• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servisteki Cadıı :(

Konu sahibinin konularına bakayım dedim de. Ciddi manada komik :) Üstelik bu tarz konuşmaları benim bildiğim 12 13 yaşındaki çocuk yapar. Yani ben 17 yaşındayken yani 2 sene önce hayatımda böyle şeyler yapmadım. 17 yaş çoğu KIZA göre olgun bir yaştır. Siz anca x y a b diye isimlendirin insanları sonra o onla öpüşmüş o beni tehdit etti vs. Bırak bu işleri yahu :37:

bu site adı üstünde kadınlar kulübü çocuklar kulübü veya küçük kızlar kulübü değil. bence umursama böyle kişilerle muhatap bile olma. ama gerçekten çok çocuksu şeyler. okurken bile güldüm. ben çocukken bile böyle şeyler yapmazdım etrafımda yapanlardan da uzak dururdum okadar.
bu site genç ve üstü kadınlara hitap ediyor canım

Evet yine ben :26:
Kızlar benim sorunum servisteki 2 kızla :50: Tuba denilen cadı kızla okulun ilk haftası kavga ettik sonra bizi servisci barıştırdı (kızı gözüm hiç tutmaz sinsi bir şey) dönemin ortalarına doğru servisci tubanın annesini arayıp acayip sesler çıkardığını söyledi tubanın bide merve arkadaşı vardı ikimiz çıkarıyorduk höyt miyav gibi benimde esra diye bir arkadaşım vardı serviste ikimiz takılırdım bide sinem var oda her iki grupuda uğruyor . bu tuba giya annesi konuşma felan demiş bu esrayla ve puccayla (%100 yalan:36: annesinin sözünü dinliyecek biri değil bir varsayı olarak kabul ediyorum neyse) tamam konuşmasın gidiyor faceye arkamızdan bin ton laf yazıyor arkadaşımın fotosuna ay mala bakk yazıyor , gel şimdi dövme biz dövmüyoruz bu laflara karşın laf sokuyoruz serviste . bize diyor ki benle konuşmayın istemiyorum (seni sanki çok istiyoruzda ), bazı servisteki arkadaşları yanına çekiyor bizi kötülüyor, onu da bıraktım sonra sınıfımı basıyor yok ona çarpmışımda felan olay çıkarmıyorum gidiyor

ve 2-3 hafta geçtikten sonra esradan özür diliyor ve barışmak istediğini söylüyor biz esrayla kin tutamadığımız için hemen barışıyoruz
keşke keşke keşke Barışmasaydım.

ve benim serviste 12. sınıflarda aşkuşum var ben ona aşkuşum diyorum oda bana diyordu.. bu tuba aramıza Girmeden önce !

aşkuşum : melis

melisin arkadaşı var serviste burcu, bu burcuyla tuba serviste son inenler herkes gidince tuba burcuyla dedikodu yapıyor

esra tubaya melis hakkında bir şeyler söylemişti (Sevgili meseleleri gibi ileri bir durum) söylerken yanında bende vardım

gitmiş bunu burcuya pucca bana melis hakkında şunu şunu dedi doğrumu demiş burcuda bunu melise söyledi

bu tuba cadısı 4 gün ard arda bana melis olayında gelişme var mı diye sordu bende kıkımı çıkarmadım çünkü söylediğini biliyrordum hala sinirleniyorum oofff
he melis aşkuşum , felan arkadaşlığımızı bitirdi kötüsünü yaptı . benim hakkımda bunu bunu söyledin mi diye sormadı! gizliyorlar benim bilmemi istemiyorlar sene sonu neyin peşinde olmak istiyorlarsa artık he melisten artık imalı laflar sen öğrenccimisin bu göz kalemi , kaşlarını nasıl almışsın , arkasındaki kıza ay bunun ismi neydi bilmiyorum hala, elini çek orda.... kişi oturcak vs.. sabrımı taşırmaya başladı bişey demiyorum çünkü arkası fazla beni ,çıldırtıyor napmalıyım yardım edin iyice uyuz olmaya başladım tubada melise güveniyor zaten
YARDIM EDİN LÜTFEN BU KONUYU NASIL ÇÖZEBİLİRİM :(
:50:

