- Konu Sahibi mucizesinegebe
-
Yani mesele doçent profesörde değil de uzmanlaştığı alanın buna yönelik olması. Hocamın bu alanın en iyisi olduğunu söylediler. İlk defa böyle bir işlem duymuştum, bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum ve işlem için sadece 2-3 günüm kalmıştı. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, kimseyi canla sınamasınBen de profesöre gidiyorum umarım faydasını görürüm hiçbir doktora güvenemiyorum artıkprofesörün eli alışmıştır bilgilidir diye güvenicem mecbur
Evet alanı çok önemli riskli gebelik alanında uzmanmış hatta normal takiplerimi yapan doktorun hocasıymış. Kayıp yaşamak çok zor Allah kimseye yaşatmasın AminnYani mesele doçent profesörde değil de uzmanlaştığı alanın buna yönelik olması. Hocamın bu alanın en iyisi olduğunu söylediler. İlk defa böyle bir işlem duymuştum, bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum ve işlem için sadece 2-3 günüm kalmıştı. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, kimseyi canla sınamasın
Canım bende serklajlıyım dikiş alınırken canın acıyor mu çok merak ediyorumBen ilk serklajımda herşey dahil 2700 ödedim. Doktorum dış doktordu. İkincisinde de 5500 ödedim yine herşey dahil
Dikiş alınması sinek ısırığı gibi bişey canım sen kaçıncj haftadasın?Canım bende serklajlıyım dikiş alınırken canın acıyor mu çok merak ediyorum
14. Haftadayım geçen hafta dikiş atıldı banaDikiş alınması sinek ısırığı gibi bişey canım sen kaçıncj haftadasın?
Açıkçası ben de endişeliyim 36. Haftadayım atılırken anestezi vardı da alınırken acır mı diyeDikiş alınması sinek ısırığı gibi bişey canım sen kaçıncj haftadasın?
Yok canım doğumun başlamasını beklemiyorlar 37. Haftada alıp bekliyorlar. Zaten 37-40 arası normal miadını doldurmuş oluyor canın acımaz dikiş alınırken strese girme sağlıkla gelsin minik kuşAçıkçası ben de endişeliyim 36. Haftadayım atılırken anestezi vardı da alınırken acır mı diyeBir de dikişi doğum başlayınca mı aldılar yoksa 37. Haftada alıp beklendi mi?
Henüz gelemedim o aşamaya, 28+4 teyim şu an. Sezeryan olacağı için hiç bi fikrim yok açıkçasıCanım bende serklajlıyım dikiş alınırken canın acıyor mu çok merak ediyorum
Merhaba, dr unuz ebru tarım mıBen de profesöre gidiyorum umarım faydasını görürüm hiçbir doktora güvenemiyorum artıkprofesörün eli alışmıştır bilgilidir diye güvenicem mecbur
Evet canım ebru tarıma gidiyorumMerhaba, dr unuz ebru tarım mı
Benim de öyle. Memnunum kendisinden. İskenderundan geliyorum,ayda birEvet canım ebru tarıma gidiyorum
Valla ben de çok memnunumBenim de öyle. Memnunum kendisinden. İskenderundan geliyorum,ayda bir
Merak etme canım ebru hanım benim bütün gebeliklerimde kontrol ve müdahalelerimi yaptı bir sorun olmayacak inşallah. Serklajı Medline da mı yapacak? Ne kadar ödeyeceksin acaba? Sen daha önce hep septumdan ötürü mü düşük yaptınValla ben de çok memnunumtatlı dilli ve bilgili bir insan cumartesi dikiş atacak inşallah herşey güzel olur.önce Allah sonra ona güveniyorum
Günaydın canım bende septum yok rahim ağzı yetmezliği var 18 haftalık kayıplarım. Rahim ağzım bir anda kısalıyor ağrısız açılma oluyor bu yüzden dikiş atılacak. Ameliyat yarın medlineda yapılacak 4850 tl genel anestezi altında şuan 14 haftalık hamileyim. Sendeki septumu aldılar mı? Hayırlısıyla şu haftalar geçseydi bi 30-35leri görseydikMerak etme canım ebru hanım benim bütün gebeliklerimde kontrol ve müdahalelerimi yaptı bir sorun olmayacak inşallah. Serklajı Medline da mı yapacak? Ne kadar ödeyeceksin acaba? Sen daha önce hep septumdan ötürü mü düşük yaptın
Çok geçmiş olsun canım. Evet ebru hanım , Bülent haydardedeoğlu na yönlendirdi septumu aldılar. Benim rahim ağzım uzun, kısalma hiç olmadı ,perdeden dolayı aniden suyum geliyordu ve doğum yapıyordum. Ben de 13+5 im şuan. Bir önceki gebeliğim 14+3 gibi sonlanmış, gece baktım. İnşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız.Günaydın canım bende septum yok rahim ağzı yetmezliği var 18 haftalık kayıplarım. Rahim ağzım bir anda kısalıyor ağrısız açılma oluyor bu yüzden dikiş atılacak. Ameliyat yarın medlineda yapılacak 4850 tl genel anestezi altında şuan 14 haftalık hamileyim. Sendeki septumu aldılar mı? Hayırlısıyla şu haftalar geçseydi bi 30-35leri görseydik
Aminn.Bu sefer atlatırsın inşallah çok geçmiş olsun canım bülent beyi de tanıyorum en iyi doktorlara gidiyoruz tedbir bizden,takdir Allahtan. Kaç düşüğün var 2 mi 14 haftayı atlatmana az kalmış bende bi 18 i atlatsam önceÇok geçmiş olsun canım. Evet ebru hanım , Bülent haydardedeoğlu na yönlendirdi septumu aldılar. Benim rahim ağzım uzun, kısalma hiç olmadı ,perdeden dolayı aniden suyum geliyordu ve doğum yapıyordum. Ben de 13+5 im şuan. Bir önceki gebeliğim 14+3 gibi sonlanmış, gece baktım. İnşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alırız.
Canım 3 düşüğüm var. Son gebeliğim 14 küsürde , öncesindeki ikizdi 15+6 gibi sonlandı.. ben henüz 16 yı hiç görmedimAminn.Bu sefer atlatırsın inşallah çok geçmiş olsun canım bülent beyi de tanıyorum en iyi doktorlara gidiyoruz tedbir bizden,takdir Allahtan. Kaç düşüğün var 2 mi 14 haftayı atlatmana az kalmış bende bi 18 i atlatsam önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?