Kontakt Lens Seren Serengil'in Lens Markası Ne?

SummerLove

Don LasTiği
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
317
2
Daha öncelerde hiç dikkat etmemiştim Seren'nin gözlerine. Ama lensleri gerçekten doğal duruyo. Markasını bilen var mı acaba? Ama daha öncelerde gri gibi bişey kullanıyodu onu demiyorum şimdi magazinde yeni gördüm koyu maviydi....

bende ajda pekkanınkini merak ediyorum..
geçenlerde bir röportajda yakından gösterdiler
çok güzel duruyordu..

evet canım hatta geçen lensi düşmüş hatun kişide fark etmediği için resmini çekmişler başlık aynen aktarıyorum.

"van kedisi Ajda" delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Buldum fotoyu kaydirigubbakcemile3

64c000b191_b.jpg

413268_2.gif

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 o haberi bende izledim ve o günden sonra lens taktığım zanam 10 dk. bir aynaya bakıyorum....... ne olur ne olmaz :) delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Benim öyle bir korkum olmuyor numaralı renkli lens takdığım için düşse anında görüntü bozulacağı için hemen fark ederim:nazar:

ben hersey dahile konuk oldugunda izlemiştim lens rengi güzeldi
böyle yeşille mavi arası dah cok yeşil emrald green gibi bişeydi

yaa bende tam bunu sorucaktim .. nekadar dogal duruyo serenin lensleri. hem belirgin bi degisim olmuş hemde hic lens gibi durmuyo.. eskiden kullandığı lens cok kötü görünüyodu..

Benim öyle bir korkum olmuyor numaralı renkli lens takdığım için düşse anında görüntü bozulacağı için hemen fark ederim:nazar:

hehe. ben de öle... bi bakıyorum bi gözüm bulanık görüyo hemen farkediyorum.
bi keresinde lens takmayı becerememişim lens gözümde ikiye katlanmış. sonra birden bi sulanma batma felan.sonra takamadım işte olduğumdan ..
zaten lens takabilmem için 15 dk zaman ayırmam lazım. elime çok yapışıyo,
ay konuyu dağıttım.kafamçokkarıştı
gamyoncuiremsu

arap bir sarkicinin lenslerini cok begeniyorum ben. belki herkeze yakismaz ama ona cok yakisiyo. kedi gözü gibi duruyo. ^^ cok begeniyorum. kadinin adi haifa wahbe belki taniyosunuzdur. seren serengille pek alakasi yok ... pardon :-S

kızlar yapmayın etmeyin ajda pekkan ve serenin gözlerinin lens olduğu okadar belli oluyorki tv den bile heleikisininkide patlak patlak .ne rengi ne duruşu .böğğ

X