How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ses tellerinde ödem :(

Queen_21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
917
2.079
208
Merhaba hanımlar, öncelikle konum taşınmazsa sevinirim çünkü sağlık bölümünde acılan konulara cevap gelmemiş o yüzden buraya yazmak istedim.

Konuma gelirsek, bir süredir sesimde kısılmalar oluyordu, kbb'ye gittim ve ses tellerimde ödem olduğunu söyledi, mideden kaynaklanan bir durum olduğu için mide ilaçları verdi ve eğer geçmezse ameliyat olmak zorunda kalabilecegimi söyledi.

Ancak ameliyat ses tellerine daha çok zarar verebiliyormuş o yüzden ameliyatı çok mecbur kalmadıkça yapmadıklarını söyledi.

Daha önce bu sorunu yasayanlara sormak istiyorum. Ameliyatsiz gecebilir mi?

Yada ameliyat olupta sikintisiz atlatan var mı?

Cok stres yaptim bu konuyu, ses tellerime zarar vermesinden çok korkuyorum.

Bilgisi olanlar yardimci olabilirse çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden cok tesekkurler.

Uzaktan bir tanıdığın başına gelmişti doktorun tavsiyelerine bird bir uydu belli bir süre sonra düzeldi.

Mide ilaçlarını düzenli kullanın.
İçinize sinmedi ise konuyla uzman ikinci bir doktora gidin.

Sanırım reflünüz var ve asit kaçağı ses tellerinize zarar vermiş.
Doktorun verdiği ilaçları özenle kullanın.
Ve ayrıca midenizi rahatsız edecek yiyeceklerden de uzak durun
Geçmiş olsun ;)

Glutensiz, rafine şekersiz beslenirseniz biraz da sporu hayatınıza sokarsanız iyileşeceğinize hiç süphem yok. Mideniz %100 iyileşir :) Mideden dolayı ses telleriniz olduysa o da geçer diye düşünüyorum. geçmiş olsun.

Merhaba hanımlar, öncelikle konum taşınmazsa sevinirim çünkü sağlık bölümünde acılan konulara cevap gelmemiş o yüzden buraya yazmak istedim.

Konuma gelirsek, bir süredir sesimde kısılmalar oluyordu, kbb'ye gittim ve ses tellerimde ödem olduğunu söyledi, mideden kaynaklanan bir durum olduğu için mide ilaçları verdi ve eğer geçmezse ameliyat olmak zorunda kalabilecegimi söyledi.

Ancak ameliyat ses tellerine daha çok zarar verebiliyormuş o yüzden ameliyatı çok mecbur kalmadıkça yapmadıklarını söyledi.

Daha önce bu sorunu yasayanlara sormak istiyorum. Ameliyatsiz gecebilir mi?

Yada ameliyat olupta sikintisiz atlatan var mı?

Cok stres yaptim bu konuyu, ses tellerime zarar vermesinden çok korkuyorum.

Bilgisi olanlar yardimci olabilirse çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden cok tesekkurler.
bende ses sorununu yaşadım kbb ye gitmiştim lisedeydim o zamanlar ama sesim çok zor çıkıyordu acı veriyordu amelyat oldum riski vardı tabi ki sesimi kaybedebilirdim çok şükür bir şey olmadı bence korkmayın tedavinizi olun geçmez amelyat şart olursada iyi bir drye olursunuz

Uzaktan bir tanıdığın başına gelmişti doktorun tavsiyelerine bird bir uydu belli bir süre sonra düzeldi.

Mide ilaçlarını düzenli kullanın.
İçinize sinmedi ise konuyla uzman ikinci bir doktora gidin.

Ameliyatsız düzeldiğini duymak çok iyi geldi :) çok teşekkürler..

bende ses sorununu yaşadım kbb ye gitmiştim lisedeydim o zamanlar ama sesim çok zor çıkıyordu acı veriyordu amelyat oldum riski vardı tabi ki sesimi kaybedebilirdim çok şükür bir şey olmadı bence korkmayın tedavinizi olun geçmez amelyat şart olursada iyi bir drye olursunuz
Benim sesim ara ara düzeliyor sonra birden düşüyor, evet ameliyat olmam gerekirse iyi bir doktor arastiricam, inşaallah bende sizin gibi bir an önce atlatırım. Çok teşekkürler.

Glutensiz, rafine şekersiz beslenirseniz biraz da sporu hayatınıza sokarsanız iyileşeceğinize hiç süphem yok. Mideniz %100 iyileşir :) Mideden dolayı ses telleriniz olduysa o da geçer diye düşünüyorum. geçmiş olsun.

Evde leslie yapiyodum ki düşüp ayağımı incittim, bir süre sporu ertelemem gerekecek, ama haklisiniz yediklerime dikkat edip spor yapmam önemli, tesekkurler.

Benim sesim ara ara düzeliyor sonra birden düşüyor, evet ameliyat olmam gerekirse iyi bir doktor arastiricam, inşaallah bende sizin gibi bir an önce atlatırım. Çok teşekkürler.
benimde öyle oluyordu en son 3 ay boyunca sesim düzelmedi öyle gittim doktora ....
birde dondurma soğuk içecekler tetikliyordu bu tür şeyleri de takip etmeye çalışın en azından düzelmesine yardımcı olur

benimde öyle oluyordu en son 3 ay boyunca sesim düzelmedi öyle gittim doktora ....
birde dondurma soğuk içecekler tetikliyordu bu tür şeyleri de takip etmeye çalışın en azından düzelmesine yardımcı olur

Aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum size, boğazınızda sık sık yutkunma güçlüğü ve boğazınız dolmuş gibi bir his varmıydı?

Boğaz reflüsü asit veya mide iceriginin ust yemek borusu kapakcigini da asip larenks ses tellerine kadar ulasmasi reflü tedavisi veriliyor fakat sunu sormak istiyorum agziniza aci su geliyor mu midede yanma var mi yoksa sadece bogaz bolgesinde mi belirtiler

Aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum size, boğazınızda sık sık yutkunma güçlüğü ve boğazınız dolmuş gibi bir his varmıydı?

Bogazda tikaniklik hissi bende cok olan bir sey ...bundan aylar once birden yuzeye cikti bogaz reflusu sorunu bende ama bendeki ilk baslarda bogaz enfeksiyonu geniz akintisi olarak nuksetse de simdi kopuklu baloncuklu tukuruk seklinde ve bu sivi yutaga kadar gelip tikiyor hatta bence daha yukari cikip burun ve sinus bosluklarina kadar ilerleyebiliyor

Burdaku olay su bence eger yanma aci su sikayetleri varsa klasik reflu tedavisi fayda saglar buyuk ihtimalle ama sadece bogazda sorun ve bahsettigim baloncuklu sivi varsa klasik reflu tedavisi cok fayda vermiyor tahminim

Back