• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sessizliğinden korkuyorum

bence sandığın gibi iyi birşey değil bu durum sağlıklı bir erkeğin cinsel hayatı olmalı az ya da çok sonuçta 24 yaşında az değil bizim gibi işlemiyor onların mekanizmaları şahsen ben kimseyle olmaamış birinle evlenmeye korkarım mutlaka bir sorunu vardır diye düşünürüm çünkü 15 yaşında değiliz yani ayrıca hayatı görmüş olması daha iyi benim için hiçbirşey bilmeden görmeden evlenmek bilmiyorum doğru değil bana göre.

bence sandığın gibi iyi birşey değil bu durum sağlıklı bir erkeğin cinsel hayatı olmalı az ya da çok sonuçta 24 yaşında az değil bizim gibi işlemiyor onların mekanizmaları şahsen ben kimseyle olmaamış birinle evlenmeye korkarım mutlaka bir sorunu vardır diye düşünürüm çünkü 15 yaşında değiliz yani ayrıca hayatı görmüş olması daha iyi benim için hiçbirşey bilmeden görmeden evlenmek bilmiyorum doğru değil bana göre.

yok gördü biraz benle yani beraber yaşadık en azından ilklerimizi

hmm iyi o benimde bir arkadaşım erkek yani erkek arkadaşım değil normal arkadaşım 25 yaaşında yaşamış bir sorunu yok gerçi şu an hızlı çapkın da olabiiyor yani böyle şeyler geçde yaşayabiliyolar erkekller .

aslında erkek arkadaşım isteseydi yaşama fırsatıda vardı evine gelelim diyen kızlara bile şahit oldum
ama o sıralar bana aşıktı bende reddediyordum
ben olmasam belkide yaşardı bilemiyorum

aslında erkek arkadaşım isteseydi yaşama fırsatıda vardı evine gelelim diyen kızlara bile şahit oldum
ama o sıralar bana aşıktı bende reddediyordum
ben olmasam belkide yaşardı bilemiyorum

evet kız çok bu konuda bırakmıyorlar peşini erkeklerin dur diyebiliyor valla helal olsun dürüst bir adammış kıymetini bil .

Bu insann yapısıyla alakalı bence senden önce bir şey yaşamadıysa bu onun aç olduğu anlamına gelmez tam tersi zaten aç biri olsaydı bu zamana kadar önüne çıkan her fıırsatı değerlendirirdi bence tam tersi evlenmeden önce böyle her haltı yiyip de evlendikten soonra bir günde nasıl sihirli değnek değiyor bu erkeklere onu anlamam bence en tehlikeli olan onlardır yine çünkü içlerinde potansiyel barındırıyorlar.

Bence seninle nasıl öpüştüğü de önemli. Eğer mıymıntı bir şeyse var bir problem.
Ama tutkulu, ateşli biriyse yakınlaştığınız zamanlarda, demek ki gerçekten aşık olmadığı biriyle olamayan tiplerden biri.
Yani erkeksiliği , tavrı önemli. Seni memnun edebiliyor mu falan filan..
Çünkü bazı erkekler evlenip de karısıyla ilişki yaşayamayabiliyor. Öyle biri olmasın da... Aman.

benim sevgilimde hic cinsel yönden birsey yasamamis,27 yasinda
19-20 yasindan beri beraberiz yani illa yapmasi gerek mi?öncesi zaten beni
ilgilendirmezdi biliyor yalan söylemesi icin bir sebep yok.. benleykende heralde öküz degildir yapsin
azicik bekleyiversin. yani yapmayan insan ilk esiyle birlikte olursa neden baska kadinlara
gitsin ki.

