- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 34
mrb arkadaşlar bir süredir buralarda yoktum bayram dolayısıyla tabi dünde biraz işim yoğundu öğleden sonrada doktora gittim. 15 temmuz cuma günü adetimin üçüncü günüydü muayene mi oldum hormon tahlilim yapıldı. muayene sonucunda doktorum (bu arada doktorumu değiştirdim) yumurtalarımın biraz yavaş büyüdüğünü pcolu olduğumu söyledi beklediğim şeylerdi zaten bunlar ama bunun çok büyük bir problem olmadığını boşuna stres yapmamam gerektiğini söyledi hatta artık polikistik olmayan bayan olmadığını söyledi o kadar yaygınmış. eğer erken demezsen ki bana göre erken destekleyici ilaç verebilirim dedi. ben de istediğimi söyledim dün tahlil soncumu almaya gittim tahlil sonuçların gayet güzel dedi ve bana bugün hemen serophene ilacına başla ded. sabah bir akşam bir şeklinde kullanıyorum. beş gün kullanıcam ilaç bittikten beş gün sonra yumurtalar gelişmiş mi diye kontrole gidicem. sorum şu dün adetimin altıncı günüydü ben ilaca dün başladım bir sorun olur mu bir de bu ilacı daha önce kullanan oldu mu acaba
Bu arada tahlil sonuçlarım: tsh: 2,11
lh: 5,63
prolaktin: 21,74
estradiol (E2): 23,06
fsh: 3,55
Bu arada tahlil sonuçlarım: tsh: 2,11
lh: 5,63
prolaktin: 21,74
estradiol (E2): 23,06
fsh: 3,55