Sertab Erener 50 yaşında anne olacak

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
Sertab Erener 50 yaşında anne olacak
Sertab Erener, 50 yaşında anne olmaya hazırlanıyor. Sertab Erener, müzisyen Emre Kula ile 6 Temmuz’da İzmir Seferihisar’da evlenmişti.

Posta’da yer alan habere göre, Sertab Erener tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olacak.

Ya iyi de çocuk olursa anne mi diyecek nene mi sırf annelik duygusunu tatmin etmek için elli yaşında anne olmaya karar vermek yinede kendi kararı yaşamı inş çocık sahbi olur

Ya iyi de çocuk olursa anne mi diyecek nene mi sırf annelik duygusunu tatmin etmek için elli yaşında anne olmaya karar vermek yinede kendi kararı yaşamı inş çocık sahbi olur

tamamen aynı fikirdeyim.....
herşeyin vakti zamanı var..kariyer yapayım derken hayatlarını mahvediyorlar..

Bncillin onde gideni ,,
Kendi esimden biliyorum , kayinpederim yasli oldugu icin esim dger cocuklarin babasiyla oynamasini cok kiskanir ve uzulurmus, hatta annesine babami satalim yeni baba alalim dermis guzum bnm ya

Kariyer , yok vucudun bozulck vs vs die anneli tatmayan insnlara anlam veremeyrum

ayy nekadar üzücü eşinin yaşadıkları....çok var böyle yapan..nekadar yanlış...

ayy nekadar üzücü eşinin yaşadıkları....çok var böyle yapan..nekadar yanlış...

Oyle tabiki , ara sira der yani benm elimden tutupta. Babam parka goturmedi yada bsey yapamadik die , icim daglanir ama resmen yapabilcem bsey olmuyor malesef. Cocukarinla yasa o duyguyu diyorum ,al oglunu gez dolas oyna . Ne kadar faydasi olursa artik . Baba ogul bol bol geziyler

benimde eşim hep der baba sen bizi markete götürmedin ama torununu marketten çıkarmıyorsun diye...
yapacak birşey yok işte..oğluyla doya doya acısını çıkartsın..

benimde eşim hep der baba sen bizi markete götürmedin ama torununu marketten çıkarmıyorsun diye...
yapacak birşey yok işte..oğluyla doya doya acısını çıkartsın..

Ay o bizde de var , babam hatta sakasina der , oglum sizde bol para harcadım buyuturken iviriniza ziviriniza ama torunlarima ayri onlarla eglenmek icin yapiyorum der , abimgil kudururlar kiskancliktan

Torun sermayaden kazanilar kardir

Cocugum.olunca gec kaldigimi dusunmustum.31 yasinda anne oldum biyuk ihtimal kendide oyle dicek ama omur bi ne kadar bilmiyoruz ki hayirlisi kendi icin demir demirkanla omrunu harcadi kadin hani nikah gereksiz biseydi iliskileri superdi yalan iste simdi neden yapti nikah bazi adamlara harcamican iste omrunu

ay eşine güldüm yaa,bızımde başımızda var,diyorki bana teyze utanıyorum dedenmı dıyorlar :)ama son sozune katılamadım,karıyer,vucut derken yapmak istememesi normal,herkes anneliği tadacak dıye bişey yok,ama bu yaştan sonra cidden bencillik

Katilmaya bilirsin cnm sayi duyarim

Demiyormu yigeniniz satalim yenisini alalim die

Aile arasinda haala guleriz esime konu acilir hepm

Katilmaya bilirsin cnm sayi duyarim

Demiyormu yigeniniz satalim yenisini alalim die

Aile arasinda haala guleriz esime konu acilir hepm
yok yaa kuzum üzülüyorum,ama adamı gençleştiremem,anasının dangalaklığı :),zaten 3-5 yılda bir görüyor(sorma ,yara içimizde,baba demeye bin şahıt lazım),utanıyor galıba,birde ergen gibi,yaştaşlık her anlamda önemli

herşey yaşında zamanında güzel bence..onun yaşındakilerin çocuğu askere gidiyor..

Evet ya zor durum :/ ck mu yasli adam bnm kayinpeder gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…