Sessiz sedasız ayrıldım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.340
43.871
798

Bundan hemen hemen 1 ay kadar önce böyle bir konu açmıştım. Ve sessiz sedasız ayrıldım kızlar kendisinden. Whatsapdan silmedim ama instagram üzerinden kendisini sildim.
sorun şu ki 24 saat olmak üzere ama farkında değil bile onu sildiğimin.
10 gün kadar önce işten çıkartıldım ( bir anda üstelik ve bu dönemde oluyor mu demeyin oluyor bir şekilde ) hiç bir şekilde desteğini göremedim en son pazar günü kendisi anlayışsız olmamdan dem vurunca patladım artık ben işten çıkartıldım borcum var biliyorsun nerede destek oldun sen bana ben sana olduğum kadar yanımda yoksun diye. Tuttu beyfendi ee ben sana para göndereceğim zaten dedi. İşin para kısmında değilim ben ama nato kafa nato mermer işte. Bende salak gibi seviniyorum benim yaşadığım şehre taşınıyor tekrar ne güzel diye . 10 gündür bunlarla uğraşıyor diye üzerine gitmedim ama beyfendi çoğu işini halletmiş ben bunu toplantı esnasında elemanına söylerken duyuyorum. Beni arayıp da ofisi tuttum vs demiyor. ( bu ofis onun diğer işi ile alakalı bizim ortak işimizle alakasız ) farklı işler de yapıyor beyfendi.
bir yandan da ortak iş yapıyoruz birlikte ama bu iş ekip işi diyeyim fazla detay vermeyeyim ben bu işe girmek için kendisine güvendim açıkçası her an yanımda olacak diye 10 günden fazladır yanımda yok. Sorun da yok açıkçası diğer ekip arkadaşlarım yanımda ama beyfendi ortada yok. hani geçen bir toplantı var. beyfendiye saatler önce yazıyorum bak toplantı ayarladım müsaitsin şu saatte dimi diye tamam diyor hop bakıyorum 3 dk var toplantıya ee xxx girecek benim yerime toplantıya diyor. Bozuldum haliyle neyse tamam dedim xxx kişi ile ortaklaşa zaten 3-4 gündür toplandı halindeyiz sağolsun bana destek oluyor. Hakkını ödeyemem arkadaşımızın.
Ama hani nerede sözde sevgilim olan beyfendi ortada yok . Sanıyor ki tek sorunu kendisinin var tek sorunlu kendisi. Her anlamda aile iş maddi manevi anlamda yanında oluyorum. Olmaya da çalışyorum ee adama sormazlar mı sen neredesin ? Hangi zor zamanımda yanımdasın diye. Ha bir kere hakkını yemeyeyim depremden sonra yanıma gelmişti kötüyüm tansiyonum 9-5 geziyorum diye.
Ee şimdi ful time çalıştığım işten ayrılınca part-time bu işe yöneldim ki çalışıyorum da bu iş için çok da keyif alıyorum ama benim kendi işe yönlendiren adama birşeyler sormak zorunda kalınca gidip 3-4 kat ilerimdeki adama sormak zorunda kalıyorum.

En son pazartesi xxx ( ortak arkadaşımız kendisi işle alakalı tanıştırdı sevgilim olan kişi ) aradı böyle böyle kararlar aldık daha üst kademe ile seni de bilgilendireyim diye aradım dedi saol xx teşekkür ederim bundan sonra senden ricam toplantıları görüşmeleri seninle yapalım olur mu ben yyy( sevgilim olsun bu da ) ile yapmak istemiyorum dedim. Hayrola dedi olan biteni anlattım destek göremediğimi falan. Aa dedi ben sizin aranızda birşey yok sanıyordum dedi. Sevgiliyiz olur mu falan diye anlattım. Tamam dedim ne zaman konuşmak istersen ara beni hiç sorun değil içine atma yeterki dedi. Biz yaptığımız görüşmeleri vs yine whatsap grubumuzdan atıyoruz görüyor benim başkaları ile çalıştığımı.
kırk el yabancı bana destek olurken yanımda olurken sözde sevgilim olan beyfendi ortada yok.
En başta dediğim gibi sildim instagramdan farkında dahi değil şöyle okkalı bir mesaj atsam anlamayacak kafam karman çorman demek bu kadar istiyordu benim gitmemi . Kardeşim de diyor tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış canına minnetmiş bak diye . Sözde aile bireylerinden birilerinin korona olduğu ortak arkadaştan öğreniyorum çünkü arayıp söylemek çok zor kusura bakma ilgilenemiyorum şu kişi korona oldu diye.
napsam sizce kızlar bu şekilde suskunluğa devam mı etsem yoksa anlamayacağını bile bile içimdekileri mi döksem

Ben bu şekilde devam edemiyorum belli ki sen de benimle aynı fikirdesin. Bundan sonra yollarımızı ayırmak en doğrusu gözüküyor. Minvalinde kisa ve oz bir mesaj atabilirsiniz bence

Ülkemizin kadınının en büyük sorunlarından biri bu bence. Açık açık konuşmak yerine “oradan buradan sileyim de o benimle konuşmaya çalışsın” mantığı adam yeteri kadar önemsemediğinde böyle ters tepiyor. Anlamayacağı halde içimdekileri döksem mi demişsiniz bence onu baştan yapmalıydınız. Sildiniz tepki vermedi, tekrar yazıp bak ben seni sildim fark etmedin bile vs vs anlatmaya çalışmak çok yersiz. İletişim kurma çabası için geç kalmışsınız. Böyle bırakırsanız en azından daha cool hatırlanırsınız.

Umrunda olsa instagramdan sildiğimi farkederdi diye düşünüyorum

Neden

Sürekli instagramda mı

Bakan instagramdan istifa ediyor sevgili instagramdan terk ediliyor

Bu yeni moda galiba, sildim anlasın olmaz

Gidin yüzüne tüm bu rahatsızlıklarınızı söyleyin ve ayrılın aksi halde işte ilerledi beni engelledi olur adınız

Öfff. Yurdum kızı tribi. Trip atayım da afra tafra ile yola gelsin modu.

Erişkin bir kadın gibi davranıp derdinizi açıkça söyleyip, bu sebeplerden kendimi değersiz hissediyorum, ama seni de seviyorum, sence nasıl çözebiliriz deseniz yüzüne mesela. Kavga etmeden. Trip atmadan. Olmuyorsa yolunuza bakarak. Ergen gibi instagramdan medet ummadan. Nasıl olur?

Dedim demedim mi sanıyorsunuz saçmalıyprsun abartıyorsun diyip durdu anlama ya da çözme yoluna yanaşmıyor çünkü kendisi hatasız ona göre

İşle alakalı paylaşımlarda onu da etiketlediğim için görüyor daima

Denedim anlatmayı ama hatasız olan kendisi saçmalayan ben oluyorum

İşin özü kısa öz minvalde birşeyler yazdım beyfendiye ayrılmak istediğime dair
Böyle bir ilişki bende yaşamıştım. Kendimi onunla beraberken hiç değerli hissetmiyorum çünkü hissettirmiyordu. Sonunda ayrıldım, inan o kadar rahatladım ki.. Nacizane tavsiyem kendini değerli hissetmediğin hiç bir yerde durma..
Peki ayrılık mesajına ne cevap verdi?

Hiç birşey görüldü yaptı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…