Meb bende 10 gun önce serkaj oldum kanama filan yok şuan bi sürü ilaç kullanıyorm ve daha yatıyorm sadece kavaboya gidiyoru. Yatakta yemeği yiyiyorm dün geceden göbeğimin altında yanma var hafif bi ağrı var normal mi sizce c. Tesi doktora gittim sıkıntı yok iyi dedi dikişler tutmuş donden beri yanma ve ağrı olunca endişelndim[/QUOTE]Canım bende 24+5de acil serkraj yaptırdım. İlk zamanlar kanamanın olması normal doktorum koyu renkli ve bol kanama olursa korkmalısın demişti. Az kanamaysa eğer korkmana gerek yok. Ben serkraj sonrası nerdeyse 1 ay kadar ishal oldum içtiğimiz magnezyumun bağırsakları yumuşatıcı etkisi varmış bide bana hastanedeyken magnezyum serum takmışlardı 1 ay kadar geçmeyince doktor bana ishal için ilaç yazdı ishalim geçene kadar magnezyumu kestim düzeldi. Serkraj varken kabız olmaktan iyidir ama geçmediyse mutlaka dr danış bi çözüm sunacaktır. Bu arada endol fitil sakın kullanma ağrıları ve kadılmayı engellediği doğru rahatlatıyor ama suyuda azaltıyor demişti doktorum. Bende de su fazlalığı vardı ama endol sayesinde biraz nırmale döndü gibi. Bende bir sürü ilaç kullanıyorum evde börsen kocaman bir poşet ve bir sürü ilaç inan ki artık ilaç içmekten şiştim. Ama nabalım sağlık olsun yeterki.
Korkma canım normal haftan ilerledikçe ağrılar daha da artacak. Mümkün olduğunca kalkmamaya çalış faydasını mutlaka göreceksin. Serkraj her ne kadar koruyucu bir yöntem olsada hafta ilerledikçe karın ağırlaşıyor minicik bir ip o kadar kiloyu ne kadar tutabilir. O yüzden dünlenmek çok önemli serkraj en fazla bize 1-2 hafta zaman kazandırır.