Serklaj yapılan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.....

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
serklaj yapılan arkadaşlar kaçıncı hafta serklaj yapıldı..... sonuçlarını anlatırmısınız..... 20.haftadan sonra yapılan serklajın işe yaramadığı doğrumu...ben 19-1 ikizlerime hamileyim.... rahim ağzı sorunluymuş... ne kadar olduğunu söylemediler ama sınırda deiler.doktorum yurtdışında gelince serklaj yapar diye düşünüyorum...korkuyorumda tabii.riskleri varmış...

kayra hele bı dr gelsın sonra telas yap hemen heyecabn yapma canım beklı gerek bıle olmaz...........benım ayse dıye bı ark var üçüz beklıyoıoo 27 haftalıkken rahımde 2 cm lık acılma oldu bu hafta yanı 29 haftada dıkış atacaz demışler yabnı her zaman dıkış oluyo uzman ols yetrkı sıkma canını devamlı yatarsan gerek bıle kalmaz belkı............ınş onemlı bı sorun yoktur dr en ıyı cevabı verır gelınce...............ınş tamamına ererız korkular bıtmıyo bende 16. hafta atıldı dıkışım............ınş 30 a goturur benı ..................ınş senınde sorun olmucak ............zaten serkajda narkoz alcan azcık ınş ıyı olur hersey

inşallah abla inşallah...öyle şeyler okudum ki çok korkuyorum... bir kişi bu yüzden 3 kez kaybetmiş bebeklerini.... geç yapılan serklajda işe yaramıyor diyorlar...... prematüre bölümünde bu konuyla ilgili topik var.... rahim ağzı yetmezliği diye....orada öyle çok yazı var ki üzülüyorum....

bılıyosun canım bıde bı işler takdır............bol dua ve onlem ıle ınş asacaksın ben yatarsan atlacagına emınım.............ben gecenkını baska sebepten kaybrettım kısmet degıldı cok zor ............ama ınş senınkının sebebı bellı dr un onlem alıcaktır ...............dınlen ......sen kendoını yordun bıraz..............ınş erecez tamamına

dıkışım var sımdı ama hala korkular bıtmıyo yasayınca bıde hep korku var................beraber guzel gunlere ınş.............

megryaannnnnn...........canım cok sagol..................opuyorumnanaktan.................inşşşşşşş..amın

kayracım serklaj erken doğumu önlemiyor sadece zaman kazandırıyor açılma ne zaman başlarsa o zaman yapılabilir bu konuda endişen olmasın önemli olan dikişin nereye atıldığı ve dr un bu konuda ki tecrübesi seninde çok dikkatli olman gerekiyor p.tesi günü banada mc donald tekniği ile uygulandı daha 18.haftadayım ve açılma başlamış bile ilk bebeğimide 27.hf da bu yüzden kaybettim yatak istirahati çok önemli drum en azından 36.hf ya kadar wc dışında kalkmamı yasakladı Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize

hepinize teşekkür ederim....inşallah hayırlısyla atlatırım ben ....

X