Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm bebegim 25 günlük oldu sesi kısıldı acaba dün gazından çok agladıgındanmı kısıldı doktora gitcem birazdan hastamı oldu anlamadımki insan yalnız olunca sebebini bilen arkadaşlar üşütmüşmüdür ses neden kısılır?
slm bebegim 25 günlük oldu sesi kısıldı acaba dün gazından çok agladıgındanmı kısıldı doktora gitcem birazdan hastamı oldu anlamadımki insan yalnız olunca sebebini bilen arkadaşlar üşütmüşmüdür ses neden kısılır?
ilk aylarda çok ağladıklarında bebeklerin sesi kısılabiliyor ve
benimde başıma gelmişti aynı sorun.
endişe etmeyin.
bebeğiniz üşütse bile hemen sesi kısılmaz.
yani tamamen çok ağlamaktan kaynaklanıyor.
eğer su veriyorsanız bebeğinize biraz ılık su içirin ve sesi eski haline dönene kadar da fazla ağlatmamaya çalışın.
canım bebeklerimizin günü çok yakın benimkide 29 günlük ondan problemlerimizde aynı :) benimkindede ses kısıklığı ve hırıltı vardı çok ağladığından olduğunu düşünmşüm keza öyleymiş şimdi iyi umarım seninkindede bişey çıkmaz
meger bebegimin sarılıgı geçti sanırken sarılık geçmemiş bilirübin seviyesi 13 çıktı doktor henüz acil bişiy yok dedi kaça çıkınca acil oluo yardım tecrübeli arkadaşlar ne yapmam lazım
meger bebegimin sarılıgı geçti sanırken sarılık geçmemiş bilirübin seviyesi 13 çıktı doktor henüz acil bişiy yok dedi kaça çıkınca acil oluo yardım tecrübeli arkadaşlar ne yapmam lazım
15 in üstü tehlike arz ediyo. benimki 16.1 çıkmıştı doktor takibe aldı ertesi gün daha düştü. bir kez üst seviyeyi gördükten sonra düşüyo. düşmezsede korkma hemen ışıka tutuyolar bildiğim kadarıyla florasan ışıkta tutuyolar. sen bebeğinin beslenmesine dikkat et birde camda gelen güneş ışığına tut bebişini sabahları kısa süreli iyi gelicektir