Canım ben de liseliyim ve senin derdinin ne kadar büyük olduğunu anlayabiliyorum. Büyükler tarafından bu tarz olaylar önemsiz görülse de, bizim için çok önemli. Çünkü sen de her gün serviste onları çekmek zorunda kalıyorsun. Fakat gerçekten yazını çok karmaşık yazmışsın. Hiç birşey anlaşılmıyor. Ben anlamak için tam 4 kez baştan okudum da öyle anlayabildim. Bir yazı uzun olabilir ama önemli olan o yazının güzel,akıcı ve anlaşılabilir bir dille yazılmasıdır.Kusura bakma ama sen galiba fazla kitap okumuyorsun,bu yüzden kendini ifade edemiyorsun. Bence hemen eline bir kitap alıp okumaya başlamalısın. Bak ben de çok uzun bir konu yazdım 'Bir derdim var' bölümünde, ama çok anlaşılır bir dilde yazdım ve herkes anladı. Bir kişi bile bana 'Anlayamıyorum, çok karışık yazmışsın' demedi. Çünkü ben çok kitap okuyorum. Lütfen bana bu yorumumdan dolayı kızma, sadece sana yardımcı olmak istedim.

Gelelim derdine, bir kere serviste öyle hayvan sesleri çıkarman hiç hoş değil bence, özellikle de bir genç kıza hiç yakışmayan hareketler bunlar. Üstelik böyle yaparak başkalarının gözünde 'terbiyesiz kız' olursun. Neyse, artık olan olmuş. Bence 'aşkuşum' dediğin kız, yani Melis senin gerçek arkadaşın değil. Ve arkadaşın Esra bence Melis ile ilgili bir sırrı o gıcık olduğunuz Tuba'ya söylememeliydi. Çünkü öyle kızların eline senin aleyhine kullanabilecekleri hiçbir koz verilmemeli. Tuba da seninle Melis'in arasını açmak için dedikodu yaptığı kıza, yani Burcu'ya bu bilgiyi kendisine Esra'nın değil, senin verdiğini söylemiş. Çünkü Esra ile alıp veremediği yok anladığım kadarıyla. Hatta Esra ile barışmış bile. Asıl alıp veremediği, gıcık olduğu kişi sensin, çünkü sene başında onunla kavga etmişsin. Bu yüzden, senden öcünü almak için böyle birşey yapmış, en yakın arkadaşınla aranı açmış. Ama o arkadaşın Melis senin gerçek arkadaşın değil, üzgünüm. Çünkü sana olayın gerçeğini bile sormadan, gerçekten böyle birşey yaptın mı demeden seninle küsmüş. Gerçek arkadaşlıklar öyle kolay bitirilemez, iki yakın arkadaş arasında bir olay geçtiği zaman bunu birbirleriyle konuşurlar, birbirlerine sorarlar, bir çözüm yolu bulmaya çalışırlar. Ama Melis öyle yapmamış, bir tane cadı kızın lafına inanıp seninle küsmüş. Ve sessiz bir şekilde de küsmemiş, hep sana laf atıyormuş ki bu senin için çok sinir bozucu birşey. Demek ki o seni gerçek arkadaşın değilmiş, bunu acı da olsa anladın sanırım. Bence bundan sonra arkadaşlarını çok ama çok dikkatli seç ve sakın o cadı kızlara kafayı takma. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Elbette bir gün bu yaptıklarından dolayı cezalarını çekerler. Eğer istersen Melis'e 'Neden olayı bana sormadan hemen arkadaşlığımızı kesip attın?' diye sorabilirsin ama bence o kız buna değmez, boşver gitsin. Ve bu olayları düşüne düşüne derslerini bırakma, aksine onlara dört elle sarıl. Ben artık bu tür kızların niyetini anlayabiliyorum çünkü ben de buna benzer olaylar yaşadım ve artık canım çok yandığı için çok dikkatli davranıyorum. Şükürler olsun ki artık böyle olaylar yaşamıyorum, sınıfta gerçekten iyi 2-3 arkadaşım var, onlarla takılıyorum. Tabi sınıfta cadı kızlar yok mu, tabiki var ama ben onlardan uzak durduğum için bana hiç bulaşmıyorlar.

