• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serkilaj ve doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi efvh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efvh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
49
14
3
22
Herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar ben geçtiğimiz yıl 16 haftalık gebelikte bebeğin kalbî durması ile gebeliğim sonlandırdı ki çok şükür aradan 7 ay geçti ve gebe olduğumu öğrendim fakat rahmimde perde oldu anlaşıldı bu nedenle riskli bir gebelik süreci olacağı ve erken doğum riski sebebi den 14 .haftamda servikal serklaj oldum .( rahim ağzına dikiş) şuan 20 haftalık gebeyim
Sorum bu durumu yaşıyan veya serkilaj olan arkadaşlar kaçıncı haftada dikişleri alındı ne zaman doğum gerçekleşti ve kaç kilo aldınız benim dikkat etmemi ayağa kalkma eğilme soluklu yürüyüş vs. Yasakladı doktorum sürekli yatigim içinde 5 ayda 8 kg aldım normal mi ?

Benim serkilaj öncesinde değil doğumda alındı. Kilo ve doğum haftası olarak örnek vermiyorum ikiz gebeydim çünkü tekil gebelikle kıyaslamak dogru olmaz

Benim serkilaj öncesinde değil doğumda alındı. Kilo ve doğum haftası olarak örnek vermiyorum ikiz gebeydim çünkü tekil gebelikle kıyaslamak dogru olmaz
Teşekkür ederim. Kaçıncı haftada peki doğum yaptınız yani 39.40 .haftaya kadar bırakıyor mu doktor

Teşekkür ederim. Kaçıncı haftada peki doğum yaptınız yani 39.40 .haftaya kadar bırakıyor mu doktor
Gebeliğim 34+6 da planlı gerçekleşti. Bebeklerim tek kese tek plesanta olmasa hamileliğim devam ederdi dikişte bir sıkıntı olmadıgını söylemişti doktorum.

Back