cnm öncelikle çok geçmiş olsun ve başın sağolsun ama beni yanlış anlamazsan sana şunu söylemeden geçemiycem, evet bir oğlun var vr bir de kızın olsun istiyorsun ama bunu takıntı haline getirmemeni tavsiye ediyorum. Cenabı Hak sana 10 erkek hak görmüşse ve 10 uda sağlıklıysa yatıp kalkıp şükür etmelisin. bunu kendine bu kadar dert edinmemeni şiddetle tavsiye ediyorum. hamilelikte psikoloji çokönemlidir. birşeyi çok çok istemek istemek bile ona sahip olmaya yeterli değildir.
UgurZ ye;
şu an da 36 haftalık hamileyim,ikinci bebeğim Allahın izniyle ocak 10 una sezeyan ile doğum yapıcam. ilk çocuğum erkek,bunada erkek diyor dr. şükürler olsun. bunda doktorum (ilkinden farklı) serkilaj yapmadı ama rahim boyunu ve baloncuk meselesini sürekli takip etti, birde tabi bende yattım.ilk başlarda düşük,sonrasında erken doğum riskin yüksek,o yüzden hep dikkat istiyor.
ilk hamileliğimde 3,5 ayımda serkilaj yapıldı. ondan önce iki düşüğüm var. ama ilk hamileliğmde yani devam edecek hamileliğimde yaptı doktorum o yüzden ilk hamilelikte yapılmaza bir anlam veremedim ben. ayrıca düşük tehlikeli gebeliklerde yatmak şart. bunu göze alabileceksen hamile kalmalı ve devam etmelisin yoksa sonradan çok üzülürsün bir tanem. eşinde bunu bilmeli ve ona göre göze almalı. gerçekten zor bir süreç. sende eşinde zor günler geçiriyorsunuz ama Allahın lütfu için değmez mi?
Hamile kalabilmek için ne badireleri göze alan insanlar var. bizdeki sorun da taşımak. sadece muhtemelen 40 hafta yada 37-38. zor ama sayılı günler.
Allah herkezin evladını bağışlasın...