Ya kurban olayım şu türkçe derslerini, edebiyat derslerini kaçırmayın ya:15:
Sonra biz burada uğraşıyoruz:ssz:

Canım ben de liseliyim ve senin derdinin ne kadar büyük olduğunu anlayabiliyorum. Büyükler tarafından bu tarz olaylar önemsiz görülse de, bizim için çok önemli. Çünkü sen de her gün serviste onları çekmek zorunda kalıyorsun. Fakat gerçekten yazını çok karmaşık yazmışsın. Hiç birşey anlaşılmıyor. Ben anlamak için tam 4 kez baştan okudum da öyle anlayabildim. Bir yazı uzun olabilir ama önemli olan o yazının güzel,akıcı ve anlaşılabilir bir dille yazılmasıdır.Kusura bakma ama sen galiba fazla kitap okumuyorsun,bu yüzden kendini ifade edemiyorsun. Bence hemen eline bir kitap alıp okumaya başlamalısın. Bak ben de çok uzun bir konu yazdım 'Bir derdim var' bölümünde, ama çok anlaşılır bir dilde yazdım ve herkes anladı. Bir kişi bile bana 'Anlayamıyorum, çok karışık yazmışsın' demedi. Çünkü ben çok kitap okuyorum. Lütfen bana bu yorumumdan dolayı kızma, sadece sana yardımcı olmak istedim.

Gelelim derdine, bir kere serviste öyle hayvan sesleri çıkarman hiç hoş değil bence, özellikle de bir genç kıza hiç yakışmayan hareketler bunlar. Üstelik böyle yaparak başkalarının gözünde 'terbiyesiz kız' olursun. Neyse, artık olan olmuş. Bence 'aşkuşum' dediğin kız, yani Melis senin gerçek arkadaşın değil. Ve arkadaşın Esra bence Melis ile ilgili bir sırrı o gıcık olduğunuz Tuba'ya söylememeliydi. Çünkü öyle kızların eline senin aleyhine kullanabilecekleri hiçbir koz verilmemeli. Tuba da seninle Melis'in arasını açmak için dedikodu yaptığı kıza, yani Burcu'ya bu bilgiyi kendisine Esra'nın değil, senin verdiğini söylemiş. Çünkü Esra ile alıp veremediği yok anladığım kadarıyla. Hatta Esra ile barışmış bile. Asıl alıp veremediği, gıcık olduğu kişi sensin, çünkü sene başında onunla kavga etmişsin. Bu yüzden, senden öcünü almak için böyle birşey yapmış, en yakın arkadaşınla aranı açmış. Ama o arkadaşın Melis senin gerçek arkadaşın değil, üzgünüm. Çünkü sana olayın gerçeğini bile sormadan, gerçekten böyle birşey yaptın mı demeden seninle küsmüş. Gerçek arkadaşlıklar öyle kolay bitirilemez, iki yakın arkadaş arasında bir olay geçtiği zaman bunu birbirleriyle konuşurlar, birbirlerine sorarlar, bir çözüm yolu bulmaya çalışırlar. Ama Melis öyle yapmamış, bir tane cadı kızın lafına inanıp seninle küsmüş. Ve sessiz bir şekilde de küsmemiş, hep sana laf atıyormuş ki bu senin için çok sinir bozucu birşey. Demek ki o seni gerçek arkadaşın değilmiş, bunu acı da olsa anladın sanırım. Bence bundan sonra arkadaşlarını çok ama çok dikkatli seç ve sakın o cadı kızlara kafayı takma. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Elbette bir gün bu yaptıklarından dolayı cezalarını çekerler. Eğer istersen Melis'e 'Neden olayı bana sormadan hemen arkadaşlığımızı kesip attın?' diye sorabilirsin ama bence o kız buna değmez, boşver gitsin. Ve bu olayları düşüne düşüne derslerini bırakma, aksine onlara dört elle sarıl. Ben artık bu tür kızların niyetini anlayabiliyorum çünkü ben de buna benzer olaylar yaşadım ve artık canım çok yandığı için çok dikkatli davranıyorum. Şükürler olsun ki artık böyle olaylar yaşamıyorum, sınıfta gerçekten iyi 2-3 arkadaşım var, onlarla takılıyorum. Tabi sınıfta cadı kızlar yok mu, tabiki var ama ben onlardan uzak durduğum için bana hiç bulaşmıyorlar.

