serdarım melek oldu artık:((

Canım duyunca inanmak istemedim.:gitme:

Şuan sana ne desek boş tabii ki...

Allah sana ve eşine dayanma gücü versin,sabır versin.

canım çitosum neden kendini üzüyosun gülüm seninle birlikte acına ortağız ama kendini suçlama herşey Allah tn Allah ne derse o olur şimdi herşey kader kısmat bundada vardır bir hayır sıkı dur ayakta kendini koyverme gülüm dayanamam sana:gitme:

allah yardımcın olsun canım...bulamamak ayrı bir dert bulupta kaybetmek daha büyük dert..
allah hepimize sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda..

Allahım sabırlar ve dayanma gücü versin ,inanki gözyaşlarıma engel olamadım,Allahım yeni bebelerle sağlıklı bir şekilde buluştursun seni Citoscum.Lütfen dayanıklı olmaya çalış.

allah sabır versin canım nasıl bir acı biliyorum benimde ikiz kızlarımdan biri karnımda veda etmiş ve erken doğum yaptım diğer kızımı zor hayatta tuttuk. acın hiç bitmiycek geçer gençsin yine olur gibi laflar etmiycem çünkü yaşayan biliyor bu acıyı hiç bir şey geçmiyor o ateş her an içinde en derininde seninle günleri yaşatıyor. miniğinle ebediyette kavuşman dileğimle.Sabır diliyorum allahtan

canım rabbim sabrını arttırsın kolay değildir.allahım kuluna taşıyamıyacağı yükü vermezmiş inşallah bu üzücücü günlerinde geçecek yeni serdarların hep seninle olacak.dua et canım bol bol

çitosumm Allahımm sabır versinn :1hug:ne diyeceğimii bilemiyorum:teselli: canım kendine çok dikkat et!Allahha sığın canım o herşeyin en hayırlısını verir!!!:Saruboceq:

canım nedesem bos bende bebegimi cok küçükken düşürdüm aynı hisleri yasıyorum senle allah sabır versin kelimeler bogazıma tıkanıyoo inanıyorum meleklerimiz bizleri cennetten kokluyo cok yıpratma kendini ne olur allah sabır versinsenağlamasenağlama

Rabbim sabır versin ne diceğimi bilemiyorum canım..Evlat acısı bu hiç birşeye benzemez Allah yardımcınız olsun(

Çok çok üzüldüm...Allah sana ve eşine dayanma gücü versin canım...Ne desek boş

rabbim sabır versin arkadaşım...bende kaybettim bebeklerimia ma küçüktüler....seninkinin acısını anlayabiliyorum ben mercimek kadara dayanamadımda...rabbim tez zamanda acını dindirecek sağlıklı uzun ömürlü evlat versin canım...çok geçmiş olsun...

canım haberini aldım ve hiç inanamadım. çok üzüldüm.ben hiç bebeğimi kaybetmedim ama senin acını gerçekten çok iyi anlıyorum ne olur alaha sığın eminim acın dinecek ve rabbim yine yüzünüzü güldürecek.ne olur hep dua et bizimde dualarımız seninle

Allah sabır versin canım.
diyecek birşey bulamıyorum.sözler kifayetsiz kalıyor.
Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acı inşallah.

canım başın sağolsun
başka ne denir bilmiyorum
okuyunca çok ama çok kötü oldum
Allah'ım sana ve eşine sabır versin

canım Allah sabır ve dayanma gücü versin. Meleğin öbür dünyada şefaatcin olsun. rabbim sana annelik duygusnu tez zamanda yaşatsın.

Allah sabır versin canım benim. çok zor senin için biliyorum. ben 15 haftalıkken bebeğimi kaybettim 6 ay oldu hala kendimi toparlayamadım. neyapacaksın Allah sana ve eşine sağlık versin. umarım kısa zamanda kendini toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…