• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesimi duyan var mı ¿

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Yazdım yazdım cevap alamadım.. 17 haftalık hamileyken 3lütest yaptırdım ve ultrason sonucum fotodaki gibi Perinatojiye bölümüne gitmem önerildi. Başka bir dr a gösterdim o ise 20 haftaya kadar bebeğim duruşu netleşir dedi ve gerek yok dedi. Siz ne dersiniz hanımlar..Bir de erkek GİBİ dedi.anlayan var mı.. Dua eder dua beklerim..

Ay nolacak bana bir kız bir erkek dediler iki erkek tulumu aldım sonra pişman oldum gerekli giyimleri doğumdan sonra alcam kimse arkamdan kosmuyor sonuçta

Haggat mi nereden anliyonuz ay :))
o kadar umutka sormuşki sevindireyim dedim
doktorun anlamadığını bu sayfada yazan üç beş cümleden anlayacak kadar altıncı hissimde öngörümde yüksek değil
cinsiyettin önemli olmadığını asıl önemli olanın sağlıklı sıhatle dünyaya gelmesi olduğunu yazarmısın konu sahibine
o kadar olgunki daha oyun oynuyor ve beni oyuna almıyormuşşşş

doktorun anlamadığını bu sayfada yazan üç beş cümleden anlayacak kadar altıncı hissimde öngörümde yüksek değil
cinsiyettin önemli olmadığını asıl önemli olanın sağlıklı sıhatle dünyaya gelmesi olduğunu yazarmısın konu sahibine
Önyargılarınızla başbaşa bırakıyorum sizi

Ya benim doktorum %50 kız %50 erkek derdi kulakları çınlasin bunu yapan da perinatoloji uzmanı idi adam cinsiyetin önemi olmadığını böyle dile getiriyor du :)) gerçekten hiç önemli değil zamanla anlarlar hem daha çok erken haftası ama merak işte oda biseyler almak istiyodur :))

Size kendimi dualarımızı önceliklerinizi anlatmayacağım ama hakkımı da helal etmiyorum

Hay Allah razı olsun Cinsiyetini merak etmeniz sağlıklı olmasını 2.plana atığımızdan değil bu işten anlayan sağlıkçılar var..belki dertleşmek başına böyle şey gelen varsa fikrini almak amacımız.. Aman ille de kız olsun ille de erkek adam olsun mu dedik mevzu o değil muvzı sataşmak böyle insanların..

Doktorunuz bekleyin demiş bence sabredin neden bu kadar merak ettiniz ki kız ya da erkek ne fark eder :)

senden helallik konusunda bir isteğim yada beklentim yok
sadece rica ediyorum
hamilesin mantıklı ol ki iyi bir anne olasın iyi bir insan yetiştirebilesin
Zeten anneyim.. Ben de senden rica ediyorum insansın Önyargılarını azalt bir paragraf yazıyla anladığına insanları yargılama . Ki iyi insanlardan olabilesin

Back
X