- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Konuştum pazar günü konuştum ama anlamıyor dediğim gibi 2 saat kader önce yazdım işte böyle böyle diye ona bile dönüş yapmadıFikrimi sorarsaniz konusnak icin gec kalmissiniz. Bu saatten sonra kinusmak anlamsiz. Bu sekilde bitirdi iseniz sessiz sedasiz devam edin boyle.
Artik yapacak birsry kalmamis. Bosverin. Kendi hayatiniza odaklanin. Cok da totosunu kaldirmayin.Konuştum pazar günü konuştum ama anlamıyor dediğim gibi 2 saat kader önce yazdım işte böyle böyle diye ona bile dönüş yapmadı
Kaldırmam işte sorun orada kendisi de biliyor bitirdim mi yazmam aramam sormamArtik yapacak birsry kalmamis. Bosverin. Kendi hayatiniza odaklanin. Cok da totosunu kaldirmayin.
Adamın umurrunda değilsinki boşver canım kendi kendine kendisinden soğutmuş seniHiç birşey görüldü yaptı geçti
Fazlasıyla hemde canımAdamın umurrunda değilsinki boşver canım kendi kendine kendisinden soğutmuş seni
Aynı şehirdeyiz şuan zaten ben ona fazlasıyla o desteği veriyorum verdim de dinginliği bende buldu fazlasıyla ama aynı desteği ondan göremedim ben açıkçasıBu adam evlenip boşanmış bir adam. Yorgun, evlilikten uzak en en önemlisi eski eşi hala dilinde olan bir adam. Sizin yanınızda huzur arıyor muhtemelen. Ama maalesef siz de onu veremiyorsunuz. Ha yanlış anlamayın burda sizi suçlamıyorum. Siz böyle çok tutkulu kişilerin yaşadığı gerçek bir ilişki istiyorsunuz. Adam size istediğiniz gibi hitap etmiyor, istediğiniz kadar destek ve ilgi göstermiyor. Sorun yaşıyorsunuz soğuk yapıyorsunuz adam 40 kere arıyor. Bir arar iki arar üçüncüde böyle anlamamazlığa gelir. Çünkü bıkar ve yorulur. Kısaca bu iş gerçekten çok oluru var gibi gözükmüyor. Eğer aynı şehire gelince dengeyi sağlarsanız orasını bilemiyorum. Belki o zaman sizde sakinleşirsiniz o da daha sahip çıkar ilişkisine.
ne oldu son durum..? Mesajınıza hala bir tepki vermedi mi.?Aynı şehirdeyiz şuan zaten ben ona fazlasıyla o desteği veriyorum verdim de dinginliği bende buldu fazlasıyla ama aynı desteği ondan göremedim ben açıkçası
Hayır halen bir tepki yokne oldu son durum..? Mesajınıza hala bir tepki vermedi mi.?
Ona ilk kez böyle bir şey dediniz değil mi beraberliğiniz sürecinde... Yani daha önce bitirmek isteyip barıştığınız olduysa yine barışırız nasılsa deyip üzerinize gelmek istemiyor olabilir.Hayır halen bir tepki yok
Ekim başında daha ilişkimizin adı konulmadan belirsizlik varken görüşmek istemediğimi söylemiştim ve iletişimi kesmiştim 15-02 gün sonra düzeleceğini söyleyip binbir laf ile gönlümü almıştı ama sevgili değildik ve ne istediğini bilmiyorduOna ilk kez böyle bir şey dediniz değil mi beraberliğiniz sürecinde... Yani daha önce bitirmek isteyip barıştığınız olduysa yine barışırız nasılsa deyip üzerinize gelmek istemiyor olabilir.
Ama eğer bu ilkse gerçekten bu ilişkiden hayır gelmezmiş.
Yemin ederim bırak birini kocam bile silse fark etmembiri beni insg. dan silse sittin sene anlamam...
Adam zaten size bağlı değildi. Hevezsiz olduğunu diğer konumuzda da söylemiştim. Bahanelerin arkasına sığınarak mağdur edebiyatı yaptı size. Siz ayrılırken bile sizi haksız göstermeye çalıştı. Neyse zararın neresinden dönülürse kârdırHayır halen bir tepki yok
Ülkemizin kadınının en büyük sorunlarından biri bu bence. Açık açık konuşmak yerine “oradan buradan sileyim de o benimle konuşmaya çalışsın” mantığı adam yeteri kadar önemsemediğinde böyle ters tepiyor. Anlamayacağı halde içimdekileri döksem mi demişsiniz bence onu baştan yapmalıydınız. Sildiniz tepki vermedi, tekrar yazıp bak ben seni sildim fark etmedin bile vs vs anlatmaya çalışmak çok yersiz. İletişim kurma çabası için geç kalmışsınız. Böyle bırakırsanız en azından daha cool hatırlanırsınız.
sildim gitti zatenMesajınıza görüldü yapıp bir cevap yazmaya tenezzül etmeyen adamı silin gitsin..
kesinlikle öyle neresinden dönülürse kardırAdam zaten size bağlı değildi. Hevezsiz olduğunu diğer konumuzda da söylemiştim. Bahanelerin arkasına sığınarak mağdur edebiyatı yaptı size. Siz ayrılırken bile sizi haksız göstermeye çalıştı. Neyse zararın neresinden dönülürse kârdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?