- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Aynen ben de yapamazsam bu sefer isim cikti diyicem
Ay inşallah abla biraz yöresel oldu ama dediğin gibi sunumla kıvırırım inşallah,gideyimde olmayan sandığımdan kadife bi örtü çıkarayım saten demode oldu
Ben türlü çeşit tatlı yaparım sürekli yeni şeyler denerim beğenilirde ama özendiğimi batırırım
Cook özenmeden yap o zaman canım sunum önemli biliyorsun :)))Ay inşallah abla biraz yöresel oldu ama dediğin gibi sunumla kıvırırım inşallah,gideyimde olmayan sandığımdan kadife bi örtü çıkarayım saten demode oldu
Ben türlü çeşit tatlı yaparım sürekli yeni şeyler denerim beğenilirde ama özendiğimi batırırım
Iyi aksamlar ❤Ben kaçtım iyi akşamlar hanımlar görüşürüz sabaha.
Yazarken farkettimde harbi güzel olur ben bi bakıym kadife elbisemi falan keserim olmadı,herşey proluk içinKadifede güzel durur,bişilerde kattınmı tam olur
İşte korkum sunuma özenmekCook özenmeden yap o zaman canım sunum önemli biliyorsun :)))
En cook sunuma calıs :))
İyi akşamlar ablacımBen kaçtım iyi akşamlar hanımlar görüşürüz sabaha.
İyi aksamlar abla:)Ben kaçtım iyi akşamlar hanımlar görüşürüz sabaha.
Olur olur sen merak etme ben bile bu işe girdiysem yapabilirizYazarken farkettimde harbi güzel olur ben bi bakıym kadife elbisemi falan keserim olmadı,herşey proluk içinkazen belki bunları görürde "sen yarışmadan ben sana proluk hediye edeyim "der
İşte korkum sunuma özenmek
Iyi aksamlar ❤
Yazarken farkettimde harbi güzel olur ben bi bakıym kadife elbisemi falan keserim olmadı,herşey proluk içinkazen belki bunları görürde "sen yarışmadan ben sana proluk hediye edeyim "der
İyi akşamlar ablacım
İyi aksamlar abla:)
Sus abla çaktırma acıtasyon yapıyorum ki belki proluk verirlerSanada şeker
Kesmene gerek yokki öyle bir hazırlaki anlaşılmasın,şölee yanlardan da hafif kıvıracan tamamdırelbise lazım olur sonra.
Olmaz en az 5 kategori buradasın:)
Hoşbuldum canım, takımdan izinliyim ya biraz tatlılarla haşır neşir olayım dedim
Kesmeye gerek yok üzerine koy belli olmaz geçen kategorideYazarken farkettimde harbi güzel olur ben bi bakıym kadife elbisemi falan keserim olmadı,herşey proluk içinkazen belki bunları görürde "sen yarışmadan ben sana proluk hediye edeyim "der
Kilo almak yok sonra kaptanlar bize kızar.Diyettekiler yapacak komşulara dağıtacak yada hepsini kocalara yedireceğizHoşbuldum canım, takımdan izinliyim ya biraz tatlılarla haşır neşir olayım dedim
Of ya keşke yesem yesem kilo almasam
Keske öyle bir sey olsa ama yiyince kilo alıyoruzHoşbuldum canım, takımdan izinliyim ya biraz tatlılarla haşır neşir olayım dedim
Of ya keşke yesem yesem kilo almasam