• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serçe parmağımm :(

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben çok fazla yürüyüş yapan bir insanım ve son sefer malesef bir salaklık yaptım her zamanki yürüyüş ayakkabı mı giymek yerine başka bir ayakkabı giydim ve serçe parmağımın altı kocaman su toplamıştı çok acıyor. Daha kötü olmasın diye bu gün yürüyüş yapmadım da hatta aama yarın kaldığım yerden devam etmem lazım ama tabi bu acıyla olmaz ne yapabilirim naasıl geçer bu bir öneriniz var mı?

Şimdi ne yapsaniz yarin tekrar yuruyunce ayni yerde baskı oluştukca iyileşme sureci uzar. Birkaç gün ara verseniz iyileşince açığı kapatırsınız diye düşünüyorum.

temiz bir enjektorle icindeki sıviyi cekip baticonla etrafini temizleyin. guzelce kalın bi sekilde spanc vb. biseyle sarin.. yürüyüşe devam

Ben de yaprak sarmasına bayılıyorum ama Kabızlık yapıyor zaten kötü durumdayım ama sevdiğimi bildikleri için herkes getiriyo canım çekiyo napmam lazım iyileşmeyi bekleyim mi

Şimdi ne yapsaniz yarin tekrar yuruyunce ayni yerde baskı oluştukca iyileşme sureci uzar. Birkaç gün ara verseniz iyileşince açığı kapatırsınız diye düşünüyorum.

Evet haklısınız ama en azından az tempoda yapabilirim diye düşünüyorum üstteki arkadaş saolsun ne yapmam gerektiğini anlatmış onu deneyecğim teşekkürler :)

Bir şırınga ya da steril edilmiş iğne ile del, içindeki su boşalmadan iyileşmez
Ancak üzerindeki deriyi koparma sakın, yara olur altı

Ben de yaprak sarmasına bayılıyorum ama Kabızlık yapıyor zaten kötü durumdayım ama sevdiğimi bildikleri için herkes getiriyo canım çekiyo napmam lazım iyileşmeyi bekleyim mi

konu dışı bir şey olunca..ben zannettim başka sayfadayım..ama sonra çok güldüm..:KK70:

Evet haklısınız ama en azından az tempoda yapabilirim diye düşünüyorum üstteki arkadaş saolsun ne yapmam gerektiğini anlatmış onu deneyecğim teşekkürler :)
Bence parmağın iyi oluncaya kadar yürüme,benim de başıma geldi normalde spor ayakkabı ile yürüyorum fakat o gün spor ayakkabım kirlenmişti bende babet giydim hangi akılla giymişsem artık serçe parmağım su topladı ve biraz şişti bir kaç güne kendi kendine geçti.

Bence parmağın iyi oluncaya kadar yürüme,benim de başıma geldi normalde spor ayakkabı ile yürüyorum fakat o gün spor ayakkabım kirlenmişti bende babet giydim hangi akılla giymişsem artık serçe parmağım su topladı ve biraz şişti bir kaç güne kendi kendine geçti.

Dün yürümedim dinlensin diye geçmeyince bugunde dinlendim ama böyle geçmiyor en azından hızlandırıcı bişeyler yapayım ama olmazsa yarında dinlendiririm belki saolun :)

Back