- 2 Kasım 2016
- 5.618
- 7.648
- 198
- Konu Sahibi mucizesinegebe
-
Canım rahim ağzı kaç mm çıktı sendeArkadaşlar benim de aynı haftalarda tekrarlayan düşüklerim oluyordu, septumdan ötürü olduğunu gördüler. Histeroskopi oldum şuan hamileyim, düşüklerim 14-16 haftalarda oluyordu. Serklaja şuan gerek görülmesi rahim ağzı uzunmuş inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım, inşallah hepimiz alırız
Melocum sormadım baya uzundu, bir dahakine sorcamCanım rahim ağzı kaç mm çıktı sende
Canım neden sezeryan olacaksın benim normal doğum olacakHenüz gelemedim o aşamaya, 28+4 teyim şu an. Sezeryan olacağı için hiç bi fikrim yok açıkçasıAnestezi altındayken alacaklar
Merhabalar , nasılsınız? Umarım hersey yolundadırGünaydınn kızlar.Dün sabah serklaj ameliyatı oldum 14+2 haftalığız.ilk uyandığımda çok ağrım oldu birkaç saat sonra iyice azaldı. akşam evimize geldik.
merhaba iyiyim çok şükür Allaha.benim 2 kaybım var tecrübelendim artık. geçen hafta kasılmalarım olduğunu farkettim ve rahim ağzım 25mm ölçüldü.ilaç kullandım sonra tekrar eski uzunluğuna döndü.35mm. ama kayıplarım olduğu için en başından belliydi dikiş atılacağı.2. trimester kaybınız varsa 13-15 hafta arası dikiş attırın. doktora siz ısrar edin 15. haftadan sonra geç olabilir. benim ikinci gebeliğimde 35 mmdi dikişe gerek görmedi o zamanki doktorum ve sonuç hüsran olmuştu. dikişin tabiki riskleri var ama mecbur kalındığı için göze alınıyor bu riskler.Bu sefer sağlıkla kavuşmayı ümit ediyorum bebeğimeMerhabalar , nasılsınız? Umarım hersey yolundadırben de şuan 12+1 deyim , 11+5 detaylı ultrason sırasında rahim ağzı uzunluğum 24.9mm olarak ölçüldü doktorum düzelebileceğini söyledi , 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var . Düzelmezse ilerleyen haftalarda dikiş gerekebilir dedi , çok tecrübesizim bu konuda , ilk gebeliğim . Sizin rahim ağzı uzunluğunuz ne kadardı ? Dikişin bir riski olmuyor değil mi ?
gebeliğin başından beri progesteron kullanıyorum kasılma durumunda endol kullanıyorum şuan dikişten sonra.doktor vermediği sürece kullanmayın sizin için tehlikeli ilaçlar olabilir.İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımızaHangi ilacı kullanıyorsunuz peki artması için ?
Gece yatarken 2 tane progesteron fitil bana da verdi doktorum . Tabi tabi merak etmeyin doktoruma danışmadan hiçbir ilacı kullanmam zaten , sonuçta herkesin durumu birbirinden farklı . Allah yardımcımız olsungebeliğin başından beri progesteron kullanıyorum kasılma durumunda endol kullanıyorum şuan dikişten sonra.doktor vermediği sürece kullanmayın sizin için tehlikeli ilaçlar olabilir.
Aminnn bütün hamilelere Allah yardım etsinGece yatarken 2 tane progesteron fitil bana da verdi doktorum . Tabi tabi merak etmeyin doktoruma danışmadan hiçbir ilacı kullanmam zaten , sonuçta herkesin durumu birbirinden farklı . Allah yardımcımız olsun
Benim başka problemlerim de var. Tüp bebek olduğu için doktorum normal doğum ile riske atmayı uygun görmedi. İki kez de dikiş olduCanım neden sezeryan olacaksın benim normal doğum olacak
merhaba canım bugün rahmimde septum olduğunu öğrendim ve büyük ihtimalle önceki düşüklerimin sebebi buydu.... şuan 16 haftalık hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. dikiş atıldı 14. hafta öylece bekliyorum elimden gelen hiçbişey yok. senin septum nasıl farkedildi?tamamen mi kapatıyordu rahimi?düşüğün sebebi yüzde yüz ondanmıymış?biraz bilgi verebilir misin rica etsem?septumu olanlar yüzde yüz düşük mü yapıyor onu öğrenmeye çalışıyorumMerak etme canım ebru hanım benim bütün gebeliklerimde kontrol ve müdahalelerimi yaptı bir sorun olmayacak inşallah. Serklajı Medline da mı yapacak? Ne kadar ödeyeceksin acaba? Sen daha önce hep septumdan ötürü mü düşük yaptın
Merhaba canım benim.merhaba canım bugün rahmimde septum olduğunu öğrendim ve büyük ihtimalle önceki düşüklerimin sebebi buydu.... şuan 16 haftalık hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. dikiş atıldı 14. hafta öylece bekliyorum elimden gelen hiçbişey yok. senin septum nasıl farkedildi?tamamen mi kapatıyordu rahimi?düşüğün sebebi yüzde yüz ondanmıymış?biraz bilgi verebilir misin rica etsem?septumu olanlar yüzde yüz düşük mü yapıyor onu öğrenmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?