• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servisteki Cadıı :(

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Evet yine ben :26:
Kızlar benim sorunum servisteki 2 kızla :50: Tuba denilen cadı kızla okulun ilk haftası kavga ettik sonra bizi servisci barıştırdı (kızı gözüm hiç tutmaz sinsi bir şey) dönemin ortalarına doğru servisci tubanın annesini arayıp acayip sesler çıkardığını söyledi tubanın bide merve arkadaşı vardı ikimiz çıkarıyorduk höyt miyav gibi benimde esra diye bir arkadaşım vardı serviste ikimiz takılırdım bide sinem var oda her iki grupuda uğruyor . bu tuba giya annesi konuşma felan demiş bu esrayla ve puccayla (%100 yalan:36: annesinin sözünü dinliyecek biri değil bir varsayı olarak kabul ediyorum neyse) tamam konuşmasın gidiyor faceye arkamızdan bin ton laf yazıyor arkadaşımın fotosuna ay mala bakk yazıyor , gel şimdi dövme biz dövmüyoruz bu laflara karşın laf sokuyoruz serviste . bize diyor ki benle konuşmayın istemiyorum (seni sanki çok istiyoruzda ), bazı servisteki arkadaşları yanına çekiyor bizi kötülüyor, onu da bıraktım sonra sınıfımı basıyor yok ona çarpmışımda felan olay çıkarmıyorum gidiyor

ve 2-3 hafta geçtikten sonra esradan özür diliyor ve barışmak istediğini söylüyor biz esrayla kin tutamadığımız için hemen barışıyoruz
keşke keşke keşke Barışmasaydım.

ve benim serviste 12. sınıflarda aşkuşum var ben ona aşkuşum diyorum oda bana diyordu.. bu tuba aramıza Girmeden önce !

aşkuşum : melis

melisin arkadaşı var serviste burcu, bu burcuyla tuba serviste son inenler herkes gidince tuba burcuyla dedikodu yapıyor

esra tubaya melis hakkında bir şeyler söylemişti (Sevgili meseleleri gibi ileri bir durum) söylerken yanında bende vardım

gitmiş bunu burcuya pucca bana melis hakkında şunu şunu dedi doğrumu demiş burcuda bunu melise söyledi

bu tuba cadısı 4 gün ard arda bana melis olayında gelişme var mı diye sordu bende kıkımı çıkarmadım çünkü söylediğini biliyrordum hala sinirleniyorum oofff
he melis aşkuşum , felan arkadaşlığımızı bitirdi kötüsünü yaptı . benim hakkımda bunu bunu söyledin mi diye sormadı! gizliyorlar benim bilmemi istemiyorlar sene sonu neyin peşinde olmak istiyorlarsa artık he melisten artık imalı laflar sen öğrenccimisin bu göz kalemi , kaşlarını nasıl almışsın , arkasındaki kıza ay bunun ismi neydi bilmiyorum hala, elini çek orda.... kişi oturcak vs.. sabrımı taşırmaya başladı bişey demiyorum çünkü arkası fazla beni ,çıldırtıyor napmalıyım yardım edin iyice uyuz olmaya başladım tubada melise güveniyor zaten
YARDIM EDİN LÜTFEN BU KONUYU NASIL ÇÖZEBİLİRİM :(
:50:

Son düzenleme:
Silik yazıya kadar okudum da aklıma Cem Yılmaz'ın repliği geldi. :)

Uşak aşçıyı, aşçı bahçıvanı, sonra hepsi uşagı :1: :37:

Son düzenleme:
Sabahları serviste uyu, dönüşte de tak kulaklığını müzik dinler.
Kafalar rahat.
Yol dediğin ne kadar sürecek ki kavga çıkarmayı becermişsiniz zaten, woohooo!

