Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yavrum sen demedınmı enıste gıdıp kıza ıste carrıe soyle guzle boyle ıyı onunla ılk ben tanışsam bıdaha bırakmazdım dıyo dıye anlatmıştın bunları e kızda saf dıılse anlamıstır enıstenın sana ılgısı oldugunu bıde facedekılerı gorurse daha cok uzulebılır hem daha yenı dogum yapmıs :26:
Ben kactimmm iyi geceler kizlarrrr...
Carrienin dedikodulariiii bitmezzz
Ben kactimmm iyi geceler kizlarrrr...
Carrienin dedikodulariiii bitmezzz
tamam da kız kocasının bana sölediğini bilmiyor.
ayşe sana onun beni senden kıskandığını bilmiyor dedi.onun sorunu senle değil benle dedi.o seni herşeyden habersiz olduğunu, benim seni karşılıksız, platonik sevdiğimi düşünüyor dedi, saa duygularımı açtığımı sölemediğimi sanıyor ki benim ona sölediklerimin hepsi gerçek düşüncelerim dedi.
şimdi ben silsem kız huylanıcak dicek ki allah bilir ne dedin carriyede bizi sildi, bizi rezil ettin fln
işin zor carrie eee napcan pekı?
hiçbişey yapmıcam şimdilik.ararsa telefonlara bakmıcam. ousla olduğumda bakıcam hoparlör açıcam
ous gene sana bulcak sucu ama dıycek nıye hep senı buluyo bunlar
evet öyle yapcak
başka fikrin varmı? :44:
sımdı sen ousun yanına gıtceksın ya uzun sure hıc gorusmesen telefonlarına cıkmasan faceyıde fotolarını falan onu goremeyecegı sekılde kapatsan unuturmu senı acaba?ousa soylersen bu seferde enısteylen kavga eder bılmıyorumkı ousa soylemek nekadar mantıklı:26:
zaten ben onu çoktandır görmüyorum ki. en son geçen sene yani 2012 de görmüştüm.o zamanda 10 dk sadece.oların o tarafa gitmiştik ben ous ve karısı gezmeye çıktık o çalışıyordu sonra karısı dediki eşimin işyerine uğrayalım anahtarı bırakıcam ona anahtarı yok.öle uğradık 10 dakka sonra görüşmedik.ben unutmuştum bile o gün ne giydiğimi bana dediki o gün giydiğin mavi elbise sana çok yakışmıştı. karımda bana hep söylüyor carrie çok açık giyiniyor, kolsuzlar kısa etekler o yüzden beğeniosun onu ben öyle giyinsem izin vermezsin bende karıma güzele ne yakışmaz diye söylüorum dedi
ayy ben nasıl dinlemişim bütün bunları aklım almıyor.o anki şokla herhalde.
ondan sonra hiç görüşmedik, taaki şimdiki bayrama kadar.
ayrıca facebookuda yeni açtı onlar, 2-3 ay oldu herhalde. yani en az 1 sene görüşmedik onlarla biz
sen genede sımdılık ousa bısey soyleme telefonun hangı marka?samsungsa otomatık reddetme var ordan numarasını reddet dırek mesgule duser sen ousun yanındayken falan zırt pırt arayamaz
samsung değil nokia. ama bazen kendi telefonundan arıyordu bazen eşininkinden. eşinin telinde net varmış bazen işe gidince onu alıyormuş işyerinde oyalansın die
o yüzden bi arama geldiğinde bilmiorum hangisi arıyo kendimi, eşimi.
o zaman ıkısınıde acma valla adam cok yılışık bırıne benzıyo işin zor canım
karım çok tedirgin dedi. baze gece geç yatıyorum öle dalıp gidiyorum hemen yanıma geliyor napıyosun carrieyimi düşünüyosun diye soruyor bana çok üstüme geliyor
belliki kızın psikolojisi bozulmuş.benimde bozulurdu valla
bi keresinde ous bana çirkin dedi nasıl moralim bozuldu
burda sessiz sakin duracam böyle..
kızı alıp karşına kocan boyle boyle yapıyo ama benım hıc ılgım alakam yokmu desen acaba?ama o zamanda daha cok uzulur ya
Ahhhahhahaaa, katıldımmm gülmekten Orjinalsin!!!
çok üzülür. bende diyorum ki ben bişi demiyim. ben bişi demesem belki kız kocam bana takılıyor, beni uyuz etmeye çalışıyor, beni kıskandırmaya çalışıyor sinir etmeye çalışıyor diye düşünür.
ama kocan böle böle diyor bana dersem o zaman anlarki kocası şaka yapmıyor.daha doğrusu şaka yapmıyor değilde, bu seviyeye taşıdığı için olaylar dahada büyür.