- 23 Ağustos 2012
- 49.806
- 231.194
-
- Konu Sahibi loveinnovember
485 olan grami 493den hesaplayip serrifika ucreti diyorlar altin hesabina yönelicem
Çeyrekte kesinti oluyor diye okumuştum satarken en doğrusu gram denmişti. Bir de altin hesabinda kesinti oluyor mu yada vergi altinda alinan ücret?Gram altın yerine çeyrek yarım tam almak daha mantıklı ama saklama sıkıntısı çok banka öneririm ben de hem istediğiniz her an bozabilirsiniz oturduğunuz yerde
Altin hesabinda kesinti oluyor mu acaba bankanin aldigi para bir de vadeli ve vadesiz altin hesabi var nedir bilginiz var midir?Banka olsun kafanız rahat olsun. Gram altında sahtecilik çok dönüyor. Evde saklaması zaten ayrı dert.
Çeyrekte kesinti oluyor diye okumuştum satarken en doğrusu gram denmişti. Bir de altin hesabinda kesinti oluyor mu yada vergi altinda alinan ücret?
Teşekkurler sagolunHayir olmuyor. Satacağınız gün banka kurdan hesaplayip ucreti hesabiniza aktariyor.
485 olan grami 493den hesaplayip serrifika ucreti diyorlar altin hesabina yönelicem
Hayir olmuyor. Satacağınız gün banka kurdan hesaplayip ucreti hesabiniza aktariyor.
Haklisiniz o kadar fazla param oldugundan da değil işte hesapta görüp harcamayayim diye alayim demiştim ama zarar edicem bu sertifikali olayiyla. Altim hesabina yönelicem sanirim sagolun
İstanbul'da iseniz yer onericem size ,memnun kalırsınız .Merhabalar sizden bir konuda yardım istiyorum. Yanlış yönlenmek istemiyorum çünkü pek bilgim yok bu konularda. Bir miktar paramla gram altın almak istedim. 2.5,5,10 gr külçe altın gibi. Kuyumcuya gittigimizde sertifika parasını da katarak hesapliyor yani normalden fazla her birine 5 tl sertifika ücreti ekliyor örneğin. Ablam bunu bir kaç ay önce aldiginda gram neyse ondan hesaplayip almış arkadaşı da öyle. Bu yeni bir şey mi? Ya sertifikali olmali yada güvendiginiz kuyumcudan alin yazmislar internette ama kuyumcu zaten sadece sertifikali külçe altin sunuyor. Baya karıştı aklim sizce ne yapalim? Şimdiden teşekkürler
Cherryciğim o eskidendi ama, artık dolar euro ve altın hesaplarının vergisi değişti. Eline geçen para çok kırpılıyor. Ben artık bankada asla para tutmuyorum, altın hesabıyla reel altın almak arasında karda uçurum var artık. Bankacılar bile altın hesap önermiyor düşün yaniBanka olsun kafanız rahat olsun. Gram altında sahtecilik çok dönüyor. Evde saklaması zaten ayrı dert.
Altın alırken vergi var yanlış yönlendirmeyin
Çeyrekte kesinti oluyor diye okumuştum satarken en doğrusu gram denmişti. Bir de altin hesabinda kesinti oluyor mu yada vergi altinda alinan ücret?
Ben kesinti olmuyor dedim. Vergiyle alakali bilgim yok.
Bi tek ben mi die düşünürken mesajı gordum rahatladim:)Hayatta erişmek istediğim seviye
Konu sahibi ben de buna para istenildiğini hiç duymadım. Çok sahte dönüyor ama en mantıklısı banka hesabı ile almak gibi.
Ilk kez dıydum sertıfıka.Onlıne bankacılıktan yapın derımMerhabalar sizden bir konuda yardım istiyorum. Yanlış yönlenmek istemiyorum çünkü pek bilgim yok bu konularda. Bir miktar paramla gram altın almak istedim. 2.5,5,10 gr külçe altın gibi. Kuyumcuya gittigimizde sertifika parasını da katarak hesapliyor yani normalden fazla her birine 5 tl sertifika ücreti ekliyor örneğin. Ablam bunu bir kaç ay önce aldiginda gram neyse ondan hesaplayip almış arkadaşı da öyle. Bu yeni bir şey mi? Ya sertifikali olmali yada güvendiginiz kuyumcudan alin yazmislar internette ama kuyumcu zaten sadece sertifikali külçe altin sunuyor. Baya karıştı aklim sizce ne yapalim? Şimdiden teşekkürler
Birkaç gün önce 4 küsür gram aldım 4 tl kesinti oldu vergi oranı değişti sanırımIşte kesinti oluyor
4 5 gram altın aldınız 20 tl Kesinti oluyor
O 4 5 gramı bozdurdunuz o zaman kesinti yok