sessizliğinden korkuyorum

coffeetiryaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
206
0
0
Ankara
kızlar ya benim erkek arkadaşım 24 yaşında sessiz ve çekingen genelde
benle çıkana kadar hiçbir kızla öpüşmemiş bile ben şaşırdım yemin bile etti inandım neden yalan söylesin ki bu konuda
hatta onu ilk ben öptüm :S bi gün arkadaşlarıyla g......eve gitmişler bu da bişey yapmadan geri dönmüş tiksindim kendimi sevdiğim kıza saklamaya karar verdim dedi
şimdi erkekler ne kadar kadınla birlikte olursam o kadar iyi diye düşünürken sanki benimkinde bi gariplik var
yani sonradan açılırsa diye çok korkuyorum biz evlenince eski günlerin acısını çıkarırsa diye
anneannem hep sessizden korkacan der
bi erkek cinsel yönden bu zamanda bu kadar terbiyeli olur mu? olması ne güzel ama öyle bi zamanki insan içinde bişey arıyor
....
benden önce kızların teklif ettiği oldu ama reddettiaşık olmadan çıkamazmış

hmm bide biz çıkarken facede tanımadığı bi kızla konuşmasını yakalamıştım eski konularımda var
saman altından su yürütenlerden mi yoksa gerçekten mi öyle bilemedim yaniii

Son düzenleme:
Ne kadar zamandir berabersiniz? Zamanla onu tanirsin, anlarsin.. Kendisine gore nedenleri vardir. Kotu bir sey yok ki. Butun erkekler ayni da degil bence.. Tabii ki benzerlikleri var ama hepsinin tercihi ayni olmayabilir.

hiçbir şey yaşAmamış erkekle evlenmeyin,her naneyi yiyenlede

24 yaşında sağlıklı bir erkek nasıl olurda bir şey yaşamaz. hadi yaşamadı diyelim

ilerde sizle yaşayıp,başka kadına gitme ihtimalide çok yüksek

biz yaşadık zaten bişeyler ama onun için ilk olması garip geliyo bana

benim erkek arkadaşım da kimseyi öpmedim bile diyo. ama geçmişe takılmam ben. yapmışsa da umursamam. benden sonrası önemli. yine de yaşadıklarım bana erkeklere tamamen güvenilmez.i öğretti. kurcalama bence. seni gerçekten seviyosa zaten ilerde de yapmaz. ama yüzde yüz hiç birine güvenilmez.

gerçektende paranoyak oldum zaten artık

bencw iyi birşey bu kişiliğiyle ilgili diye düşünüyorum böyle şeyleri özel gördüğünü gösterir.

Hangi erkeğin aldatmama garantisi var ki
O yaşamamış ilerde yaşar mı?
Yaşayan doymaz bir daha yapar mı??
Her kdın gibi tetikte olmalısınız.:)))

çok doğruuu dayımda bekarken çok kızla çıkardı aynı anda ama doymamış olmalı ki evlendi bizim evde nette kadınlarla konuşuyor annem kıza kıza bi hal oldu ama adam anlamıyo

çok doğruuu dayımda bekarken çok kızla çıkardı aynı anda ama doymamış olmalı ki evlendi bizim evde nette kadınlarla konuşuyor annem kıza kıza bi hal oldu ama adam anlamıyo

evlenmeden once her seyi yasiyan goren erkekler evlendikten sonra daha sadik oluyorlar... diye bir sey okumustum.
mantiklida.

Canım ya.
Bırak bunları düşünmeyi.
Bazı erkeklerde kadın hastalık haline gelmiş.
Bence şanslısın.
Benim eşimde ilk beni öpmüş
İlk benle yaşamış özellerini.
Şimdi de gözü benden başkasını görmüyor.
Bu kişilikle alakalı

ya ne güzell
aslında babama anlattım biraz okulda bi arkadaş var kimseyle ilgilenmiyo aşık olduğu kızı arıyo baba bi tuhaflık yok mu dedim fikrini öğrenmek için o da yok kıızım herkesin yapısı farklı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…