Bizde tariflerini başkasına veririz:)Bu sefer sanki herkes biraz ağırdan aldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde tariflerini başkasına veririz:)Bu sefer sanki herkes biraz ağırdan aldı![]()
Benim aklımda kalan bir tane tarif var onuda yapabilir miyimBizde tariflerini başkasına veririz:)
Tabi ki canım geçen kategori kazanan arkadaşımız kesintisiz 19 kategoriye katıldı ve sonuncuda kazandı:)Gerçektenmi abla valla ayıp ettim ozaman şimdi böyle düşünerek :) . ay bitane kazanabilsem fena havam olacak eşime arada dalga geçiyor,ama hakkını yemiyim aradada bana fikirde veriyo söylede sunabilirsin diye benden heyecanlı bu aralar
![]()
Sen tarif eklemedin mi:)Benim aklımda kalan bir tane tarif var onuda yapabilir miyim![]()
Yaptım yaptım bir tane daha yapayım diyorumSen tarif eklemedin mi:)
Dün gece kurcaladik biraz profilimize resimlerimizi koydukKukrim senin profile neden girilmiyor:)
Dün gece kurcaladik biraz profilimize resimlerimizi koydukKukrim senin profile neden girilmiyor:)
Yani madalyamız vardı ama güncellemede gitti geri gelir inşaallah:)Kazanana madalyada mi veriliyor![]()
Giremedim profiline:)Dün gece kurcaladik biraz profilimize resimlerimizi koydukLilimam ve
Minik Duduklu Tencere ile birbirimize sonra site dondu falan oynadim herhalde ayarlarla
![]()
Sonraki kategoriye sakla :)Yaptım yaptım bir tane daha yapayım diyorum![]()
Hakikaten ya valla ben hakkımdan vazgecebilirim maşallah baya katılmışlar inşallah kısa sürede kazanırlar . abla corbalardaki arkadasın hediye geldimi ne geldi merak ettim kaçırdımmı diye görmedim de
Benimde problem oldu:)Hakikaten ya valla ben hakkımdan vazgecebilirim maşallah baya katılmışlar inşallah kısa sürede kazanırlar . abla corbalardaki arkadasın hediye geldimi ne geldi merak ettim kaçırdımmı diye görmedim de.siteye bi haller oldu yine çıktım girdim sürekli :)
Tamam abla sen gaz ver arada düşer gibi olduğum zamanBenimde problem oldu:)
Yok henüz gelmedi gelseydi haberimiz olurdu:)
Canım pes etmeden devam edeceksin 1-2 katılıp olmadı falan olmasın:)
Dogru soze ne denir
2kez kazanırsam madalya nın birini sana vereyim canıııım ama önce 1. Yi kazanmam lazım
Evet 11 oldu, kazanamadım.
Yani sicak baklava soguk serbet? Baklavacilarda oyle yapiyo aslinda.. coss diye ses geliyor ve dedigin gibi thamur sicak serbet soguk yapiyolar sanki..Daha kalın katlar yapan da var.Şerbetin sıcak veya soğukluğundan kaynaklanabilir.
Kimi sıcak baklavaya soğuk şerbet döker,kimi soguk baklavaya sıcak şerbet,kimi ikisini de ılık,ben en çok ilk sıcağı çıkan ,biraz dinlenmiş baklavaya soğuk şerbet dökünce istediğim sonucu aldımBir de öyle dene bakalım
![]()
Yok canım, hakkım olmayanı istemem2kez kazanırsam madalya nın birini sana vereyim canıııım ama önce 1. Yi kazanmam lazım![]()