Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet abla eklenmiyormuş yazı dışında:) Kazen resimler sayfada çok yer kapladığı için kaldırmış:)Hanımlar imza yerine resim eklenmiyor bilgniz varmı hiç.
Denedim olmuyor.
İyidir ablacım, sen nasılsınAbla profildeki süper anneanne yazısı kkdan mı
![]()
Hayırlı Cumalar
Geldim ama gidiyorum kızlarımın Pazartesi oratoryaları var kıyafet almam lazım:)
Evet abla eklenmiyormuş yazı dışında:) Kazen resimler sayfada çok yer kapladığı için kaldırmış:)
Hayırlı Cumalar minnoşum❤ O ney ki canımHayırlı Cumalar
Geldim ama gidiyorum kızlarımın Pazartesi oratoryaları var kıyafet almam lazım:)
Tiyatroyla ilgili bir müzik türü canım:)Hayırlı Cumalar minnoşum❤ O ney ki canım
Süper olmuş gerçektenBende iyiyim sağol pazara gideceğim bugün.
Evet ya güzel oldu demi,Kazen yazmış değiştirmiş,imza alanındaki resim büyük olmuş yine, jest yapmış bana sağolsun.
Aradığınız kişiye şimdi ulaşılamıyorKolay gelsin nevriyecim
Demek ondan olmadı haberim yoktu iyi oldu söylediğin.,Bende güzel bir yazı bulayım o zaman.
Süper olmuş gerçekten![]()
Aradığınız kişiye şimdi ulaşılamıyor![]()
Ben de denedim fotoğraf olmadı, sonra Kazenin yazdığını okudum kaldırdık yazmış:)Kolay gelsin nevriyecim
Demek ondan olmadı haberim yoktu iyi oldu söylediğin.,Bende güzel bir yazı bulayım o zaman.
Hım ortaoyunu:) MaşaAllah prenseslereTiyatroyla ilgili bir müzik türü canım:)
Tünele girmişEvet süper oldu:))
Tekrardan arayın diyorrrrr![]()
Opera gibi bir şey:)Ben de denedim fotoğraf olmadı, sonra Kazenin yazdığını okudum kaldırdık yazmış:)
Hım ortaoyunu:) MaşaAllah prenseslere![]()
Sadece onda var:)Çocuk varmı kısmına eklenmiş anneler kulübü diye ona tıklayınca değişmiyor herhalde.
Nevreste var Nevriye yok:)Çıkışı var nasılsa![]()
Sadece onda var:)
Bizim okul çok tembel ya hiç etkinlik falan yokOpera gibi bir şey:)