• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sert,uclari kuru,dipleri cabuk yaglanan saclarima sampuan önerileri

Nevincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
327
17
46
Almanya
benim gibi sac tipi olan bayanlar, hangi sampuanlari kullaniyorsunuz?

su an gliss kullaniyorum ama o da cok yumsatiyor saclarim hacimsiz bir sekilde asiliyor asagi dogru....oysa ben ipek gibi, ama yinede canli dursun istiyorum

Canım saçında matlık da var mı? Gliss ben de kullandım içindeki silikon ve katkı maddesi çok fazla. Anlattıklarından saçında birikim olmuş gibi geliyor. Dipleri yağlı, uçları aşırı kuru ve mat saç bunu düşündürdü bana. Yeni bir şampuana başlamadan önce saçını arındırmalısın, sonra ne kullanırsan kullan fayda etmez.

Forumda karbonatla silikonlardan kurtulma başlığını arat, veya bir derin temizleyici şampuan edin

silikonsuz şampuan saçı okadar yıpratıyorki... 2 ayda anca kendine getrdim saçlarımı ben silikon saçı korkur ama haftada bir kez arındırıcı şampuan yaparsanız diplerin ağırlaşmasını engellersiniz. Ben ELSEVE ARGENİNE serisini kullanmaya yeni başladım ve çok memnun kaldm:nazar:

matlik bazen oluyor dogru, arindirici sampuanim var canim, uyguluyorum bazen, sac uclarima argan yagi kürü yaptiginm da kuruluk gidiyor gerci. ama iki gün sonra yine ayni sorunu yasiyorum. saclarim agir ve sert, cok fazla yumsamadan ipeksi olsunlar istiyorum

matlik bazen oluyor dogru, arindirici sampuanim var canim, uyguluyorum bazen, sac uclarima argan yagi kürü yaptiginm da kuruluk gidiyor gerci. ama iki gün sonra yine ayni sorunu yasiyorum. saclarim agir ve sert, cok fazla yumsamadan ipeksi olsunlar istiyorum

Anladım canım. Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ipeksi yapıyor ama aynı zamanda yumuşatıyor da. Yumuşatmadan ipeksi hangi ürün yapar bilemiyorum, bu beni aşar pes ettim:1::1:

yinede sagol canim:9 hindistan cevizli bir sampuan görmüstüm gecenlerde, onu mu alip denesem diye düsündüm sen acinca lafini:)

yinede sagol canim:9 hindistan cevizli bir sampuan görmüstüm gecenlerde, onu mu alip denesem diye düsündüm sen acinca lafini:)
Hindistan cevizi çok faydalı saça, alıp dene istersen. Ben doanınkini kullanıyorum normal saçlar için olanını onda da hindistan cevizi var. Senin gördüğün hangi markanındı canım?

Benimde saçlarım aynı senin gibiydi. Dipleri yağlı yani çabuk yağlanır. Saçlarım ortalardan uçlara gittikçe boyadan dolayı kupkuru ve sert. Ama şu ara banyodan sonra ıslak saça Elseve'in günlük bakım sütü çıkmış onu aldım. Saçlarımı duştan sonra hiç açamazdım. Şimdi tarak resmen saçımda kayıyor ay nazar değmesin.:3: Resminide ekleyeyim hatta daha kolaylık olur senin için..

$HCa17_4.jpg

Back