Sertifikalı gram altın lütfen yardimci olur musunuz?

Birkaç gün önce 4 küsür gram aldım 4 tl kesinti oldu vergi oranı değişti sanırım
Edit: şimdi baktım eylül sonunda binde iki olmuş isabet de olmuş içime oturuyordu %1 her seferinde

Aaaaaaaaaaaa o kadar sevindim.ki 4 grama 20 tl kesmişti yanlış hatirlmaiyorsam

Olmayan paramla altın alasım geldi valla :)

tanınmış kuyumcular alıyor evet ata...y altın....ş vs gibi fazlasıyla.ama diğerlerini bilemiyeceğim

pırlanta elmasların bende de sertifikaları var almam sertifikasız ama sertifika parası neden alsınlar ki zaten kat be kat kazıklıyorlar satarken değil mi?

20 liralık altın nasıl oluyor ben yarım gram alıyorum fiziki ama en az

Külçe altın gramı normalinden bi tık pahali zaten siz yanlış anlamışsınız 24 ayar külçe altın ile normal gram fiyatı ayni degil sertifika dediginiz olayda 24 ayar külçede olur normal gram 22 ayardır o sertifika ücreti degil ayar farkı ve külçe olması normal gram değer kaybederken külçede oyle olmuyor bende daha iki gun once öğrendim

Teşekkürler. Evet külçe 24 ayar oluyormuş sadece şuan yazan gram rakami 22 ayar üzerinden oldugu icin fazla aliyorlar rakami. Kuyumcu sertifika ücreti demişti dese ki 24 ayar bu o yuzden benim gibi bilmeyen birinin kafasi da karışmazdı ama öğrendik diyelim en azindan

Aynen açıklama yapmadıkları icin bizde bilmiyorsak fazla para söylediklerini düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…