- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.547
Kaç gündür azerin için çeker giderim dedim ama bu son nokta artık kimse kirtaramaaycak onuBirTutamMutluluk20 link paylaşıp oy istemek yasak değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gündür azerin için çeker giderim dedim ama bu son nokta artık kimse kirtaramaaycak onuBirTutamMutluluk20 link paylaşıp oy istemek yasak değil mi
Şok şok şok@Kazen profil resmini değiştirip azerinne tuzak mı kurdu yoksa azerin mi kural bozdu
Az sonnnra
Öne geçerse direk diskalifiyeKaç gündür azerin için çeker giderim dedim ama bu son nokta artık kimse kirtaramaaycak onu
Profilijdeki kız gibi gititkce batıyorBirTutamMutluluk20 link paylaşıp oy istemek yasak değil mi
Profilijdeki kız gibi gititkce batıyor
Hadi yaAğzının tadını biliyorsun künefe heeee patron yaptı onu biliyor musun :))
Gerçekten ne oldu öyle yaBenim küçük ekranda suyun içine dalıyor gibi meğer önünde çiçek varmış
Aaaaaaa kimi görüyoruuuumFlash flash flash BirTutamMutluluk20 suclamalara ne cevap verecek
Hayır canım Kazen istediği üye adına gönderiyor bizim öyle bir şey yapma durumumuz yok:)Gerçekten ne oldu öyle ya
Kim yaptı bizde bildirim gonderebiliyor muyuz
Şşş aramızda ben burda değilim aslında baklava falan da yapmadımAaaaaaa kimi görüyoruuuum
Niye ne olduŞu kategori bitse de rahatlasam
Onları üçer beşer yutmadımŞşş aramızda ben burda değilim aslında baklava falan da yapmadım
Ben bal peteği yaptım :))Hadi ya
Kadayıf dolması da anılarımı canlandırdı,bir zamanlar pek yapardım,yapa yapa takımlara üyeyim şimdi:))
Kim ne yaptı bakmadım bile sadece gül tatlısını smile yaptı biliyorum,oy hakkım 3 olsaydı keşke=/
O da burma baklava yaptı takımdan kaçarakAaaaaaa kimi görüyoruuuum
Yine bir bildirim, yine yeni bir kategori, ve yine sonuncu benNiye ne oldu
Bende kategori bekliyorum firinlik bişey olsun da fırın aldığıma deysinŞu kategori bitse de rahatlasam
Ama sen iddialı tarif seçmiyorsun:)Armut yerine ayva yapsaydın daha iyi olurdu:)Yine bir bildirim, yine yeni bir kategori, ve yine sonuncu ben