- 11 Ocak 2014
- 45
- 17
- 34
-
- Konu Sahibi meldameldamelda000001
Eşiniz önce genel bir sağlık kontrolünden geçsin, tansiyon şeker gibi hastalıklar ereksiyon problemine sebep olabiliyor. Ailede şeker hastalığı varsa potansiyel bir şeker hastasıdır ve yediği avur cuburlar şeker dengesini bozuyor olabilir. Böyle bir durum yoksa ürolojiye gitmeli bence prostatla falan korkutarak bunu yapmasını sağlayabilirsinizMerhaba herkese. Huzurlu ve mutlu günler diliyorum. Arkadaşlar 3 yıllık evliyim. İlk zamanlar cinsel hayatımız çok aktifti. Ben de zevk alıyordum çoğu zaman ama çocuğumuz olduktan sonra cinsel hayatımız eskisi gibi olmamaya başladı. Önceden iki üç günde bir sevişirken çocuktan sonra haftada bir yada on günde bir olmaya başladı. Çok yorulduğumuz içindir diye düşünüyordum ama son dört beş aydır eşimde sertleşme sorunu oluyor. Aslında sertleşiyor önsevişmede ama içime girecekken ne oluyorsa sönüyor. Prezavatiften olabilir dedi eşim ama prezervatifsiz de söndü. Yarıda kaldık kaç kez. Ben çok üstünde durmadım alınganlık yapmaaın diye ama çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Ne yapacağımında bilemiyorum
Yaslariniz kac esinizin is durumu filan agir ise hepsi etken olabilir bende 3 yildir ugrasiyorum esinizn de cözum olmasi gerekir benimkisi gayret gosteriyor gibi ama basari baazen var bazen yok ümitliyim azmettim..Merhaba herkese. Huzurlu ve mutlu günler diliyorum. Arkadaşlar 3 yıllık evliyim. İlk zamanlar cinsel hayatımız çok aktifti. Ben de zevk alıyordum çoğu zaman ama çocuğumuz olduktan sonra cinsel hayatımız eskisi gibi olmamaya başladı. Önceden iki üç günde bir sevişirken çocuktan sonra haftada bir yada on günde bir olmaya başladı. Çok yorulduğumuz içindir diye düşünüyordum ama son dört beş aydır eşimde sertleşme sorunu oluyor. Aslında sertleşiyor önsevişmede ama içime girecekken ne oluyorsa sönüyor. Prezavatiften olabilir dedi eşim ama prezervatifsiz de söndü. Yarıda kaldık kaç kez. Ben çok üstünde durmadım alınganlık yapmaaın diye ama çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Ne yapacağımında bilemiyorum
Bir kaç kez sertleşme sorunu olduysa sonraki ilişkilerde de yine ayni durum olur mu dusuncesiyle sertleşme kayboluyor. Bence biraz ara verin. Ve siz kesinlikle bu konuda ona birşey demeyin. Aksine övun. Çok tahrik olduğunuzu dile getirin. Hemen doktora koşacak neden olmaya da bilir. Bazen ilişkilerde duraksama zamanlari ola biliyor. O zamanlarda birbirinize destek olmalisiniz. Cinsel hayatiniza deyisiklik, renk getirin. Farkli daha seksi gecelikler, parfumler, makyaj falan. Ve bazen kendinizj arzulatip daha ileriye gitmemeyi sağlayin. Sizi arzulasin yani. Duzelmezse doktora gitsin muhakkakMerhaba herkese. Huzurlu ve mutlu günler diliyorum. Arkadaşlar 3 yıllık evliyim. İlk zamanlar cinsel hayatımız çok aktifti. Ben de zevk alıyordum çoğu zaman ama çocuğumuz olduktan sonra cinsel hayatımız eskisi gibi olmamaya başladı. Önceden iki üç günde bir sevişirken çocuktan sonra haftada bir yada on günde bir olmaya başladı. Çok yorulduğumuz içindir diye düşünüyordum ama son dört beş aydır eşimde sertleşme sorunu oluyor. Aslında sertleşiyor önsevişmede ama içime girecekken ne oluyorsa sönüyor. Prezavatiften olabilir dedi eşim ama prezervatifsiz de söndü. Yarıda kaldık kaç kez. Ben çok üstünde durmadım alınganlık yapmaaın diye ama çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Ne yapacağımında bilemiyorum
Ben 27 eşim 29. Bir gayret yok. Daha çok bu durumu kendine yediremiyor sanırım. Bu yüzden ben de şimdilik üstelemiyorumYaslariniz kac esinizin is durumu filan agir ise hepsi etken olabilir bende 3 yildir ugrasiyorum esinizn de cözum olmasi gerekir benimkisi gayret gosteriyor gibi ama basari baazen var bazen yok ümitliyim azmettim..
Birden bire olunca ben de çok üzerinde durmamaya çalışıyorum. Söyledikleriniz çok mantıklı bakalım deniycem sonuç alabilirim umarım yaBir kaç kez sertleşme sorunu olduysa sonraki ilişkilerde de yine ayni durum olur mu dusuncesiyle sertleşme kayboluyor. Bence biraz ara verin. Ve siz kesinlikle bu konuda ona birşey demeyin. Aksine övun. Çok tahrik olduğunuzu dile getirin. Hemen doktora koşacak neden olmaya da bilir. Bazen ilişkilerde duraksama zamanlari ola biliyor. O zamanlarda birbirinize destek olmalisiniz. Cinsel hayatiniza deyisiklik, renk getirin. Farkli daha seksi gecelikler, parfumler, makyaj falan. Ve bazen kendinizj arzulatip daha ileriye gitmemeyi sağlayin. Sizi arzulasin yani. Duzelmezse doktora gitsin muhakkak
Doktor sözünü söyleyecek olsam kestirip atıyorEşiniz önce genel bir sağlık kontrolünden geçsin, tansiyon şeker gibi hastalıklar ereksiyon problemine sebep olabiliyor. Ailede şeker hastalığı varsa potansiyel bir şeker hastasıdır ve yediği avur cuburlar şeker dengesini bozuyor olabilir. Böyle bir durum yoksa ürolojiye gitmeli bence prostatla falan korkutarak bunu yapmasını sağlayabilirsiniz
Ürologdan bahsetmeyin şimdilik, diğerlerinden bahsedin, şeker de tansiyon da şakaya gelmez. Bu sorunlar da böyle belli edebiliyormuş kendini deyip oradan yürüyün. Aile hekimine değerlerime baktırmak istiyorum desin. Şeker varsa orada belli olur zatenDoktor sözünü söyleyecek olsam kestirip atıyor
aynısını yasadik tıpatıp ve bizim evliligimizde artık tamamen bitti cinsellik...söz umarım duzeltirsiniz pes etmessen ...zor bir süreç
sen pes etmessen düzelir ...benimki düzelme aşamasında bencillik yüzünden artık yoeuldum kendim bitirdim yani ..hep benim cabamla kalkıyor adamın şeyi ve sönmesin diye alalacele boşalıyor eee ben ne olacağımAn itibari ile moral felan kalmadi uykum kacti
Hayırlı olsun, nasıl çözdünüz?Hanımlar problemi çözdük gibi :) herkese teşekkürler:)