Ayni seyleri yaşamışız ben de eşime söylediğim video cinsiyet balon partileri ultrason görüntülerini yapıştırarak tuttuğum günlükler her şey yarım kaldı ben de ikisini bulutların üstünde normal doğumda ne kadar bebek olacaklarsa o halleri ile gördüm ikiside kundaktaydı bana bakıyorlar evet onlar melek ebedi cennetlik ama anne yüreği dayanmıyor ki kokusunu bilmiyorum yavrularımın bugün mahallede biri anneeeee diye ağlıyor kulaklarım patladı ciğerim yandı hemen arka odaya kaçtım.Ruyamda hamileyim uyanıyorum karnım inmiş aynaya bakamıyorum otururken hep elim karnıma gidiyor.O kadar zor kiiiiiiiii o kadar zor
bir hafta ellerini kollarını hareket ettirdiğini karnının atan kalbinin inip çıktığını gördüm ellerini parmaklarını tırnaklarını alnındaki çizgileri minik burnunu minik ağzını ezberledim gözümden gitmiyor ki yavrummmmmm gitmiyor göğsümde sürü kaldı kesilsin diye uğraşıyorum rızkı fışkırıyor yavrularım yok lavaboya gidiyorum onların kesesine onların tenine değen şey her lavaboya gittiğimde gözüme geliyor canımdan can gidiyor evimin ruhu söndü zaman durdu artık yarın ne yemek yapacam yemeği kaçta yiyecm bile demiyorum ya o zaman gelmezse diyorum bak neler hayal ettim ne oldu yavrumun adı kulağına okunması selasi okundu yavrumu küvette nasıl yıkarım hayal ederken gassalhanelerde yıkandı kundak değil kefene sarıldılar pusete değil tabuta kondular iki beşik odaya nasıl sığacak diye planlar yapıyor odayı boşaltıyordum nerden bilecektim yavrularının bir karış toprağa sıgacaklarını.Allahım isyana düşmeden icimize muzcize koysun o kadar zor