- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kukredin oylar geldideynepnaz koş koş
AslaaaaaOnları üçer beşer yutmadım
Canfebcim de denemiş okumayı üflemeli ama tabi herkesin nefesi kukriminki gibi olur muBir kukredin oylar geldi
Tamam ikişer ikişer yutmuş olabilirsinAslaaaaa
çorbada olsa fırında yap o zaman senBende kategori bekliyorum firinlik bişey olsun da fırın aldığıma deysin
Ama sen iddialı tarif seçmiyorsun:)Armut yerine ayva yapsaydın daha iyi olurdu:)
Taam ya rahat ol,benden laf çıkmaz,ama tepsiyi bana yollamazsan @tuzsuz_ ruh kaptaaaaaan diye bağırırımŞşş aramızda ben burda değilim aslında baklava falan da yapmadım
Hoşgeldin canımHayırlı akşamlar herkese
Olmuyormus gerçekten banada bi okusan hocamCanfebcim de denemiş okumayı üflemeli ama tabi herkesin nefesi kukriminki gibi olur mu
Hayırlı akşamlar ❤Hayırlı akşamlar herkese
Hoş buldum canım benimHoşgeldin canım
İyi akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar herkese
Tamm tamm anlasirizTaam ya rahat ol,benden laf çıkmaz,ama tepsiyi bana yollamazsan @tuzsuz_ ruh kaptaaaaaan diye bağırırım
Teşekkür ediyorum canım, iyiyim hamdolsunİyi akşamlar canım nasılsın
Başka kategoride sanada okuruz canimOlmuyormus gerçekten banada bi okusan hocam
Tepsi sana giderse ben söylerimTaam ya rahat ol,benden laf çıkmaz,ama tepsiyi bana yollamazsan @tuzsuz_ ruh kaptaaaaaan diye bağırırım
Tamam o zaman favori tariflerden sana verelim:)çorbada olsa fırında yap o zaman sen
Değişik olsun demistim bundan sonra yok yeter sonuncu olduğum