Sessiz sakin konu

Selamlarrrrr

Carrie vallah seni bigün ortaya sandalyeye oturtcaklarrrr
Etrafina siralancaklarrrr, artik nassi kurtulursunnn bilemedimmm ...
Senin ous da basi ceker haaaa

Selamlarrrrr

Carrie vallah seni bigün ortaya sandalyeye oturtcaklarrrr
Etrafina siralancaklarrrr, artik nassi kurtulursunnn bilemedimmm ...
Senin ous da basi ceker haaaa

selamlar dilaycım
yaparlarmı dersin
bende aynen böle dururum

e basar yanı adam bıktı senden cunku

işyerindekilerde bıktı
şirketteki bütün dedikodular bende

ama onları sadece sizle paylaşıorum
ama kim ne etmiş nerde etmiş ne zaman etmiş herşey arşivde

Son düzenleme:
Yaparlarmi yaparlar vallah

Kiz cani sIkIlan sana geliyodur kesin,
Sende konu cooookkk

zaten işyerindekiler hep geliyolar yanıma.bişey olunca ilk bana söylüorlar.
sölemeseler zaten bi şekilde öğreniyorum.

e ous haklı o kucucuk burnunu heryerden cıkıyo mubareksen anlat bakıım osledınmı ousunu

özledim ama salı günü geliyor
bu arada enişte herşeyi beğeniyor faceden yaa. oyun oynuyorum ordaki puanlarımı bile beğeniyor

o kedi gibi bakıyorum ki zaten dilay
o yüzden ous diyo bana hau suratla ne işler çeviriyosun sen

Son düzenleme:

Hihihihihi 24 saat Carrieyle sohbet :44:
Bu eniste senin basini agritcak iyice vallah, insallah kötü bisi olmaz

gereklı konuşmaları toplayıp kaydettıysen at gıtsın su enısteyı faceden ya ben onun esınede cok uzuldum yazık ya bunları goruyosa daha cok uzuluyodur o yuzden at gıtsın be facenden bosver

Hihihihihi 24 saat Carrieyle sohbet :44:
Bu eniste senin basini agritcak iyice vallah, insallah kötü bisi olmaz

inş ama ben gittikten sonra daha bişey yapamaz çünkü ousun bnm yanımda olduğunu bilir
şu an belki beni yalnız bildiği için öle diyo

gereklı konuşmaları toplayıp kaydettıysen at gıtsın su enısteyı faceden ya ben onun esınede cok uzuldum yazık ya bunları goruyosa daha cok uzuluyodur o yuzden at gıtsın be facenden bosver

silsem ama dikkat çekmezmi
eşi demezmi bişi olduda sildi bizi
onun dediğine göre eşi bilmiyor benim bildiğimi, yani bana onu benden kıskandığını sölediğini, onun bana böle böle konuştuğunu

inş ama ben gittikten sonra daha bişey yapamaz çünkü ousun bnm yanımda olduğunu bilir
şu an belki beni yalnız bildiği için öle diyo

Insallah canim ama pek saglam ayak degil gibi, yani nezaman ne yapcagi belli olmazzz...
Ama sen gelirsin onun hakkindan

Insallah canim ama pek saglam ayak degil gibi, yani nezaman ne yapcagi belli olmazzz...
Ama sen gelirsin onun hakkindan

arada eşi olmasa ben ne yapacağımı bilirim..ama ben ousla gittikten sonra yine ararsa ben ona güzel bir tuzak kurarım.
hoparlörü açarım

silsem ama dikkat çekmezmi
eşi demezmi bişi olduda sildi bizi
onun dediğine göre eşi bilmiyor benim bildiğimi, yani bana onu benden kıskandığını sölediğini, onun bana böle böle konuştuğunu

ya yavrum sen demedınmı enıste gıdıp kıza ıste carrıe soyle guzle boyle ıyı onunla ılk ben tanışsam bıdaha bırakmazdım dıyo dıye anlatmıştın bunları e kızda saf dıılse anlamıstır enıstenın sana ılgısı oldugunu bıde facedekılerı gorurse daha cok uzulebılır hem daha yenı dogum yapmıs :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…