Son düzenleme:
Bence seninle nasıl öpüştüğü de önemli. Eğer mıymıntı bir şeyse var bir problem.
Ama tutkulu, ateşli biriyse yakınlaştığınız zamanlarda, demek ki gerçekten aşık olmadığı biriyle olamayan tiplerden biri.
Yani erkeksiliği , tavrı önemli. Seni memnun edebiliyor mu falan filan..
Çünkü bazı erkekler evlenip de karısıyla ilişki yaşayamayabiliyor. Öyle biri olmasın da... Aman.

yok cnm benleyken yani öperken çok tutkulu hissediorum kalbi bile küt küt atıyo

yok cnm benleyken yani öperken çok tutkulu hissediorum kalbi bile küt küt atıyo

Kalbinin küt küt atması heyecandandır. :))
Hani ben erkekliğini konuşturuyor mu manasında demiştim.
Ama memnunmuşsun. O zaman çok da problem edilecek bir şey yok sanırım.
Yani acaba tensel temas, cinsellik falan mı sevmiyor diye düşünmüştüm.
Yok belli ki. :31:

kızlar ya benim erkek arkadaşım 24 yaşında sessiz ve çekingen genelde
benle çıkana kadar hiçbir kızla öpüşmemiş bile ben şaşırdım yemin bile etti inandım neden yalan söylesin ki bu konuda
hatta onu ilk ben öptüm :S bi gün arkadaşlarıyla g......eve gitmişler bu da bişey yapmadan geri dönmüş tiksindim kendimi sevdiğim kıza saklamaya karar verdim dedi
şimdi erkekler ne kadar kadınla birlikte olursam o kadar iyi diye düşünürken sanki benimkinde bi gariplik var
yani sonradan açılırsa diye çok korkuyorum biz evlenince eski günlerin acısını çıkarırsa diye
anneannem hep sessizden korkacan der
bi erkek cinsel yönden bu zamanda bu kadar terbiyeli olur mu? olması ne güzel ama öyle bi zamanki insan içinde bişey arıyor
....
benden önce kızların teklif ettiği oldu ama reddettiaşık olmadan çıkamazmış

hmm bide biz çıkarken facede tanımadığı bi kızla konuşmasını yakalamıştım eski konularımda var
saman altından su yürütenlerden mi yoksa gerçekten mi öyle bilemedim yaniii

canım benim de eski erkek arkadaşım hiç bir kızla çıkmamıştı. çekingendi kızlara karşı. hatta hiç kız arkadaşı yoktu bile netten konuşuyormuş eskiden ama o kadar. yalnız üzülmeni istemem ama iki sene geçtikten sonra ve iki sene içinde sürekli bana eski erkek arkadaşımı sorup dururdu bir kişiyle çıkmıştım ondan önce. sürekli geçmişi kurcalama hissi ve aşırı kıskançlığı ayrıca aşırı düşkünlüğü vardı. takıntılıydı çok fazla ben dayanamadım ve ayrıldım inşallah hakkında hayırlısı olur.

Kalbinin küt küt atması heyecandandır. :))
Hani ben erkekliğini konuşturuyor mu manasında demiştim.
Ama memnunmuşsun. O zaman çok da problem edilecek bir şey yok sanırım.
Yani acaba tensel temas, cinsellik falan mı sevmiyor diye düşünmüştüm.
Yok belli ki. :31:

yok tensel temasta baya seviyo cnm :) ama ben istemezsem asla dokunmuyo normalde istekli bana

cok kotu ben gormemıs erkekten korkarım sonradan acılır
her cıcegın tadına bakıp sonra en tatlısyla ewnır erkek

utangac bnce yada fızgndenmı utanıo acaba p... boyu faln

canım benim de eski erkek arkadaşım hiç bir kızla çıkmamıştı. çekingendi kızlara karşı. hatta hiç kız arkadaşı yoktu bile netten konuşuyormuş eskiden ama o kadar. yalnız üzülmeni istemem ama iki sene geçtikten sonra ve iki sene içinde sürekli bana eski erkek arkadaşımı sorup dururdu bir kişiyle çıkmıştım ondan önce. sürekli geçmişi kurcalama hissi ve aşırı kıskançlığı ayrıca aşırı düşkünlüğü vardı. takıntılıydı çok fazla ben dayanamadım ve ayrıldım inşallah hakkında hayırlısı olur.
inş canm sağoll evet çok kıskanç bazen ama geçmişe takılmıyo
cok kotu ben gormemıs erkekten korkarım sonradan acılır
her cıcegın tadına bakıp sonra en tatlısyla ewnır erkek

utangac bnce yada fızgndenmı utanıo acaba p... boyu faln
fiziği güzel cnm yaa utancak bi durumu yok :D

