Sessiz sedasız ayrıldım

Bu saatten sonra bilmesinin de önemi yok açıkçası canım

Siz iliskiyi yalnız yaşamışsınız, ortak çalıştığınız insanın bile haberi yok. Onun sizin bırakmanızı bekliyor gibi bir hali var. Sadece iş için yanınızda gibi gözüküyor belkide. Icinizi boşaltmak isteminizi çok iyi anlıyorum ama sanki yine tepkisiz kalacak ve siz daha çok sinir olacaksınız gibi geldi bana.

İş içinde yanımda yok açıkçası o desteği yok diyorum ya toplantıyı onunla değil başka arkadaşla yapıyorum. Olmuyor herkes kendi yoluna tarzı bir mesaj attım okudu geçti

İş içinde yanımda yok açıkçası o desteği yok diyorum ya toplantıyı onunla değil başka arkadaşla yapıyorum. Olmuyor herkes kendi yoluna tarzı bir mesaj attım okudu geçti
Iş için yanınızda derken aslında siz zaten işleri yürütuyorsunuz ,o da iş yapıyor görünüyor.

biri beni insg. dan silse sittin sene anlamam...
Ben de anlamam. Anlamak icin herkesin tek tek takip ettiklerinin icinde ben varmiyim diye bakmam lazim. Envellendigini instagramdan nasil anliyorsun onu da bilmiyorum. Hadi silindigini gormek icin takip ettikletine bakarsin da engelledigini nasil anliyorsun?

Canım doğal olarak gün içinde storylerime vs bakıyor birde espirisine hep der ne çok paylaşım yapıyorsun diye ee o paylaşımları görmeyince bakacak ne oldu diye

Keşke silmek yerine içinizden gelenleri oturup güzelce yazıp yollasaydınız. Yoksa ilerleyen süreçte söyleyemedikleriniz içinize dert olabilir.
O anlasın ya da anlamasın fark etmez. Siz bunu kendiniz için yapacaktınız. O umursamıyor olabilir ama kendinizi ifade etmenin size daha iyi hissettireceğini düşündüm. Bazen susmak daha çok dert oluyor insanın içine.

Pazar günü yaptım bunu canım söyledim kendisine açık açık sana ben kadar kim destek oldu diye yok işte saçmalıyorsun önümde velayet davası var(çocuğunu yanına almak istiyor ) dava bitene kadar sakin kal diyip duruyordu. 2 saat kadar önce de yazdım olmuyor böyle sende benim gibi düşünüyorsun biliyorum kendine iyi bak yazdım cevap dahi yok

Herkes kendine yakışanı yaparmış, demek ki bir ilişkiye gösterdiği saygı bu. Kendine yakıştırdığı da buymuş.
Bu umarsızlıkla sizi çok yıpratırdı zaten.

Fikrimi sorarsaniz konusnak icin gec kalmissiniz. Bu saatten sonra kinusmak anlamsiz. Bu sekilde bitirdi iseniz sessiz sedasiz devam edin boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…