Tuba , Melis, Elif, Esra, Burcu
Başka kim vardı*?
Çok karışık.Hiç bişey anlamadım
Tuba , Melis, Elif, Esra, Burcu
Başka kim vardı*?
Çok karışık.Hiç bişey anlamadım
Cidden, kk cocuk yuvasina donmeye basladi. Arkadaslar boyle okul kavgalariniza buradan care aramak yerine annelerinize, ya da ogretmeninize soyleyin. Goruyorsunuz ki burda ciddiye alinmayacak. Liseli ogrencilerin okul derdinden gecilmez oldu burasi, bu da gayet can sIkIcI bir durum bize gore, kusura bakmayin. Herkese fenalik geldi boyle konulardan. Forumun lise bolumu var, ordan yazisabilirsiniz.
Cidden, kk cocuk yuvasina donmeye basladi. Arkadaslar boyle okul kavgalariniza buradan care aramak yerine annelerinize, ya da ogretmeninize soyleyin. Goruyorsunuz ki burda ciddiye alinmayacak. Liseli ogrencilerin okul derdinden gecilmez oldu burasi, bu da gayet can sIkIcI bir durum bize gore, kusura bakmayin. Herkese fenalik geldi boyle konulardan. Forumun lise bolumu var, ordan yazisabilirsiniz.
Ama burası BİR DERDİM VAR bölümü orda dertlerle ilgili yazılar yok dimi beğenmiyorsan konuyu şikayet edebilir + terkedebilirsin !
E bu cevabın gibi ters ters cevaplarını serviste de verebilirsen kimse sana karışamaz zaten.
Yazdığını söyleyebilirsin de diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?