- 8 Haziran 2013
- 57.595
- 152.860
- 898
Kk gozunde anne olamadim demekGunaydin buarada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kk gozunde anne olamadim demekGunaydin buarada
Evet ek gıda geçişi için olanlar katılsın :)
Tontiye direk ANA yazmalilar bence3 çocuk anası olarak sana büyük harflerle yazmaları lazım bence
![]()
Bence profil bilgilerinde cocugun oldugun yaziliysa mor olmus.. ben kayit olurken cocuk yoktu degistirmedimde ondan sanirim3 çocuk anası olarak sana büyük harflerle yazmaları lazım bence
![]()
Tatlı yapmadıgımı kim söyledi
Hadi bakiim bekliyoz bu kategoride bi gayret edesim geldi millet hepten uyusukTatlı yapmadıgımı kim söyledi
Bugün eklicem inşallah ama hava cook kötü
Bende bir kere yapacam dedim o yüzden yaptım :))))Hadi bakiim bekliyoz bu kategoride bi gayret edesim geldi millet hepten uyusuk![]()
Günaydın ❤Günaydın herkese mutlu sabahlar![]()
Lila temada çok şıkız amaSiz niye mora boyandiniz![]()
Ne kadar romantik bir sunum bizi bekliyor deseneBende bir kere yapacam dedim o yüzden yaptım :))))
Birde haftaya kalsa yapmazdım
Ama sunum karanlık olacak galiba cok feci yagmur yagıyor
Çok güzel olmuş mor ama siyah olan da var ne anlam ifade ediyor acaba birde std üye yazıyorLila temada çok şıkız ama![]()
O zip zip neydi öyle efsanedir
Valla bu sefer oldugu kadar azıcık tecrübe kazanmıs oldumNe kadar romantik bir sunum bizi bekliyor desene![]()
Tontrikonun dediği gibi galiba Aslıcığım, kayıt olurken çocuk kısmına var diye işaretleyenler mor olmuş. Fakat + bir özelliği yok şık olması dışında :)Çok güzel olmuş mor ama siyah olan da var ne anlam ifade ediyor acaba birde std üye yazıyor![]()
Anne olmayanların siyah kalmısÇok güzel olmuş mor ama siyah olan da var ne anlam ifade ediyor acaba birde std üye yazıyor![]()
Senin yerinde olsam pencere kenarında çekerim fotoları :)Valla bu sefer oldugu kadar azıcık tecrübe kazanmıs oldum![]()
Tatlı yapmadıgımı kim söyledi
Bugün eklicem inşallah ama hava cook kötü
Günaydınnnn❤❤
Günaydın herkese mutlu sabahlar![]()
Bende bir kere yapacam dedim o yüzden yaptım :))))
Birde haftaya kalsa yapmazdım
Ama sunum karanlık olacak galiba cok feci yagmur yagıyor