• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sessizliğinden korkuyorum

bilmemki mesela dedelerim evlenmişler sevgilileri falan olmadan erken yaşta ama hiç alratma falan olmadı
bilemiyorum ki yaaaa

evet yaaa. ama eskiden hersey çook farklıymış. kültür yozlaşması yaşıyoruz. tercihler artıyo. insanlara ulaşma kolaylaşıyo. ve gurur utanma duyguları azalıyo. sorsan herkes de aynı fikirde ama yapan devam ediyo..

Konunuzu okuyunca, ''ne dünya'' dedim birden.. Şimdilerde bir erkeğin böyle olmasının altında birşey yatıyor mu diye tartışır olduk ?

Sizin için demedim bunu yanlış anlamayın.Sadece içses.

Yani şimdi sevgılınız namuslu-temiz bir erkek diyemi sorun yasıyorsunuz :53:
Bende elli tane kızla çıkmış '' sevgılı '' olayını basite alan ve ordan oraya atlayan erkeklerden korkuyordum hep ..
demek durum tam tersıymıs .

Bende ılıskıler ve ınsanlar konusunda genelleme yapmak doğru değil.
Sessiz kendını anlatamayan - anlatmayan ınsanlardan bende cekınırım neyle karsı karsıya oldugunu bılemezsın ama bu ılıskı durumu farklı bısey bence.
İnsanın kendısını aşık olacagı kısıye saklaması falan.. guzel bısey bır erkek için bile..

Konunuzu okuyunca, ''ne dünya'' dedim birden.. Şimdilerde bir erkeğin böyle olmasının altında birşey yatıyor mu diye tartışır olduk ?

Sizin için demedim bunu yanlış anlamayın.Sadece içses.

Yani şimdi sevgılınız namuslu-temiz bir erkek diyemi sorun yasıyorsunuz :53:
Bende elli tane kızla çıkmış '' sevgılı '' olayını basite alan ve ordan oraya atlayan erkeklerden korkuyordum hep ..
demek durum tam tersıymıs .

Bende ılıskıler ve ınsanlar konusunda genelleme yapmak doğru değil.
Sessiz kendını anlatamayan - anlatmayan ınsanlardan bende cekınırım neyle karsı karsıya oldugunu bılemezsın ama bu ılıskı durumu farklı bısey bence.
İnsanın kendısını aşık olacagı kısıye saklaması falan.. guzel bısey bır erkek için bile..

insanlar o kadar değişik ki artık normal olanı tuhaf buluyorum

benim esim de aynen oyle ve ben bu durumdan cok mutluyum.. gecmisinde saklayacagi hicbirsey yok, sadece 1 kizla cikmis 16 yasindayken o da.. cinsellik yok tabi ki. benim hosuma gitmisti ama benim annem biraz degisik bulmustu nasil yani kimseyle cikmamis mi falan... benim annem yani dusunun artik :1: sanki baska kizla birlikte olsa daha iyi olurmus gibi... hey allahim, neyse...
gercekten yapi meselesi olduguna inaniyorum. ayrica cok memnunum bu durumdan :31: evlendigimiz gun ikimizin de en guzel en ozel gunuydu ayni heyecani yasiyorduk var mi bundan guzeli :16: bence yok..

kızlar ya benim erkek arkadaşım 24 yaşında sessiz ve çekingen genelde
benle çıkana kadar hiçbir kızla öpüşmemiş bile ben şaşırdım yemin bile etti inandım neden yalan söylesin ki bu konuda
hatta onu ilk ben öptüm :S bi gün arkadaşlarıyla g......eve gitmişler bu da bişey yapmadan geri dönmüş tiksindim kendimi sevdiğim kıza saklamaya karar verdim dedi
şimdi erkekler ne kadar kadınla birlikte olursam o kadar iyi diye düşünürken sanki benimkinde bi gariplik var
yani sonradan açılırsa diye çok korkuyorum biz evlenince eski günlerin acısını çıkarırsa diye
anneannem hep sessizden korkacan der
bi erkek cinsel yönden bu zamanda bu kadar terbiyeli olur mu? olması ne güzel ama öyle bi zamanki insan içinde bişey arıyor
....
benden önce kızların teklif ettiği oldu ama reddettiaşık olmadan çıkamazmış

hmm bide biz çıkarken facede tanımadığı bi kızla konuşmasını yakalamıştım eski konularımda var
saman altından su yürütenlerden mi yoksa gerçekten mi öyle bilemedim yaniii

