• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Gerçektenmi abla valla ayıp ettim ozaman şimdi böyle düşünerek :) . ay bitane kazanabilsem fena havam olacak eşime arada dalga geçiyor :KK66:,ama hakkını yemiyim aradada bana fikirde veriyo söylede sunabilirsin diye benden heyecanlı bu aralar :KK48:
Tabi ki canım geçen kategori kazanan arkadaşımız kesintisiz 19 kategoriye katıldı ve sonuncuda kazandı:)
-VUSLAT- -VUSLAT- deynepnaz deynepnaz yıllardır buradalar ve sık sık katılıyorlar tek madalyaları var.
C A N O C A N O 10 dan fazla oldu hala kazanamadı:)Yani böyle bir sürü arkadaş var:)

Tabi ki canım geçen kategori kazanan arkadaşımız kesintisiz 19 kategoriye katıldı ve sonuncuda kazandı:)
-VUSLAT- -VUSLAT- deynepnaz deynepnaz yıllardır buradalar ve sık sık katılıyorlar tek madalyaları var.
C A N O C A N O 10 dan fazla oldu hala kazanamadı:)Yani böyle bir sürü arkadaş var:)
Kazanana madalyada mi veriliyor🤗

Hakikaten ya valla ben hakkımdan vazgecebilirim maşallah baya katılmışlar inşallah kısa sürede kazanırlar . abla corbalardaki arkadasın hediye geldimi ne geldi merak ettim kaçırdımmı diye görmedim de ;) .siteye bi haller oldu yine çıktım girdim sürekli :)

Hakikaten ya valla ben hakkımdan vazgecebilirim maşallah baya katılmışlar inşallah kısa sürede kazanırlar . abla corbalardaki arkadasın hediye geldimi ne geldi merak ettim kaçırdımmı diye görmedim de :KK66: .siteye bi haller oldu yine çıktım girdim sürekli :)
Benimde problem oldu:)
Yok henüz gelmedi gelseydi haberimiz olurdu:)
Canım pes etmeden devam edeceksin 1-2 katılıp olmadı falan olmasın:)

:mad::cry::KK42::olamaz::KK12::110::KK61:

Evet 11 oldu, kazanamadım.

Daha kalın katlar yapan da var.Şerbetin sıcak veya soğukluğundan kaynaklanabilir. :KK69:
Kimi sıcak baklavaya soğuk şerbet döker,kimi soguk baklavaya sıcak şerbet,kimi ikisini de ılık,ben en çok ilk sıcağı çıkan ,biraz dinlenmiş baklavaya soğuk şerbet dökünce istediğim sonucu aldım :KK69:Bir de öyle dene bakalım :KK69:
Yani sicak baklava soguk serbet? Baklavacilarda oyle yapiyo aslinda.. coss diye ses geliyor ve dedigin gibi thamur sicak serbet soguk yapiyolar sanki..

Back
X