• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serklaj ameliyatı olan var mıııııııııı????

masal451

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
135
0
46
Adana
ben tüp bebek yöntemiyle 19 haftalık hamileyim,,tüp bebek işleminden önce yapılan histereskopi de rahim ağzı yetmezliği tanısı konulmuştu bu sebepten dolayı 14. haftada önlem amaçlı serklaj yapıldı ve doğuma kadar rapor verildi...bnm merak ettiğim serklaj yaptırıp bebeğini dünyaya getirenler bu ameliyattan sonra hayatlarına nasıl devam ettiler yani hep yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devam ettiniz mi bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum:((((

ben tüp bebek yöntemiyle 19 haftalık hamileyim,,tüp bebek işleminden önce yapılan histereskopi de rahim ağzı yetmezliği tanısı konulmuştu bu sebepten dolayı 14. haftada önlem amaçlı serklaj yapıldı ve doğuma kadar rapor verildi...bnm merak ettiğim serklaj yaptırıp bebeğini dünyaya getirenler bu ameliyattan sonra hayatlarına nasıl devam ettiler yani hep yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devam ettiniz mi bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum:((((

Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin benim arkadaşıma yapılmıştı doğum yapana kadar hep yattı. Sadece tuvalete diye kalkıyordu zamanında doğum yaptı bebeği 1.5 yaşında şimdi Allah kolaylık versin

cevabın için çok teşekkürler inşallah bizim sonumuzda öyle olur..acaba arkadaşınızın serklajı kaçıncı haftada yapılmıştı yzarsanız çok sevinirim

Genellikle bu işlemin gebelik haftasının 14 ila 22. haftaları arasında yapılması başarı yani bebeğin erken gelmesini engelleyen bir yöntemdir.Benim çalıştığım merkezlerde kesin yatak istirahati çok nadir veriyor.
Geçmiş olsun umarım rahat bir gebelik geçirirsiniz

selamm bende de rahim agzı yetmesligi var hamiş kalınca dikiş atılacakmıss
ben ikinci asılamamı yaptırdım bekliyorum suan
bende çok korkuyorum bu dikişin bebege zararı var mı acabaa
zor bi hamilelik süresimi oluyor bu dikişi yaptıran var mııı

Genellikle bu işlemin gebelik haftasının 14 ila 22. haftaları arasında yapılması başarı yani bebeğin erken gelmesini engelleyen bir yöntemdir.Benim çalıştığım merkezlerde kesin yatak istirahati çok nadir veriyor.
Geçmiş olsun umarım rahat bir gebelik geçirirsiniz

cevabın için çok teşekkür ederim bnm doktorum kesin bişey demedi heralde onlar da temkinli davranmak istiyor sorumluluk almak istemiyor ondan kafam karıştı sizlere sormak istedim öğretmenim bn de ama doğuma kadar çalışmayacam riske atmak istemiyorum malum zor oldu zaten,,Allah inşallah sağ salim doğurmayı da nasip eder..

Back