Ne güzel kavramışsın konuyu.
Helal olsun sana

evet büyükler için önemsiz.sizin içinde önemsiz olmalı. böyle ufak tefek sorunlara kapılıp giden ergenler,genelde kendini okulun ,popülaritesi yüksek kızların içinde olma çabaları sonucu oluşur. ki böyle durumlarda da bu tür dertler kaçınılmazdır.zaten ezik olduğunuzu o kızlar biliyor.sorun,tartışma ya da olay çıktığında ilk satılacak kişide genelde ezik olan kişidir.böyle saçma sapan insanlardan uzak kalmada onun elinde. ne demiş Tarkan;başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsinnnnn :32:

okulda bine yakın öğrenci var. başkalarıyla arkadaşlık kursun bence.

aşkuşum ne yaa :52::52::52::52:

konuyu okuduktan sonra höönk! dıye kaldım şöyle :53:
bırşey anlamadım desem yerıdır, ılk sayfada kı yorumları okuyuncada yanlız olmadığımı anladım :32:

puccacım, anlamadım ama gerçekten sen şu servıs olayını bıraksan
okula bısıkletle felan gıtsen ne kadar uzak bılmıyorum ama
bırak şu sınem burcu melıs tubayı felan
derslerıne odaklan :32:

uğraşmayı geç.yazık hocalarada söven var. :)) hay ben sana Türkçeyi öğreten hocanın ...... şeklinde:1:

Hoca ne yapsın ayol iki kelimeyi bir araya getiremeyen, daha doğrusu getirmek için gayret gösteremeyen öğrenciye...:40:
Adam ısrarla öğrenmemek için çabalıyor, hoca da zorla kafasını kırıp içine bilgi dolduracak değil ya.
Ama konu sahibi buradaysan gel oku şu yazımı ablam.
Liseye gidiyorsun sanırım, belli bir yaşa gelmişsin ve hala derdini anlatacak kadar bir düz yazı yazamıyorsun. Bu çoğu arkadaşımıza komik gelmiş, hatta biraz bana da, lakin aslında çok acı bir durum. Sana şiir yaz denmiyor basit bir düz yazı yani. Tamam burası önemli değil ama günlük hayatında şikayet olsun, istek için olsun dilekçe felan yazacaksın artık büyüyorsun. Sen bu anlatımla onu da yapamazsın. Rica ediyorum toparla şu işi. Çünkü bu ülke derdini anlatamayan, anlatmayı bilmeyen insanlarla dolu ne yazık ki. Bunlardan biri de sen olma.

evet büyükler için önemsiz.sizin içinde önemsiz olmalı. böyle ufak tefek sorunlara kapılıp giden ergenler,genelde kendini okulun ,popülaritesi yüksek kızların içinde olma çabaları sonucu oluşur. ki böyle durumlarda da bu tür dertler kaçınılmazdır.zaten ezik olduğunuzu o kızlar biliyor.sorun,tartışma ya da olay çıktığında ilk satılacak kişide genelde ezik olan kişidir.böyle saçma sapan insanlardan uzak kalmada onun elinde. ne demiş Tarkan;başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsinnnnn :32:

okulda bine yakın öğrenci var. başkalarıyla arkadaşlık kursun bence.

