- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Çok yaramazYaramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yaramazYaramaz
Burda olsakta kapamıyoruzPışşııııkk
Ben lafa dalayım, siz tarifleri kapın değil mi, uyanıkgiller sizi
Tahminleri bile söylemiyorlar Yaso. Yazıklaağr olsun.Resmen iliklerime kadar dondum
Bu nasıl soğuktur
Yeni kategorinin ne olacağını çözdünüz mü?
Sağ olasın canımAllah kolaylık versin yaso
En iyisi gitmemek ya da 20:00’dan sonra gitmekGit ama dalma
Sen en son kalanı al bence. Hiç o hengamede burada olma.Tahminleri bile söylemiyorlar Yaso. Yazıklaağr olsun.
Sen de varsa sen söyle şampiyonTahminleri bile söylemiyorlar Yaso. Yazıklaağr olsun.
Bende bu sıra sabah yürüyorum hatta bazen çıkıştaHiç ısınamıyorumAmin canım, geldik eve az evvel. 2 saatte ısınamam artık
İyi ki bir kere birinci olduk, gözünüzde potansiyel tehlike oldum ahsjshjssSen en son kalanı al bence. Hiç o hengamede burada olma.
Şuan eşitiz. Sen ve çileklerin aşırı derecede tehlikelisinizİyi ki bir kere birinci olduk, gözünüzde potansiyel tehlike oldum ahsjshjss
Keşke öyle kar burada olsa canım, donduğumuza değerdiBende bu sıra sabah yürüyorum hatta bazen çıkıştaHiç ısınamıyorum
Çilek kullanabileceğim bir kategori değil ki ama buŞuan eşitiz. Sen ve çileklerin aşırı derecede tehlikelisiniz
Seninkine 1.’lik denmemeli bence. Hamudu ile götürmek daha uygun.İyi ki bir kere birinci olduk, gözünüzde potansiyel tehlike oldum ahsjshjss
Olsun. Arka tarafa bir yere iliştirirsinÇilek kullanabileceğim bir kategori değil ki ama bu
Canım her sabah kalkıyorum yağıyorKeşke öyle kar burada olsa canım, donduğumuza değerdi
Soğuk sana yaramaz, dr kontrolün falan var mı?
Yürüyerek gidiyorsun. ÜşütüyorsundurCanım her sabah kalkıyorum yağıyor
Ben kursa varıyorum duruyor
Yıllardır böyle kar görmedim
3 gündür ağrılarım arttı.Yürüdüğüm için mi yoksa üşütüyor muyum bilmem.Dün çok fenaydım.
Mart ayında giderim diye düşünüyorum
Seninkine 1.’lik denmemeli bence. Hamudu ile götürmek daha uygun.
Pışşııııkk
Ben lafa dalayım, siz tarifleri kapın değil mi, uyanıkgiller sizi
Canini yirim seniiiiin cooook teşekkür ederim fistigim yaaa şuan senin verdiğin şifrenin interneti ile giriyorumbalsinnnnnnYaaa periskom yok Blue_Peri
Haber veren olmaz mı mesajimada cevap vermedi, interneti yok galiba kuzunun
Üşütmek ve yürümek ikisi de ağrını arttırır.Canım her sabah kalkıyorum yağıyor
Ben kursa varıyorum duruyor
Yıllardır böyle kar görmedim
3 gündür ağrılarım arttı.Yürüdüğüm için mi yoksa üşütüyor muyum bilmem.Dün çok fenaydım.
Mart ayında giderim diye düşünüyorum