• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj sonrası açılma

Nunuco

Aslan🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
762
1.043
113
Merhaba güzel anneler
3 hafta önce 11+5 te açılma yokken serklaj oldum. Serklaj sonrası kontrolümdede problem yoktu. Rahim uzunluğu 3.1 di. Bugün 14+5 te tekrar gittim rahim uzunluğu 2.5 e düşmüş 1 cm de açılma var. Dikiş tutar tutabildiği kadar dedi doktorum ama aynı durumu yaşayan varmı? Umut varmı sizce? Daha yolun çok başındayım. Daha önce 18 15 haftalik kayıplarım var.

Şu anda son durumunuz nedir bana da 19. Hafta da 5mm açıklıkla serklaj yapıldı şu anda 23. Hafta da 11mmlik açılmam var yatak istirahatindeyim

Şu anda son durumunuz nedir bana da 19. Hafta da 5mm açıklıkla serklaj yapıldı şu anda 23. Hafta da 11mmlik açılmam var yatak istirahatindeyim
Açılma devam ediyor ama doktorum dikisin tutacağını söylüyor. Stres yapıyorum diye ne kadar açılma olduğunu söylemedi. Şuan bende 21+4 sürekli istirahat halindeyim. Allaha emanetiz inşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alacağız inanıyorum 🤲

Merhaba benim
Açılma devam ediyor ama doktorum dikisin tutacağını söylüyor. Stres yapıyorum diye ne kadar açılma olduğunu söylemedi. Şuan bende 21+4 sürekli istirahat halindeyim. Allaha emanetiz inşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alacağız inanıyorum 🤲
Merhaba benjmde 2 tane kaynım oldu 3.de dikiş atıldı benimde acilmalarim oldu günlerim yıl gibiydi zaman durmuş iletlemiyordu sanki
Yataktan cikmafim sadece lavabo ihtiyacı için kalktım hep dinlendim çok şükür dikiş tuttu kızımı kucwgima aldım hiç korkmayın stres yapmayın sizde alacaksınız kucağınıza zahmetsiz rahmet olmuyor

Merhaba benim

Merhaba benjmde 2 tane kaynım oldu 3.de dikiş atıldı benimde acilmalarim oldu günlerim yıl gibiydi zaman durmuş iletlemiyordu sanki
Yataktan cikmafim sadece lavabo ihtiyacı için kalktım hep dinlendim çok şükür dikiş tuttu kızımı kucwgima aldım hiç korkmayın stres yapmayın sizde alacaksınız kucağınıza zahmetsiz rahmet olmuyor
Öyle evet çok doğru yazmışsınız. Elbet bu günlerde geçecek Allahın izniyle.
Kaç haftalık doğum yaptınız peki ?

Back