• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servisteki Cadıı :(

oturun güzelce dersinize girin ders çalışın güzel kardeşim.
ileride ne kadar gereksiz şeylerle uğraştığınızı görüp hayıflanırsınız sonra.
liseye giden bir gencin az çok kendini ifade edebilmesi lazım.
acelemi yazdın bilemem ama gördüğün üzere kimse birşey anlamamış yazdıklarından.
yok o ona küsmüş bu bunu dövecekmiş sınıf basmalar bilmem neler uğraşacak işiniz mi yok sizin.
şımarık çocuklar gibi serviste hayvan sesleri çıkarma kısmına değinmeyeceğim bile.
servisçiye acıdım buradan.
arkadaşlarınızı doğru seçin.
anladığım kadarıyla düzgün arkadaşlıklar kuramamışsın.
dikkatli seçimler yapın.

Tuba Melis'i dövsün,Sen Burcu'yu,
sonra hepiniz toplaşıp konuşma yasağı getiren anneye saldırın.
Aşkuşu da bana bırakın,icabına bakarım:51:
Offf içim daraldı valla okurken,okul mu kurtlar vadisi mi belli değil,
sınıf basmalar,dedikodular,faceden hakaretler,
dövmeyi düşünmeler.Lise dimi burası:1:
Bi an ıslah evi mi diye düşündüm de:44:

Derdine bi nebze çözüm bulabilmek adına konuyu okuyordum resmen dert sahibi oldum kafamda sorular uçuşuyor. Kaç yaşındasın? Neden serviste havyan sesleri çıkartan bir arkadaş grubusunuz siz? Neden elin eşek kadar olmuş kzıyla birbirinize aşkusu diyosunuz? Neyin kafası bu?

bu iki yanıta bayıldım. ek olarak yaş en çok 7 :27: bu lafı söyleyeceğimi bir vakitler hiç ummazdım da nasıl bir kuşak yetişti böyle? 70'lerin 80'lerin baskıdan bunalan çocukları ana baba oldu ve biz baskı gördük, evlatlarımız bari görmesin deyip ipin ucunu fena koyverdiler sanırım. ben dershane öğretmeniyim, 12 yıldır tek gördüğüm her yıl kültür düzeyinin düşüşü. ders başarısı demiyorum, o çok ayrı...

Tuba Melis'i dövsün,Sen Burcu'yu,
sonra hepiniz toplaşıp konuşma yasağı getiren anneye saldırın.
Aşkuşu da bana bırakın,icabına bakarım:51:
Offf içim daraldı valla okurken,okul mu kurtlar vadisi mi belli değil,
sınıf basmalar,dedikodular,faceden hakaretler,
dövmeyi düşünmeler.Lise dimi burası:1:
Bi an ıslah evi mi diye düşündüm de:44:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
gereksiz yere yemin etmek iyi degildir ama yemin ederimki bugün hic gülecegim yoktu... yine beni güldürdün ya pucca Allah senden razi olsun... gamze ile mert hikayeleri bitti simdide sinem melis burcu vs. cikti basimiza:47::47::47:
kuzucugum sen neden böyle seylere kafa yoruyorsun git güzel güzel derslerine calis, inan bana ilerde cok güleceksin bu günlerine....

kız bu neeee?? bu nasıl bir yaşam tarzı, nasıl bir anlatış tarzı bu böyle:53:

biz sana nasıl yardımcı olalım başlık dışında içerikle ilgili hiçbir şey anlamadım:53:

Burası senın gunlugun gibi oldu, ilerde büyüdüğünde buraya girip neler yazdıgına bakıp nostaljı yaparsın iki saat gülersin felan şimdiki dertlerine:27:

Bak güzelim empati yaptım ve derdini anlamaya çalıştım. Şimdi "bu da dert mi" deyip seni kırmak istemiyorum.
Derdine çare olacak bir yol önereceğim sana. Uyabilirsin ya da "amaaan bu ne diyor yaw" da diyebilirsin..

