Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu+hayıtotu+keten tohumu+diğer***

Kocamanda değil bana bi avucu dolu dolu doldursun, yuvarlak bi görüntüsü olsun en azından A cupu tamamen doldursun bunada razıyım, orda ki 2. Resim 75 beden bence benimki o kadar olsa bile yeterli olur mu acaba hiç bi ilerleme göremedimki ben kendi göğsümden daha ama belki bu sefer bu yöntemimiz gerçekten işe yarar bakalımmm

Kızlar eylül sonu ekim gibi başlıyorum önce evdeki kalan çaylarımı içicem ısırgan oğulotu rezene... Bittiklerinde şerbetçiotu ve hayıtotu alıcam 6 ay bırakmadan hergün 1 er bardak şerbetçi ve hayıt içicem ve keten tohumuyla küçte kullanmayı düşünüyorum

wowo senin ölçülerin kaçtı cnm? ne kadar zamandı çabalıyorsun göğsü büyümek için?

Canım baslamamıza az kaldı nasıl gidiyo durumlar

kızlar bu yöntemleri uygularken yaş önemli mi? her yaşta aynı etkiyi alabilir miyiz?

bende pazartesi başlıcam ama.. bu çayları ne şekilde alıyosunuz. ot şeklinde mi oluyo yoksa işlenmiş marketlerden mi alıyosunuz
Kizlar merhaba.ben sizi azerbaycandan izliyorum.yalvariyorum size lutfen.gogus buyutme formulu kitabini benim e mailime atin.allah rizasi icin.gercekten cok ihtiyacim var.yardimci olursaniz duaciniz olurum

Lutfen size yalvariyorum gogus buyutme kitabini bana atin.ben azeriyim.lutfeen

wowo senin ölçülerin kaçtı cnm? ne kadar zamandı çabalıyorsun göğsü büyümek için?
Benim şuan alt 67 üst 77 , ben geçen seneden beri hatta daha da öncesinden beri uğraşıyorum ama 6 ay gibi uzun süre uygulamadım bıraktım hep belki o yüzden olmamıştır ve şimdi kiloya umut bağladım biraz , senin boyun ve kilon kaç?

Bakalım başlayınca uygulayıp görücez canım :) bu sefer ne olacak acaba ...

Canım uygulauacaklarımızı alıcam da aktardan tam olarak ne nasıl alıcaz mesela tohum mu toz mu sana zahmet yazar mısın canım simdilik gidip keten tohumu hayıt otu şerbetçiotu ve küc'ü alıcam küc var gerci evde toz halinde aktardan almıstım balla karıstırıp ye demisti tozunu onu öyle alırım gerisini toz mu tohum mu yazar mısın canım kısmetse eylül son haftası ekim bası gibi baslayalım ve bu sefer basaralım insallah

cnm benm alt:70 üst: 78 di 2 cm büyüdü 80 oldu. boyum 1.60 kilom da :48.. bende daha bir ay olmadı çabalamaya başlayalı. masajı çok işe yaradığını düşünüyorum. soğuk masaj yapmaya bir türlü başlayamadım. içtiğimiz bitki çaylarından dondurucuya bırakıp onlarla yatmadan önce masaj yapsam daha olacağını düşünüyorum

hayıt tohumu nun ayrıca gaz söktürücü özelliği varmışş. amanın ben dayanamadım bıraktım valla. çok gaz yapıyor. namazımı zor kılıyordum resmen o kadar diyim işte siz anlayın:))

Canım hayıtın tohumu,şerbetçinin otu,küç ve ketenin tozu alınacak, ben henüz başlayamadım şehir dışında olduğum için, çok sık giremesemde buraya ,

hayıt tohumu nun ayrıca gaz söktürücü özelliği varmışş. amanın ben dayanamadım bıraktım valla. çok gaz yapıyor. namazımı zor kılıyordum resmen o kadar diyim işte siz anlayın:))

canım yoksun ortada

Tamam canım ben de baslayamadım su an icin sadece küc tozu almaya baslıcam bayramdan sonra tam anlamıyla baslıcam canım
Canım başla artık, ben çok giremiyorum bu siteye artık çok sık yazamycam ama arada bir yazarım büyürse kesin yazarım :)

Canım başla artık, ben çok giremiyorum bu siteye artık çok sık yazamycam ama arada bir yazarım büyürse kesin yazarım :)
Kuc tohumu ne ise yariyo isirgan la serbtci otu var ayri ayri iiciyosuniz demi kucu hic duymadim bana gercekden etkisi olan puf nokta lazim narli kremle karistripm yaptim ongun etkisini gormedim caylari icsem tek etkisini gorurmuyum yardimci olun banada

serbetci otu kullanarak fayda görenler tam olarak nasil kullandiniz?

Kızlar kafanıza göre keten tohumunu kullanmayın faydasindan çok zararida var bagirsaklarinizi bozarsiniz ve ayrıca keten tohumu göğüs büyütmekte hiç etkili değil.. ibrahim Saraçoğlunun kürünu uygulayın hayit tohumu ve serbetci otu...
Ben 5-6 sene önce hayit tohumunun göğüs buyutucu ve tuylenme sorunu için kullanilacagini bi tv programinda duydum kullandım ve goguslerim 75 bedenden 80 beden oldu ve desteksiz dolgusuz 80 beden sütyen kullanmaya başladım .. Serbetci otunu suna dumankayada söylüyor göğüs büyütmek için...

Bir ay hayit tohumu bir ay Serbetci otu kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…