Seseryan dogum sonrasi aylarda kanama devami

sss_sade

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
21
5
6
arkadaslar merhaba
3 ay once sezeryan dogum yaptim. Lohusa donemi kanamam 30 gun kadar surdu sonrasinda kesildi. 40 gun tekrar kanamam basladi ve bi iki gun surup kesilip tekrar basliyor yani her hafta kanamam oluyo diyebilirim. Bu olagan birseymidir?? Yardimci olurmusunuz....

Bu durumun sezeryanla ilgili olduğunu zannetmiyorum. 2 kere sezeryanlı doğum yaptım ikisinde de aynı şekilde az az ama 40 gün kanamam devam etti, bittikten bir kaç gün sonrada adet oldum. Düzenli devam etti adetimde sonrasında.

Her hafta kanama olması olağan değil, bi dr.a görünün bence.

Bu durumun sezeryanla ilgili olduğunu zannetmiyorum. 2 kere sezeryanlı doğum yaptım ikisinde de aynı şekilde az az ama 40 gün kanamam devam etti, bittikten bir kaç gün sonrada adet oldum. Düzenli devam etti adetimde sonrasında.

Her hafta kanama olması olağan değil, bi dr.a görünün bence

Bende dr.a gitmeyi dusunuyorum biraz da tedirgin oldum benzer durumla karsilasan varmi merak ettim.

Ben de 67 gün oldu dediğiniz gibi bi gün duruyo bitti zannediyorum tekrar başlıyo bazen kırmızı kan bazen kahve leke geliyo bilmiorum ben 40 kontrolünde muayene de oldu kötü bi durum yok şükür hala devam ediyo sinir bozucu bi durum

Ben de 67 gün oldu dediğiniz gibi bi gün duruyo bitti zannediyorum tekrar başlıyo bazen kırmızı kan bazen kahve leke geliyo bilmiorum ben 40 kontrolünde muayene de oldu kötü bi durum yok şükür hala devam ediyo sinir bozucu bi durum
Bugun dr.a gidiyorum bakalim o ne soyleyecek... normal bir durum degilse yazarim sizede

Benimde 2 ay kanamam sürdü tam bitti diyosun 2 gün sonra tekrar başlıyo doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım dr. tavsiyesiyle o ara sütüm azaldı bebeğim az kilo aldı maalesef ama sonrasında sütümde arttı bebeğimde çok iyi kilo almaya başladı

Benim 36.gun adet gorur gibi birkac gunluk yogun kanamam oldu, tamam dedim herhalde 40ta bitecek mevzu ama bitmedi. 40tan sonra hafifledi ama bugun 48im, hala ped kullanmadan bir gun gecirebilmis degilim. Ben en son sezaryenden 4gun sonra kontrole gitmistim, ultrasonla bakip bi sorun olmadigini soylemisti. Daha da gitmedim. Biraz bekleyeyim diyorum 2ay doldugunda hala bitmemis olursa oyle giderim doktora.

Merhaba naptiniz yumurtalik kistonden dolayi kanama oldugunu nasol bi muayene yontemi ile buldular 53 gun oldu kanama var hala bitmiyo bitmek bilmiyo auni zamada vajonismus var cildircam elle alttan muayene mi ediyolar olamiyorum iyi kalk ozaman anlayamayiz boyle diyolar artik napacagimi cildirmis durumdayim ins cevap verirsiniz

Merhaba naptiniz yumurtalik kistonden dolayi kanama oldugunu nasol bi muayene yontemi ile buldular 53 gun oldu kanama var hala bitmiyo bitmek bilmiyo auni zamada vajonismus var cildircam elle alttan muayene mi ediyolar olamiyorum iyi kalk ozaman anlayamayiz boyle diyolar artik napacagimi cildirmis durumdayim ins cevap verirsiniz
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız bitti mi kanamanız?

arkadaslar merhaba
3 ay once sezeryan dogum yaptim. Lohusa donemi kanamam 30 gun kadar surdu sonrasinda kesildi. 40 gun tekrar kanamam basladi ve bi iki gun surup kesilip tekrar basliyor yani her hafta kanamam oluyo diyebilirim. Bu olagan birseymidir?? Yardimci olurmusunuz....
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Siz naptınız bitti mi kanamanız?

Back