Yanlış anlamayın ama ben anlam veremedim yazdıklarınızın bir kısmına, insanlar doğuştan mı popüler ya da sizin değiminizle ezik olarak doğuyor da ona göre muamele görüyorlar. Bulundukları toplum içindeki davranışları sözlerine göre değer görüyorlar. O ''popüler kızlarla'' da kim isterlerse arkadaşlık yapabilirler pekala, o sizin üzerlerine yapıştığını idda ettiğiniz etiketler değişebilir.

arkadaşlar burada bi liseli kızı anlamadınız ya, ben hergün okulda bunun gibi onlarcasıyla uğraşıyorum, ya ben ne yapayımmm:43::43:

Son düzenleme:
images

Yanlış anlamayın ama ben anlam veremedim yazdıklarınızın bir kısmına, insanlar doğuştan mı popüler ya da sizin değiminizle ezik olarak doğuyor da ona göre muamele görüyorlar. Bulundukları toplum içindeki davranışları sözlerine göre değer görüyorlar. O ''popüler kızlarla'' da kim isterlerse arkadaşlık yapabilirler pekala, o sizin üzerlerine yapıştığını idda ettiğiniz etiketler değişebilir.

konu sahibi hakkında bi araştırma yaptım ufak çapta.ki açtığı konulara sende bi göz gezdirirsen çoğunlukla fiziksel özelliklerinden kaynaklı yarattığı sorunlar var. kendine güvensizlik,beğenmeme,arkadaşının olmaması.. insanlar doğuştan popüler değil tabi ki. lise düzeyini ele aldığımızda güzellik,giyiniş tarzı vs. vs. popüleriteyi çoğaltıyor. bu durumda eziklikte doğuştan değil. zamanında bende eziktim hatta fazlasıyla. okuldan eve evden okula bi yaşam tarzım vardı. hatta topluca sınıftan kaçış zamanlarında bile direk eve giderdim.yazımın ilk başında,konu sahibinin sorunlarının olduğunu yazmıştım.kendine güvensizlik durumlarında (ergenleri göz önüne aldığımızda) mutlu olabilmek,kendilerine güvenebilmek ve arkadaş çevresi yapmak gibi bi gayeleri vardır. konu sahibi arkadaşta belli ki popularitesi yüksek bi grubun içinde yer almak istemiş. konuşma ve hitap şekillerindende anlaşılacağı üzere şımarık kızlar yani. lisede mantıklı,konuşmasını bilen öğrenciler yoğunlukta diye tahmin ediyorum. ve topikte ki diğer arkadaşlarda bu nasıl liseli kız? tarzı eleştirilerde bulunmuş. belli ki onlarda benimle hemfikir.hitaplar bana çok conconumsu geldiği içinde popülarite olayına değindim.

bence sorunlarını çözmeye kitap okuyarak başla.
bize derdini anlatamadın, arkadaşların da seni anlamamıştır sorunlar bundandır eminim.

yaşar kemalle başlayabilirsin. daha sonra klasikler 100 temel eser derken bir senede tüm arkadaşlarınla sorunun çözülür herhalde.

gerçekten sonra hepsi uşağa olayına dönmüş yazın. hiç bir şey anlamadım.

rainstar'ın yorumunu okuyarak bir şeyler çıkarabildim, sağolsun hepimize yardımcı oldu.

aşkuşuma kadar okuyabildim ben de.Yaş kaç? lise de olmayabilir belki.İlköğretim detected.

Back