• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merakla bekliyorum gelişmeyi tatlım ama ağrı olması iyi anlamda da kaşıntı niye olmuyor onu anlayamadım ot az mı geldi ki

Olabilir canım

Ben kaşık hesabı yapmamıştım,ot gramajı hakkında fikrim yok =)

100 ml.lik kreme ne kadar ot koymak lazım ya da kaç kaşık diyim =)

tatlım ben de tam kaşık olarak hiç hesaplamıyorum ki hep diyorum ki bu yapışımda hesaplıyım da sitede yazıyım ama yok unutup göz kararı yapıyorum ama şöyle diyim tatlım alabildiği kadar nerdeyse yap

egedenizi aman limon da kat olsun da yeter ki bak büyümeye başlamış sakın ama sakın ihmal etme gözünü seveyim

bebus aynı kafadanız ben de bol şekerli içiyorum :) hurma yemiyorum ben gerek yok zaten hızlı büyüyorlar

egedenizi aman limon da kat olsun da yeter ki bak büyümeye başlamış sakın ama sakın ihmal etme gözünü seveyim

bebus aynı kafadanız ben de bol şekerli içiyorum :) hurma yemiyorum ben gerek yok zaten hızlı büyüyorlar

Yok güzelim bırakır mıyım :) İnat ilen devam :roflol:

kızlar, benimkilerin dolgunlaştığı daha 3. günden belli oluyo. annem, bu karışımı bırakırsan valla yolarım bak nası etki ediyo dedi sırnaşık şey

egedenizi nasıl büyüycek bi görcen ilerde

morböcek çok çok ama çok sevindimmm sakın bırakma ben de annene eşlik ederim yoksa :)

1-2 dk kaynatman yeterli tatlım eğer ki kaşıntı olmuyorsa sürdükten sonra belli bir süre o zaman karışım yanlış demektir tatlım bana tam olarak nasıl hazırladığını anlatır mısın miktar vererek

canım mesela geçen sefer yarum su bardağı ot ve onun 1/3 'ü kadar su koydum.kaynattım ama 1-2 dak. dan fazla kaynatmış olabilirim. sonra istenen kıvamı alacak kadar krem koydum. 60-70 ml. gibi. kıvamı iyi oldu.katı bir bulamaç gibi.ne diyosun bu yaptığıma? şimdi tekrar yapıcam,boyle iyi mi?ama miktarı arttırıyorum çünkü çok az oldu yaptığım.2 katına çıkarayım diyorum.

Back