Bence bu güzel günlerini, henüz üzerinde büyük sorumluluklar yokken çook daha güzel ve ileriye yönelik sana temel hazırlayacak şeylerle ilgilenerek geçirebilirsin.
Elbette arkadaşların olsun ama "seç" onları..

Kitap okumanı en başta öneriyorum.
Hem dünyan genişler, hem hayata bakışın değişir-gelişir..
Bırak melisi, aşkuşuyu.. inan bu günlerini bu şekilde geçirdiğine ileride çok pişman "olabilirsin".

Servisete müzik dinle ya da aç kitabını güzel hayallere dal..

Bak bir karikatür paylaşacağım

2011 yılında "Kitap" konulu bir karikatür yarışmasının birincilik ödüllü karikatürü:
Mehdi Mohammadi Rouzbahani - İran

$430700_350750481630858_119575524748356_1005826_222934147_n.jpg

Bu karikatür sana kitaplarla birlikte nasıl bir dünyanın kapılarını aralayabileceğini gösterir umarım.

Kendine yaşına yakışır bir dünya kur.. Arkadaşlarına örnek ol..
Sosyal aktivitelere katıl.. İnsanları gözlemle..
Bunların yanında elbette en çok yapman gereken eğlenmek..enerjini boşaltmak..Gülmek...
Ama bu şekilde değil kuzum..Bu ilişkiler senin enerjini bitirir..böyle dert diye gelir konu açar durursun...

Ne söylersem kafanda bir ışık yakabilirim diye çabalıyorum bu arada:44:

ya kızlar anlayan varsa konuyu bir özetleyebilir mi?
Biri konu sahibinin arkadaşını mı ondan soğutmuş neymiş valla anlamadım...
Ben lisedeyken serviste ya uyurdum ya müzik dinlerdim, hele sabahları millet
o saatte birbirine ne anlatır anlamazdım bile...

Konu sahibi aralarında hangisi ben onu bile çözemedim hâlâ :52:

he valla. ama galiba Melis' miş. Alay etmek gibi olmasın diye "ağlama melis" diyemiyorum :D
Ya bu arada ben niye sizin gibi güzelim smileyler, oklavalar, kahve içen suratlar yapamıyorum? Ben de ingilizce biliyorum ben de nişantaşlıyım :P
Bir öğretiverin ya...

bir cem yilmaz ornegide ben vermek istiyorum vizonteleden :35::35::35::35::35::35:

Feri Cansele benzediği için ben Feri diyorum. Asıl adı Gülşen arkadaşları Münevver diyor yalnız kalınca da Kuzu diyorum"

Derdine bi nebze çözüm bulabilmek adına konuyu okuyordum resmen dert sahibi oldum kafamda sorular uçuşuyor. Kaç yaşındasın? Neden serviste havyan sesleri çıkartan bir arkadaş grubusunuz siz? Neden elin eşek kadar olmuş kzıyla birbirinize aşkusu diyosunuz? Neyin kafası bu?

sen çok yaşa emi:60:
Arkadaşım yardımcı olabilmek için okuyayım dedim,ilk paragrafa dayanabildim sadece
Karmaşık yazmışsın

ygs de ki türkçe paragrafları, uzun olduğu halde anlaşılır durumda:9: acaba diyorum bu olayı lys desoru olarak çıkarsalar kaç kişi tekrar , tekrar okur:9:

Ay cok guldum ya bende aynisini dusunmustum. Neyin kafasi ise bziede soylesin hayatimiza renk katalim. Cidden son gunlerde ben cok dusunceli ve durgunum. Ihtiyacim var.

içim şişti ayyy bu lise zamanları olur olur böyle şeylerde yazarken biraz daha açıklayıcı oluver kısa ve öz
vallahi kaldıramıyoruz biz bunları tatlım kızma bize:52::53::34::1::1::1::1:

Back