• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servisteki Cadıı :(

Tuba Melis'i dövsün,Sen Burcu'yu,
sonra hepiniz toplaşıp konuşma yasağı getiren anneye saldırın.
Aşkuşu da bana bırakın,icabına bakarım:51:
Offf içim daraldı valla okurken,okul mu kurtlar vadisi mi belli değil,
sınıf basmalar,dedikodular,faceden hakaretler,
dövmeyi düşünmeler.Lise dimi burası:1:
Bi an ıslah evi mi diye düşündüm de:44:

daha ilk cümlenizi okumaya başladım gülmeye başladımm çok hoşsunuz

1. Bu nasıl bir yazış şekli, kimse bir şey anlamadı.
2. Gerçekten ama gerçekten derdin bu mu ?
3. Arkadaşlar haklı burda lise dertlerini kimse dinlemez; çünkü dert bile değil insanlar nelerle uğraşıyor haberin var mı?
4. Senin için bu kadar büyük bir sorun teşkil ediyorsa rehberlik hocana filan başvur.
5. Millete burda ters yapacağına git onlara yap
6. Lise bitince hiçbiriyle görüşmeyeceksin zaten :27:

gençleri seviyorum:)))

açtıkları konuları da seviyorum ve keyifle okuyorum...

konu ve yorumlar baştan sona süper:)))ayın konusu seçiyorum...

hele de melis burcu'yu dövsün diye başlayan yorum var yaaaaaa:))) ayın yorumu bence:)))

melis sen en iyisi servisten ayrıl yavrum yaaa... bak zaten bahar da geldi.. rahat rahat gider gelirsin otobüsle...

1. Bu nasıl bir yazış şekli, kimse bir şey anlamadı.
2. Gerçekten ama gerçekten derdin bu mu ?
3. Arkadaşlar haklı burda lise dertlerini kimse dinlemez; çünkü dert bile değil insanlar nelerle uğraşıyor haberin var mı?
4. Senin için bu kadar büyük bir sorun teşkil ediyorsa rehberlik hocana filan başvur.
5. Millete burda ters yapacağına git onlara yap
6. Lise bitince hiçbiriyle görüşmeyeceksin zaten :27:

ay içim tırmalandı okurken bir de renk oyunları yapmışın be gülüm gözüm bozuldu valla :40: senin için bunlar çok büyük sorun gibi geliyor tabi doğaldır ama öncelikle şunu tavsiye ederim kardeşim kitap al oku yazı yaz günlük tut mesela gazete okumaya çalış dediklerinden hiçbir şey anlaşılmıyor. eminim tartıştığın kızların da böyle bir sorunu vardır işte bu yüzden anlaşamıyorsunuz. bu face, msn, kısa mesaj konuşmaları mahvetti çocukları ya garip kısaltmalar bilmem ne ben kaç yaşındayım hala facebook bilmem.
lisede, ortaokulda böyle şeyler oluyor yapacak bişey yok sataşma sen servisi değiştir uzaklaş, onlar da senle uğraşmazlar zaten okulun kapanmasına ne kaldı. öyle arkası var onların falan geç onları her çocuk uydurur bunu. ama senin öncelikle sorun edeceğin konu kendini iyi ifade edebilmen olsun lütfen

bu genc arkadasimiz bir derdim var demis ama olay kopmus gitmis. Valla bende konuyu sonuna kadar okuyamadim ama yorumlar supper olmus yahu:))) zaten konuda brezilya dizilerinden cikmis gibi.
Allah dert tasa vermesin, tek derdin bu olsun canim benim...

Back