Evlenene kadar her şeyi özgürce yaşayan erkekler için "evlenince durulur. asıl sadık, bu tür erkek." diyenler neye göre söylüyor acaba? Alışkanlıklar öyle kolay kolay bırakılmıyor. O tadı aldıysa gerisi geliyor ve asıl sadakatsiz olanlar o tür erkekler bana göre.

Yine bu forumda başka bir başlıkta söylemiştim, tekrar söyleyim; Eğer erkek, ilişki yaşamak için nikah şartı aramıyorsa, evlendikten sonra başka kadınlar için de geçerli oluyor bu durum.

Birbirinin "ilk"lerini beraber yaşamak kadar güzel bir şey yok. Maalesef evleneceği kadını bekleyen erkek sayısı o kadar az ki. Çoğu skor peşinde. Ve çok şanslısın. İmrendim.

ne guzel bisey sewgılınızın kımseyle cıkmayıp ılk sızle cıkması ılk duyguları sızde yasaması bence övünmelisin bu durumla. ustelık ılk asklar hıc unutulmazkı ılk askı sensın:16: boyle bı erkek buldugun ıcın sukretmelısn arkadasım :6::6: hıc dusunme ılerde acılır bılmem ne olur dıye yapsa oncedende yapardı

Evlenene kadar her şeyi özgürce yaşayan erkekler için "evlenince durulur. asıl sadık, bu tür erkek." diyenler neye göre söylüyor acaba? Alışkanlıklar öyle kolay kolay bırakılmıyor. O tadı aldıysa gerisi geliyor ve asıl sadakatsiz olanlar o tür erkekler bana göre.

Yine bu forumda başka bir başlıkta söylemiştim, tekrar söyleyim; Eğer erkek, ilişki yaşamak için nikah şartı aramıyorsa, evlendikten sonra başka kadınlar için de geçerli oluyor bu durum.

Birbirinin "ilk"lerini beraber yaşamak kadar güzel bir şey yok. Maalesef evleneceği kadını bekleyen erkek sayısı o kadar az ki. Çoğu skor peşinde. Ve çok şanslısın. İmrendim.

cok haklısn cnm onceden serserı olan erkek sonradanda oyle kalıo bırdenbıre nasıl durulurmus oyle hayatta ınananmam:19:

Canım ya.
Bırak bunları düşünmeyi.
Bazı erkeklerde kadın hastalık haline gelmiş.
Bence şanslısın.
Benim eşimde ilk beni öpmüş
İlk benle yaşamış özellerini.
Şimdi de gözü benden başkasını görmüyor.
Bu kişilikle alakalı

Sanki beni ve esimi yazmissin canim. Zaman zaman esime soruyordum ilk baslarda hadi soyle gibisinden vallah yok derdi.
Burda bir arkadasimiz yazmis iste seni operken dokunurken onun nasil davrandigina dikkat ettin mi diye, kesinlikle katiliyorum
cunku bizim yasadigim her ilkimizde o bendende heyecanliydi, adamin eli ayagina dolaniyordu.
Benden oncesi olmamis ve insallah benden sonrasininda olmiyacagina inanmak cok guzel birsey.
Umarim sizde her ilkinizi yerinde ve zamaninda yasarsiziniz.
Bence elindekini tut kacirma:))ama su diger kizla yazismanin ustunde dur derim.
Gercekten guzel bir duygu gozunun ilk sende acilmasi ve sadece seni gormesi.

Back