Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. Ben 33 haftalık gebeyim. Serviks kısalığı var dediler 28 mm olarak ölçüldü. Doğuma kadar istirahat verdiler. Acaba bu durumda olup sonuna kadar giden var mı ? Her an doğum yapıcam korkusu beni bitiriyor. Üstelik evde sürekli ayaktayım
Merhaba hanımlar. Ben 33 haftalık gebeyim. Serviks kısalığı var dediler 28 mm olarak ölçüldü. Doğuma kadar istirahat verdiler. Acaba bu durumda olup sonuna kadar giden var mı ? Her an doğum yapıcam korkusu beni bitiriyor. Üstelik evde sürekli ayaktayım
Merhabalar kizlar halinize sukr edin derim. Benim henuz 16.haftada 1.5cm acilmam varmis toplam uzunluk da 2.7. Doktor progestan verdi evde yatiyorum. Benim gibi cok erken surecte bu durumu yasayip da mutlu sona ulasan var mi ? Merak ediyorum.. Cok moralim bozuldu..
Merhabalar kizlar halinize sukr edin derim. Benim henuz 16.haftada 1.5cm acilmam varmis toplam uzunluk da 2.7. Doktor progestan verdi evde yatiyorum. Benim gibi cok erken surecte bu durumu yasayip da mutlu sona ulasan var mi ? Merak ediyorum.. Cok moralim bozuldu..
Moralini bozma, erkenden fark edilmiş olması, önlem imkanı tanıyor. Rahim ağzı yetmezliği konusu senin gibi açılması, kısalması olan insanlarla dolu ve bir çoğumuz bebeğimize sağlıkla kavuştuk çok şükür, orayı takip edersen kendin gibi insanlarla konuşarak, süreci daha rahat geçirebilirsin. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...den-erken-dogum-yapan-var-mi.160154/page-8397