Canım sabah yetişmiyor yada eşim uyuyor.Öğle sonu benim kızlar son sınıf lgs çalışıyor çıt çıkarmadan oturuyoruz:)Dogru hafta içi cocukların okulları derken zor olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sabah yetişmiyor yada eşim uyuyor.Öğle sonu benim kızlar son sınıf lgs çalışıyor çıt çıkarmadan oturuyoruz:)Dogru hafta içi cocukların okulları derken zor olur
Pazartesi işbaşıyım canımHayırlı akşamlar canım izin bitti mi:)
Hayırlısı olsun canımPazartesi işbaşıyım canım
Son koşturmalardayım. Bugün evimi kırkladım, yarın misafirlerim var
Hiç dinlenemedim diyebilirim![]()
İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar herkese![]()
Aynen canım, üstelik sabah erken gelecekler ve öğlende gideceklerHayırlısı olsun canım
Aynen hiç boş kalmadın misafir veya gezmeler:)
O zaman kahvalatıya gelecekler:)Aynen canım, üstelik sabah erken gelecekler ve öğlende gidecekler
Eşim öğleden sonraya plân yapıyor, diyorum ya gitmezlerse![]()
Kahvaltı misafiri kolay olur:))O zaman kahvalatıya gelecekler:)
AynenKahvaltı misafiri kolay olur:))
Evet canımO zaman kahvalatıya gelecekler:)
İyi ellerine sağlık:)Evet canımbir kızartmaları yapmak, sofrayı kurmak ve çayı demleme işim var sabaha. Başka herşeyi yaptım şükür
![]()
Hı hı, çok kolayKahvaltı misafiri kolay olur:))
Yalnız bu kahvaltıyı aşmışHı hı, çok kolay
3 çeşit börek yaptım, kek yaptım, sarma sardım.
Sabahta mıhlama, patlıcan-biber-patates kızartacağım domates soslu. Gerisini saymıyorum bile![]()
Herkese yetecek mamalar var, gel canımYalnız bu kahvaltıyı aşmışbende bir kenara kıvrilabilir miyim sessizce yer kalkarim
![]()
Bizde gelelim o zaman:)Hı hı, çok kolay
3 çeşit börek yaptım, kek yaptım, sarma sardım.
Sabahta mıhlama, patlıcan-biber-patates kızartacağım domates soslu. Gerisini saymıyorum bile![]()
Hayır tabi kiHerkese yetecek mamalar var, gel canım
Keşke kahvaltı yarışması olaydıBir daha fırsatım olmayacak çünkü
Nevreste duy sesimi, ben sofrayı fotoğraflayıp hazırda tutabilir miyim
![]()
Afiyetle yiyin inşallah canımHerkese yetecek mamalar var, gel canım
Keşke kahvaltı yarışması olaydıBir daha fırsatım olmayacak çünkü
Nevreste duy sesimi, ben sofrayı fotoğraflayıp hazırda tutabilir miyim
![]()
Yemek yapmak daha kolay bana göreBizde gelelim o zaman:)
Ama akşam yemeği daha zor oluyor.Ana yemek-çorba-ara sıcak-meze ve tatlı birde öğlen gelirlerse öğlen için hazırlık yapmak lazım::)Ondan kahvaltı daha kolay dedik:)
Sağolasın canım benimAfiyetle yiyin inşallah canım![]()
Ama hepsi o gün yapılıyor ondan yetişmeyebilir:)Kahvaltı akşamdan yap:)Yemek yapmak daha kolay bana göre![]()
Birde sıcak servis edilmesi gerekenler oluyor son ana kadar uğraşıyorsun ay ben çok heyecanlanıyorum aksamm davetlerinde :))Ama hepsi o gün yapılıyor ondan yetişmeyebilir:)Kahvaltı akşamdan yap:)