- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Umrunda olsa instagramdan sildiğimi farkederdi diye düşünüyorumBen bu şekilde devam edemiyorum belli ki sen de benimle aynı fikirdesin. Bundan sonra yollarımızı ayırmak en doğrusu gözüküyor. Minvalinde kisa ve oz bir mesaj atabilirsiniz bence
Umrunda olsa instagramdan sildiğimi farkederdi diye düşünüyorum
Sanırım öyle sanıyor ki sırf kendi derdi sıkıntısı varO kendi ıcınde ayrılmıs zaten, sıldıgını fark etse bile senin sormayabılır Isıne gelen bırsey olmus cunku.
Bosver, hayatına bak.
Oyle sananlar mutsuzluğa mahkum ınsanlar.Sanırım öyle sanıyor ki sırf kendi derdi sıkıntısı var
Dedim demedim mi sanıyorsunuz saçmalıyprsun abartıyorsun diyip durdu anlama ya da çözme yoluna yanaşmıyor çünkü kendisi hatasız ona göreÖfff. Yurdum kızı tribi. Trip atayım da afra tafra ile yola gelsin modu.
Erişkin bir kadın gibi davranıp derdinizi açıkça söyleyip, bu sebeplerden kendimi değersiz hissediyorum, ama seni de seviyorum, sence nasıl çözebiliriz deseniz yüzüne mesela. Kavga etmeden. Trip atmadan. Olmuyorsa yolunuza bakarak. Ergen gibi instagramdan medet ummadan. Nasıl olur?
İşle alakalı paylaşımlarda onu da etiketlediğim için görüyor daimaNeden
Sürekli instagramda mı
Bakan instagramdan istifa ediyor sevgili instagramdan terk ediliyor
Bu yeni moda galiba, sildim anlasın olmaz
Gidin yüzüne tüm bu rahatsızlıklarınızı söyleyin ve ayrılın aksi halde işte ilerledi beni engelledi olur adınız
Denedim anlatmayı ama hatasız olan kendisi saçmalayan ben oluyorumÜlkemizin kadınının en büyük sorunlarından biri bu bence. Açık açık konuşmak yerine “oradan buradan sileyim de o benimle konuşmaya çalışsın” mantığı adam yeteri kadar önemsemediğinde böyle ters tepiyor. Anlamayacağı halde içimdekileri döksem mi demişsiniz bence onu baştan yapmalıydınız. Sildiniz tepki vermedi, tekrar yazıp bak ben seni sildim fark etmedin bile vs vs anlatmaya çalışmak çok yersiz. İletişim kurma çabası için geç kalmışsınız. Böyle bırakırsanız en azından daha cool hatırlanırsınız.
O izmir depremini yaşayınca ister istemez çok samimi olmadığım insanlar bile arayıp sorduBen her gün 9a 5 tansiyonla geziyorum ama kocam hiç ekstra ilgi göstermiyor
Böyle bir ilişki bende yaşamıştım. Kendimi onunla beraberken hiç değerli hissetmiyorum çünkü hissettirmiyordu. Sonunda ayrıldım, inan o kadar rahatladım ki.. Nacizane tavsiyem kendini değerli hissetmediğin hiç bir yerde durma..İşin özü kısa öz minvalde birşeyler yazdım beyfendiye ayrılmak istediğime dair
Hiç birşey görüldü yaptı geçtiBöyle bir ilişki bende yaşamıştım. Kendimi onunla beraberken hiç değerli hissetmiyorum çünkü hissettirmiyordu. Sonunda ayrıldım, inan o kadar rahatladım ki.. Nacizane tavsiyem kendini değerli hissetmediğin hiç bir yerde durma..
Peki ayrılık mesajına ne cevap verdi?
Öyle mi... çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesinO izmir depremini yaşayınca ister istemez çok samimi olmadığım insanlar bile arayıp sordu
Asla ama asla muhattap olma. Zerre kadar önemsemiyor sakın değerini daha da düşürme lütfenHiç birşey görüldü yaptı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?