Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

valla tatlım işe yarıyor burda kulanan arkadaş var o yazcak gelişmeleri işe yarıyor diyor

tamam canım gelişmeleri yazarsın başlarsan ben de buz masajı ve yağ masajına başladım :)

Buz işe yarıyor bence,yani öyle büyüme kaydedemesem de dolgunlaştığını hissediyorummşakkıdı

dolgunlaştırıyor baya buz da öyle kalsalar keşke ama bugün bişey oldu çok sevindim sütyen almaya gittim satıcı kadın 80 olmaz sana 85 tak dedi ay boynuna atlıyaktım kadının

cnm ya dayanamıcam kesin başlıycam yarın gidip alayım bari şu ottan
ya serbetçiotuyla hazıladığımız kremle yaparım ama acaba adaçayını içsek kalanını masaj yapmasak olmaz mı ki? CADIARZU çok üşenirim o kadarına acaba etki edermiki?

tatlım adaçayını içip kalanla masajı da yapıyorum da tek başına etki eder mi tam bilemiycem ama bak şunu diyim şerbetçiotunun etkisini şöyle anlarsın otu kaynattıktan sonra sadece suyunu sür göğüsüne hemen kaşınıp gerilmeye başlıyor yani çok etkili bence o kremi yapıp kullan

tmm cnm ben o kadar uğraştım bugüne kadar kaçarmı sırnaşık şey uygulamazsam çatlarım zaten heleki sendeki etkisini duyduktan sonra :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…