Tuba , Melis, Elif, Esra, Burcu

Başka kim vardı*?
Çok karışık.Hiç bişey anlamadım

Son düzenleme:
valla kafam ambele oldu ha gece gece okurken bian beynim sulandı.kv kp konuları bile daha iyi :9::9::9::9:

Tuba Melis'i dövsün,Sen Burcu'yu,
sonra hepiniz toplaşıp konuşma yasağı getiren anneye saldırın.
Aşkuşu da bana bırakın,icabına bakarım:51:
Offf içim daraldı valla okurken,okul mu kurtlar vadisi mi belli değil,
sınıf basmalar,dedikodular,faceden hakaretler,
dövmeyi düşünmeler.Lise dimi burası:1:
Bi an ıslah evi mi diye düşündüm de:44:

Cidden, kk cocuk yuvasina donmeye basladi. Arkadaslar boyle okul kavgalariniza buradan care aramak yerine annelerinize, ya da ogretmeninize soyleyin. Goruyorsunuz ki burda ciddiye alinmayacak. Liseli ogrencilerin okul derdinden gecilmez oldu burasi, bu da gayet can sIkIcI bir durum bize gore, kusura bakmayin. Herkese fenalik geldi boyle konulardan. Forumun lise bolumu var, ordan yazisabilirsiniz.

Son düzenleme:
Cidden, kk cocuk yuvasina donmeye basladi. Arkadaslar boyle okul kavgalariniza buradan care aramak yerine annelerinize, ya da ogretmeninize soyleyin. Goruyorsunuz ki burda ciddiye alinmayacak. Liseli ogrencilerin okul derdinden gecilmez oldu burasi, bu da gayet can sIkIcI bir durum bize gore, kusura bakmayin. Herkese fenalik geldi boyle konulardan. Forumun lise bolumu var, ordan yazisabilirsiniz.

Ama burası BİR DERDİM VAR bölümü orda dertlerle ilgili yazılar yok dimi beğenmiyorsan konuyu şikayet edebilir + terkedebilirsin !

Ama burası BİR DERDİM VAR bölümü lise bölümünde dertlerle ilgili yazılar yok dimi beğenmiyorsan konuyu şikayet edebilir + terkedebilirsin !

Bak bakalim konuya yazan kac kisi derdinle ilginlenmis. Buraya daha 10 sayfa daha cevap gelir, herkes de alay gecer. Bunu goze aliyorsan devam et. Tamam, dalga gecelim demiyorum ama, gorunen ortada.

Ama burası BİR DERDİM VAR bölümü orda dertlerle ilgili yazılar yok dimi beğenmiyorsan konuyu şikayet edebilir + terkedebilirsin !

E bu cevabın gibi ters ters cevaplarını serviste de verebilirsen kimse sana karışamaz zaten.
Yazdığını söyleyebilirsin de diye düşünüyorum. :34:

Derdine bi nebze çözüm bulabilmek adına konuyu okuyordum resmen dert sahibi oldum kafamda sorular uçuşuyor. Kaç yaşındasın? Neden serviste havyan sesleri çıkartan bir arkadaş grubusunuz siz? Neden elin eşek kadar olmuş kzıyla birbirinize aşkusu diyosunuz? Neyin kafası bu?

Arkadaşım yardımcı olabilmek için okuyayım dedim,ilk paragrafa dayanabildim sadece
Karmaşık yazmışsın

E bu cevabın gibi ters ters cevaplarını serviste de verebilirsen kimse sana karışamaz zaten.
Yazdığını söyleyebilirsin de diye düşünüyorum. :34:

:52::52: oldum bu lafa!! Allahin askina yaa, insan kendisini zor tutuyor ama elde degil.

Puca'cigim........ belki bu dert senin icin buyuk bir dert olabilir ama bu tur dertlerle cok fazla ilgilenen yok malesef. Ogrenci kizlarimiz hosgelmislerdir KK'ya ama bu tur kiz arasi cocuk meseleri buraya aktarmaz isen seviniriz..

Son düzenleme:
Back