Çok şey yaşaması,o yaş grubu erkeklerin övündüğü şeylerden biri değil midir..
Yaşamamıştır,öyle söylüyorsa..
Çok şey yaşamış erkek durulmuştur,uslanmıştır yada çok toy erkek durur durur ama ileride coşar gibi bir kural da yok..
Her birey kendine özel bir kapalı kutu bana göre..

benim esim de aynen oyle ve ben bu durumdan cok mutluyum.. gecmisinde saklayacagi hicbirsey yok, sadece 1 kizla cikmis 16 yasindayken o da.. cinsellik yok tabi ki. benim hosuma gitmisti ama benim annem biraz degisik bulmustu nasil yani kimseyle cikmamis mi falan... benim annem yani dusunun artik :1: sanki baska kizla birlikte olsa daha iyi olurmus gibi... hey allahim, neyse...
gercekten yapi meselesi olduguna inaniyorum. ayrica cok memnunum bu durumdan :31: evlendigimiz gun ikimizin de en guzel en ozel gunuydu ayni heyecani yasiyorduk var mi bundan guzeli :16: bence yok..

ayyy ne güzellll demekki benimki tek değilmiş
benim annemde farklı düşünüyor erkeğnde var ahlaklısı yapmayanı diyor
bencede normali yapmaması ama bu zamanda insan huylanıyo bu durumdan :D

Son düzenleme:
Çok şey yaşaması,o yaş grubu erkeklerin övündüğü şeylerden biri değil midir..
Yaşamamıştır,öyle söylüyorsa..
Çok şey yaşamış erkek durulmuştur,uslanmıştır yada çok toy erkek durur durur ama ileride coşar gibi bir kural da yok..
Her birey kendine özel bir kapalı kutu bana göre..

evet kişilik meselesi sanırım umarım sevgilimin kişiliği değişmez

ayyy ne güzellll demekki benimki tek değilmiş
benim annemde farklı düşünüyor erkeğnde var ahlaklısı yapmayanı diyor
bencede normali yapmaması ama bu zamanda insan huylanıyo bu durumdan :D

evet cok iyi anliyorum :1: ama icin rahat olsun :29:
yapmak isteyip de yapamayan, bastirmak zorunda kalan biri sonradan belki cosabilir.. ama kendi istegi ile bunu yapmamayi secen biri ileride de aynen oyle devam eder :31: zaten yasadigi cinsellik ile ovunen erkek turkiye'de cogunlugu olusturuyor diye oylesi normal diye dusunmeye programlanmisiz aslinda normal olan digeri tabi bu benim sahsi fikrim. bence bu zamanda boyle birini bulabildigin icin sanslisin sen de :))

evet cok iyi anliyorum :1: ama icin rahat olsun :29:
yapmak isteyip de yapamayan, bastirmak zorunda kalan biri sonradan belki cosabilir.. ama kendi istegi ile bunu yapmamayi secen biri ileride de aynen oyle devam eder :31: zaten yasadigi cinsellik ile ovunen erkek turkiye'de cogunlugu olusturuyor diye oylesi normal diye dusunmeye programlanmisiz aslinda normal olan digeri tabi bu benim sahsi fikrim. bence bu zamanda boyle birini bulabildigin icin sanslisin sen de :))

sanslıyımdır umarım gerçekten teşekkürler ;))

benimkide öyle diyo
bunlar yalan söylüyolar bize bence :27:

bilmemki bence yalan söylemiyorlar bi erkek bu konuda yalan söylemez gibi geliyor bana :D yani önceki hayatıyla ilgili :)

arkadaşım sen ''kimseyle cıkmamıştan''uzak dur diyen zihniyetten uzak dur
gayet guzel dedikleri doğru ise.
bole erkeklerde var kızlarda
benim nişanlımda bole biz ilk tanıştıgımızda konuşmaya cekinirdi.
epey zqman diyemedi sevdiğini felan.
ama şu kızla konuşrken yakaladım felan kafama takıldı bence uzulmeyi boşver ve zmaana bırak.

