• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

anladığım kadarıyla iyi olmuş tatlım en iyisi şöyle yap sen o karışımı 1-2 gün sür kaşıntı oluyor mu bir bak eğer kaşıntı ya da egedenizinde olduğu gibi ağrı oluyorsa aynen devam et

ayy bnde bırakmim en iyisi şimdilik bişe yok diye umutsuzluğa düşmüştüm ama daha 4. gün.

tatlım ben o karışımı 8 gündür sürüyorum.ilk 4 gün sürdüğüm daha cıvıktı.son 4 gün sürdüğüm daha iyi.gün içinde kaşıntı oluyor,hatta şimdi de kaşındı biraz. ama hiç ağrı,sızı yok. canım ya benim göğüsler aynı zamanda çok da ayrık,koltuk altıma doğru,dağınık dediğin şey böyle bişey mi,acaba ondan mı uzun sürüyor büyümeye başlaması? buzla 3 cm büyüttüm ama artık buz da etki etmiyor ... bir de ben her akşam adaçayını2 kere içemiyorum.geceler kısa,yemek yiyip toplayana kadar vakit geçiyor ve ancak 1 kere içip masaj yapabiliyorum,zararı olur mu çok?

Canım bence yemek yedikten sonra hemen ilk tur adaçayını içersen zaman sorunu ortadan kalkar kanımca...ıki defa iç bence...

(konuya hemen atlayan smili :roflol:)

hatunlar. bi de benim şöyle oldu. sol göğsüm sağ göğsümden bariz bi şekilde küçük. ama karışıma başlayalı (3 günde), biri diğerini yetişti kaydirigubbakcemile3 sola biraz daha fazla sürüyorum tabi. mutluyum valla yaa. :dance:

bebus tabiki daha erken 4. gün baksana büyüten kremlerin bazıları olay olay olay 2 ayda 7 cm diyorlar ben onu 14 günde yaptığımı bilirim 2 ay nerdeee 4 gün nerdee 1 haftayı bekle sen :)

ephot tatlım benim göğüslerim de ayrı dağınık olması göğüsün koltuk altına doğru yayılmış olması demek ama toparlanır seninki büyüme olup olmadığını ölçerek anla çünkü bebusa da dedim bazen hiç büyümedi sanıyorsun ama aslında büyümüş oluyor adaçayını 1 kez içebilirsin ancak 2 kez içmen daha hızlandırır ama yine de 1 kez içmen durdurmaz büyümeyi

tamam introm çok teşekkür ederim, büyütene kadar denicem,aşağı yukarı 1senem var daha:), herşeyi denicem, bu halimi beğenmezse çok üzülürüm!!!

introm bi de bu dağınıklığın düelmesi yani düzgün büyümesiiçin bişe yapabilir miyiz acaba?boyle ayrık ayrık büyümesin. çünkü büyük oldugu halde ayrık memeler de var. buz ve masaj yeter mi acaba?

tatlım masajla göğüsü toparlarsın ancak ayrık olmasına bir çözüm yok ameliyatla oluyor sanırım benimki de ayrık ama büyüdükçe o kadar kötü durmamaya başladı önceden bu uygulamadan önce 1-1,5 ay bir yap kullandım o toparlamama yardımcı oldu ancak satıcılar hiçbir işe yaramaz diyorlar şimdi size alın demem doğru olmaz işe yaramayabilir çünkü ama masaj ve bu karışım toparlar

introm bi de bu dağınıklığın düelmesi yani düzgün büyümesiiçin bişe yapabilir miyiz acaba?boyle ayrık ayrık büyümesin. çünkü büyük oldugu halde ayrık memeler de var. buz ve masaj yeter mi acaba?

evet yaa diyelimki büyüdü ama ayrı durunca yine güsel durmuyo benmkide ayrık baya :gitme:

Back