serdarım melek oldu artık:((

canım inan çok üzüldüm nediyeceğimi bilmiyorum kelimeler dilimde kilitleniyo rabbim sabır versin

Rabbım sana ve eşıne sabır versın cnm arkadasım mafoldumben
senı hıc bır kelıme tesellı etmez
sadece sabır dılıyorum senın ıcın
senı cok özledık senı beklıyoruz
ınş toparlanırsın
hayırlısı olsun herseyın
boğazımda düğüm oldu yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım çitosumm :gitme:
okurken tüğlerim diken diken oldu buz kesti bedenimmmafoldumben
ne desek ne söylesek teselli edemez biliyorum
allahım sana ve eşine sabır versinn
sakın kendini suçlama nolur
kaçgündür hep aklımız sendee:gitme:

Çitosum canım benim
rabbim sana sabır versin
çok üzgünüm ne desek boş

Allah sabır versin çitosum ne söliceğimi bilemiyorum çok üzgünümmafoldumben benim teyzeminde doğumuna 4-5 gün kala bebeği karnında zehirlendi 11 sene önce senin haberini alınca ozamana döndüm ama Allah 1,5 sene sonra tekrar anneliği yaşattı ona kızı oldu inşallah sende meleğini kucağına alcaksın canım arkadaşım :Saruboceq:

canım benim kendini suçlama senin bi suçun yok takdiri ilahi öyle emretmiş elden ne gelir
rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapı açar
sen kendini toparla inşallah yeni bir bebekle acını hafifletir rabbim
başın saolsun canım citosum :çok üzgünüm:

Gözlerim dolu dolu okudum.Başın sağolsun kardeşim Allah sabır versin.Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez her şey bizler için.Hepimiz ayrı ayrı sınavlar veryoruz.Sakın kendini suçlama serdarın kaderide buymuş.Alın yazımızda ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.Keşkeler bizi üzmekten isyana yöneltmekten başka bir işe yaramıyor.Rabbime olan inancını sakın kaybetme.O her daim bizlerle.İnanıyorumki bir gün sağlıklı bir doğumla sağlıklı bir bebeği kucağına alacaksın Allahın izniyle... Serdar orda seni ve babasını bekleyecek... Sen onun annesisin.... Bu dünyada da Rabbim en kısa zamanda anneliği tattırsın sana inş.

Annemde iki defa yaşadı bu acıyı gerçekten çok zor Allah sabır versin canım.Çok üzüldüm..

ah be guzelım..
ne ınanasım geldı nede kabullenesım
allah yardımcınız olsun ne olur dua et sakın olmya calıs..
esınle saglıklı ınsanlarsınız emınım gene olcakdıt..
duam senle gzuel arkadasım ne olur kendını sorumlu tutma olcagın onune gecılmez..

canım benim çok üzüldüm.allah sabırlar ve dayanma gücü versin:çok üzgünüm:

Baharım nolur suçlama kendini düşünme öyle şeyler
Serdar'ın seni bekliyor cennette, meleğin seni bekleyecek tatlım
Rabbim sana ve eşine sabırlar versin inşallah Allahım sana yeniden anne olmayı nasip edecek
üzülme sakın olur mu, biliyorum biz bir üzülüyorsak sen bin üzülüyorsun ama aklımız hep sende
Her zaman yanındayız canım, her zaman sana desteğiz, bir an önce aramıza dönmeni bekliyoruz,
Çok özledik seni mafoldumben

RAbbim sana dayanma gücü versin sabır versin ne denirki başka
umarım kısa zamanda toparlarsın kendni
birini alan allahım diğerinide verir
senağlama

canm benm allah m sana ve eşine sabırlar versin . ne olr kendini suçlama sen istermydn asla ..
canım benm seni çok sewiyoruz

Çok zor Allah sabır versin kolaylık versin :Saruboceq: umarım tekrar tatlı bi bebişin olur ve onu kucağına alırsın ömrü uzun olur inşallah :Saruboceq:

çook üzüldüm canım başın sağolsun.. allah en yakın zamanda yeniden sağlıkla hamile kalmayı ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim Sabırlar Versin Cnm..

Gözlerim Dolu Dolu.. Hiçbişey Yazasım Gelmiyo (

acını hafiletecek kelime bulamayız ..
en büyük acı evlat acısıymış...
Rabbim bir daha yaşatmasın sana bu acıyı...

okurken bile insan nasıl etkileniyo yaşarken tahmin edemiyorum canım Allah sabırlar versin Cennette bekleyecek seni meleğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…