arkadaşım sen ''kimseyle cıkmamıştan''uzak dur diyen zihniyetten uzak dur
gayet guzel dedikleri doğru ise.
bole erkeklerde var kızlarda
benim nişanlımda bole biz ilk tanıştıgımızda konuşmaya cekinirdi.
epey zqman diyemedi sevdiğini felan.
ama şu kızla konuşrken yakaladım felan kafama takıldı bence uzulmeyi boşver ve zmaana bırak.

evet cnm ben doğru olduğuna inanıyorum bişey yaşamadığının hani yaşasada sorun olmazdı zaten benim açımdan
ama biz çıkarken facede bi kızla konuşmasını yakaladım facede tanışmışlar defalarca yemin etti asılmadığına bidaha yapmayacağına falan
bende düşündüm ne oluyo benimki yavaştan açılıyo mu diye

Kadinlara has birsey degil ki namus meselesi. Nasil kadin kendini evlenecegi erkege sakliyorsa, erkekde boyle olmali.Bekarken evlilik icin adaylarimi buna gore elemistim.Oh ne ala erkek yapsin, kadin yapmasin.Bana gore cok iliskisi olmus bir erkek, hicbisey yasamamis kadini hak etmiyor.Esimin ilk kiz arkadasi ben oldum.Herseyi beraber ogrenmis olduk, yasayarak.Erkeklerin cok staj yapmasina gerek yok bu konuda.Okul, is hayati derken en son evliligi dusunmus.Onceliklerini siralamis yani.Allaha sukurler olsun ki sadakatinden zerre duymadigim bir esim var.Gozu benden baskasini gormez.Kisilik meselesi tabi, herkesin kendine gore buyuk tabulari vardir.Cinsellik ozel biseydir, kisi nasilsa evlenecegi kiz da ona gore olmalidir.Turlu naneler karistir sonrada "temiz aile kizi araiyorum de".Bu dusunceye ifrit oluyorum.Yazdiklarim kimine sacma gelecekdir burada, herkesin dusuncesi kendine.Size uyar ya da uymaz. kimse ustune alinmasin.Kimse yazimi alinti yapip, tartisma cikarmasin.

Kadinlara has birsey degil ki namus meselesi. Nasil kadin kendini evlenecegi erkege sakliyorsa, erkekde boyle olmali.Bekarken evlilik icin adaylarimi buna gore elemistim.Oh ne ala erkek yapsin, kadin yapmasin.Bana gore cok iliskisi olmus bir erkek, hicbisey yasamamis kadini hak etmiyor.Esimin ilk kiz arkadasi ben oldum.Herseyi beraber ogrenmis olduk, yasayarak.Erkeklerin cok staj yapmasina gerek yok bu konuda.Okul, is hayati derken en son evliligi dusunmus.Onceliklerini siralamis yani.Allaha sukurler olsun ki sadakatinden zerre duymadigim bir esim var.Gozu benden baskasini gormez.Kisilik meselesi tabi, herkesin kendine gore buyuk tabulari vardir.Cinsellik ozel biseydir, kisi nasilsa evlenecegi kiz da ona gore olmalidir.Turlu naneler karistir sonrada "temiz aile kizi araiyorum de".Bu dusunceye ifrit oluyorum.Yazdiklarim kimine sacma gelecekdir burada, herkesin dusuncesi kendine.Size uyar ya da uymaz. kimse ustune alinmasin.Kimse yazimi alinti yapip, tartisma cikarmasin.

bende katılıyorum buna herkesle birlikte olmanın peşine düşüp bakire kız avına düşen erkeklerden bende tiksiniyorum
ama benden önce ufak tefek şeyler yaşamış olsada umursamazdım pek

Son düzenleme:
bence çok üstüne düşmeyin bu konunun.

opmemişse öpmemiştir,öpmüşse öpmüştür.
birliktede olabilir /olmaması iyidir
fakat olmayan yokki yani takılmayın birgün aldatırsa ozaman icabına bakarsınız.
şimdi sorun yokken bunu düşünmek yıpratıcı.

Back