Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sonuçta dikiş atıyorlar bence normal kaçıncı haftada serklaj oldunuz daha önce düşük mü vardı progestan kullanıyor musunuzMerhaba serklajimin 3. Günü vajinamda batma ve sızlama var normal mi bir sorun olabilir mi
merhaba benimde 3. gunum bugun ama batma sizlama yok kanama vardi oda bugun durdu doktorunuza danisin isterseniz herkeste farkli olabilir sürec tabii kiMerhaba serklajimin 3. Günü vajinamda batma ve sızlama var normal mi bir sorun olabilir mi
benim 17 hafta biterken oldum 17+5 iken ilk gebeligim 26 mm kisalik var rahim agzinda progeston kullaniyordum 2 3 haftadir halada kullaniyorum doktorum kullanmaya devam edicez dedi ayrica her hafta igne vuruluyorumMerhaba sonuçta dikiş atıyorlar bence normal kaçıncı haftada serklaj oldunuz daha önce düşük mü vardı progestan kullanıyor musunuz
Bende progestan 200 mg kullanıyorum çift rahimim bu yüzden serklaj olabilirim rahim ağzı uzunluğum iyiymiş ama yine de risk var doktoruma göre hareket edicez rabbim şifa versin çocuğunuza sağ sağlim kavuştursun inşallahbenim 17 hafta biterken oldum 17+5 iken ilk gebeligim 26 mm kisalik var rahim agzinda progeston kullaniyordum 2 3 haftadir halada kullaniyorum doktorum kullanmaya devam edicez dedi ayrica her hafta igne vuruluyorum
hepimiz sag saglim kavusalim insallah genelde cift rahimde serklaj yapiyolar diye duydum rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize stresli zamanlar ama pamuk tenlerini koklayinca gecicek hepsi insallahBende progestan 200 mg kullanıyorum çift rahimim bu yüzden serklaj olabilirim rahim ağzı uzunluğum iyiymiş ama yine de risk var doktoruma göre hareket edicez rabbim şifa versin çocuğunuza sağ sağlim kavuştursun inşallah
Amin canım inşallahhepimiz sag saglim kavusalim insallah genelde cift rahimde serklaj yapiyolar diye duydum rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize stresli zamanlar ama pamuk tenlerini koklayinca gecicek hepsi insallah
Peki vajinada batma ağrı oluyor mu sizdebenim 17 hafta biterken oldum 17+5 iken ilk gebeligim 26 mm kisalik var rahim agzinda progeston kullaniyordum 2 3 haftadir halada kullaniyorum doktorum kullanmaya devam edicez dedi ayrica her hafta igne vuruluyorum
Daha önce olmadı progesteronu da ilk 3 ay aldın 17. HaftamdaMerhaba sonuçta dikiş atıyorlar bence normal kaçıncı haftada serklaj oldunuz daha önce düşük mü vardı progestan kullanıyor musunuz
bugun serklajin 5. gunu ilk 1 2 gun otururken batma oluyordu ama oda gecti suan hic bi agri sizi yok kanamada durdu haftaya kontrolum varPeki vajinada batma ağrı oluyor mu sizde
Merhaba daha dün Serklaj oldum ilk çişimi yaparken yanmam oldu onun dışında bişey olmadı . Bugün progestan atıcaktık vajinalden orada beyaz çıkık bişey var tampon mu ne anlamadık sizde de böyle bişey oldu mumerhaba benimde 3. gunum bugun ama batma sizlama yok kanama vardi oda bugun durdu doktorunuza danisin isterseniz herkeste farkli olabilir sürec tabii ki
merhaba ben fitil kullanmiyorum progestani agiz yoluyla aliyorum ama tampon koyuyolar dikisten sonra benim hastanede cikarmislardi sizin cikarmadilar mi tamponu hastanede hatta canim cok yanmisti cikarirlarkenMerhaba daha dün Serklaj oldum ilk çişimi yaparken yanmam oldu onun dışında bişey olmadı . Bugün progestan atıcaktık vajinalden orada beyaz çıkık bişey var tampon mu ne anlamadık sizde de böyle bişey oldu mu
Benim de 3. Günüm , hiç bi şikayetim yok çok şükür, 22+4 de serklaj yapıldı. 14 mm bende neler yaşayacağımı merak ediyorum. Hepimiz için hayırlısı inşmerhaba benimde 3. gunum bugun ama batma sizlama yok kanama vardi oda bugun durdu doktorunuza danisin isterseniz herkeste farkli olabilir sürec tabii ki
amin canim insallah sag saglim alicaz kucagimiza bebisleriBenim de 3. Günüm , hiç bi şikayetim yok çok şükür, 22+4 de serklaj yapıldı. 14 mm bende neler yaşayacağımı merak ediyorum. Hepimiz için hayırlısı inş
Enfeksiyon oldu mu sizdemerhaba ben fitil kullanmiyorum progestani agiz yoluyla aliyorum ama tampon koyuyolar dikisten sonra benim hastanede cikarmislardi sizin cikarmadilar mi tamponu hastanede hatta canim cok yanmisti cikarirlarken
evet oldu hatta dun fitile basladim ama kasinti falan yasamadim su gibi akintim oldu sonra beyaza döndü ve kokuluydu dun fitil atmaya basladim doktorumun kontroluyleEnfeksiyon oldu mu sizde
Fitilin adı nedir bana da iki antibiyotik bir fitil verdi de fitil de korktumevet oldu hatta dun fitile basladim ama kasinti falan yasamadim su gibi akintim oldu sonra beyaza döndü ve kokuluydu dun fitil atmaya basladim doktorumun kontroluyle
neo penotran fitilFitilin adı nedir bana da iki antibiyotik bir fitil verdi de fitil de korktum
Nasıl geçiyor serklajlı günleriniz . Biz bebeğimizi kaybettik serklajlı olduğum halde 14. Hafta da atılmıştı 18. Haftada suyum geldi almak durumunda kaldılar yine ( çok dikkat edin kendinizeBenim de 3. Günüm , hiç bi şikayetim yok çok şükür, 22+4 de serklaj yapıldı. 14 mm bende neler yaşayacağımı merak ediyorum. Hepimiz için hayırlısı inş
O gün yazamadım buraya da . Hastaneye gittik tamponu çıkartmamışlar tamponmuş . Çıkardırken bi sorun yaşamamıştım ama . Bebeğimizi kaybettik 18. Haftada suyumuz geldi yine . Serklaj bi önlem ama kesin bi çözüm değil dikkat edin kendinizemerhaba ben fitil kullanmiyorum progestani agiz yoluyla aliyorum ama tampon koyuyolar dikisten sonra benim hastanede cikarmislardi sizin cikarmadilar mi tamponu hastanede hatta canim cok yanmisti cikarirlarken